Here comes the sun

Rubriken fick jag från en låt som heter så, och den är så härlig att lyssna på. Inte så bra, men man blir glad och får massa minnen i huvudet när man hör den! Så mysigt. Mormor och Bernt har vart här idag. Dom har ju vart utomlands nu i 2 veckor, så har inte sett dom på länge. Så vi åt god mat, fikade och åt lite godis. Hoppas er söndag har vart lika bra som min. Ska försöka göra en video imorgon oxå, förslag på vilken? 
Kramis!

The sun is shining

Godmorgon! Vaknade typ vid 11 idag, vill bara uuuut. Solen skiner, och så himla gulligt ute. Snön måste verkligen försvinna nu, annars.. Här är det sjukt vramt iallfall, måste snart öppna mina fönster. Gud svettas! 

smått irriterad

Hej! Tänkte bara göra detta inlägget, för jag stör mig så otroligt på det. FOLK SOM HAR BLOGGAR MEN ALDRIG BLOGGAR!!! Man har en blogg för att blogga, 1 inlägg om dagen iallafall. Men om man aldrig bloggar är bloggen ingen mening? Helt meningslöst att ha en blogg om man aldrig bloggar. Jag tycker jag uppdaterar ganska bra, typ 3-4 inlägg om dagen. Men inte ens 1? Sluta blogga förfan. Bloggen är inte bra då, så ett tips till er som aldrig bloggar.. Ha en bloggpaus, ni kan ju åtminstone berätta för oss som läser att ni inte kommer blogga? Blir så irriterad på sånt, så nu vet ni. Hejdå!

Let the groove get in

Hej gullisar! Ber er att läsa detta, för det är väl ganska viktigt om ni vill ha videos!
 
Som ni redan vet så har jag tänkt börja göra videos, för jag saknar det och för att det är kul. Och om jag ska fortsätta göra videos så vill jag att ni kommenterar i detta inlägget JA/NEJ, om ni vill ha videos! Som tex.Room tour, wha't in my bag, min sminkkollektion osv. För jag tänker inte göra videos om inte NI vill, för då är det meningslöst. Så kommentera snälla, för skulle bli glad då och roligare för bloggen och er läsare. 

Tips på bra videos?

Hej! Behöver tips på videos! Ska ju börja göra sådana, typ ganska ofta. Men vet inte vad det ska vara för videos?  Så Kommentera gärna vilka videos ni helst skulle vilja att jag gör. Vet ju att ni vill ha fler videoinlägg på bloggen/youtube. Men har inget att videoblogga om, så KOMMENTERA TIPS!

Black & White

Godnatt!

Första videon

 
Har nu lagt upp första videon på min nya yt-kanal. Så check it out HÄR!
 
GLÖM INTE ATT OGILLA/GILLA + PRENUMENERA

one

Ett av resultaten. 
 
Nu har det börjat snöa igen, SKIT. Men det kommer nog försvinna snart, snart lixom APRIL. Ska inte snöa i april. Idag så har jag inte gjort så mycket mer än att fota, men det är ju sjukt kul. Även om dom inte blir fina så är det endå kul att ta kort, eftersom jag inte gjort det på väldigt länge nu! Ha en bra dag!

Funderar..

Åker inte till Alva idag och fotar! Så funderar på om jag ska ha en egen fotorunda sak här hemma igen? Fast inte ute för solen skiner inte så det är nog inte så varmt ute som igår. Och vill helst inte frysa ihjäl.. Men jag har ju en vägg i mitt rum som ni ser på bilderna, så kommer kanske använda den. Kommer nog börja vid 3 kanske? För vaknade nyss och är lite stel fortfarande. Sen måste jag sminka om mig igen, tog ju bort allt igår såklart. 
Ses senare mina vänner!
 

Frågestund

Har typ inget att blogga om, så kör en frågestund! Fråga vad du vill, du får oxå vara anonym om du känner för det! Kramisar!

Red Lips

Vad tycker ni? :)

Fotorunda

Hej igen! Har vart båe ute o inne och haft en liten fotorunda. Har inte kollat på bilderna än för Liza ska vara med. Men hoppas det blir någon bra iallafall. Ska kanske fota med Alva imorgon, så kommer säkert bli bra resultat då. Sitter nu och dunkar Markoolio, alltid lika kul. Hihi! Ses nog senare, kramis sålänge!

LOVET KAN BÖRJA!

Nu är det ÄNTLIGEN lov igen! Som jag har längtat, fast märker att jag redan saknar dom i skolan, men det är bara 10 dagar kvar, sen ses vi igen! Mitt lov började för ett tag sen, medan dom flesta är i skolan nu. Så njuter, medans andra får jobba, eheh. Ska äta vidare nu och njuta av början på lovet! Kramisar!

Home again

Har vart i Nybro en sväng idag, så kom precis hem. Skönt att åka lite bil, så kul! Ska ta och glo lite på Tv nu innan jag ska bege mig till badrummet och ta en dusch. Ska nog äta nåt gott, ses imorgon stjärnor!

green


Don't judge me

Tjingeling! Idag är det en underbar dag. Det är inte iskallt, solen skiner, sjukt roligt i skolan, skratt och våfflor. Vi har nämligen gjort våfflor i skolan idag, mums. Ska snart äta, mamma lagar något så det luktar mums i hela huset. Ska lite senare rensa bland mina bilder igen, gjorde inte klart igår. Hittar även massor med gamla fina bilder som jag kommer visa i olika inlägg, tex. som detta. Ska även lägga in några fler i headern, tar kanske 10 minuter att göra det. Ses nog mer senare, kramis!

Ny youtube-kanal

Tänkte bara berätta att jag har skaffat en ny egen kanal på youtube. Kommer inom en snar framtid börja lägga ut roliga videos. Och försöka satsa långt med den. Så ni kan redan nu komma med olika tips oså om vad jag ska göra om för videos! Har redan själv några ideer som jag vill visa er. Men kanalen är precis ny, så måste hålla på lite. Berättar inte än vad den heter, men vänta bara! Godnatt, <3

Ny youtube-kanal

Tänkte bara berätta att jag har skaffat en ny egen kanal på youtube. Kommer inom en snar framtid börja lägga ut roliga videos. Och försöka satsa långt med den. Så ni kan redan nu komma med olika tips oså om vad jag ska göra om för videos! Har redan själv några ideer som jag vill visa er. Men kanalen är precis ny, så måste hålla på lite. Berättar inte än vad den heter, men vänta bara! Godnatt, <3

Summer 2013 - must do

Fota vid en riktigt fin solnedgång
 
Sova under sjärnorna
 
Åka till Stockholm med besties
 
Ta min drömbild
 
Springa 1 mil
 
Lära mig att juvla
 
Bli hur j'kla brun som helst
 
Åka helikopter igen
 
Cykla en hel dag och upptäcka nya fina ställen
 
Åka på en modell-fotning
 
Ha en fotodag med en vän
 
Få mitt hår riktigt fint
 
Sova på stranden
 
Skaffa navel-piercing
 
Acessoar på tanden
 
Kolla på soluppgången + fota den
 

I can't believe

Hejsan! Har precis ätit några våfflor. Va så himla sugen på det när jag kom hem, så Liza och jag gjorde några lite fort! Åt runt 5 stycken, dom blev ju så små. Just nu ligger jag i min säng med datorn och äter choklad. Kan inte bli bättre. Har vart en sjukt chill dag, hade rast i 1 timme, wiho! Vi har alltid rast 1 timme på tisdagar, bara att jag inte märkt det förut, haha. Tror vi ses lite senare, kramis!

Svan

Har typ inget att blogga om, så vi ses nog mer imorgon! Ska iallafall göra mig iordning för lägg-dags nu, är så trött och så mätt så somnar snart. Har precis ätit våfflor och kollat igenom alla mina bilder som man har saknat vääääldigt länge. Mamma sa att vi snart kunde köpa ett USB-minne så att om min dator verkligen går sönder på redigt så försvinner dom inte. Jepp, ses imorgon!

Eye


Över-lycklig!

Är sjukt glad just nu! Kollade igenom mitt skåp dom jag har i mitt rum. Där låg min dator-laddare och bara låg där. Och min dator har inte "funkat" på typ ett halv-år. Så jag skulle testa om det funkade om jag satte i dator-laddaren. Det har jag testat innan, vilket inte funkade, men endå. Och DEN FUNKADE!! Den har aldrig varit sönder den behövde bara batteri! Asså så himla störande, men den är sjukt seg! Så ska be min bror ominstallera den, för då är den som ny igen! Kommer bli fler bilder nu oxå, när jag har alla mina bilder tillbaka!
 

Våffel-dagen

Hejsan! Idag är det ju våffel-dagen, och min pappas födelsedag! Har ätit nästan en hel chokladkaka, så har lite ont i magen, hihi! Men Man ska ju äta godis oså idag så.. Just nu är bara Ludwig och jag hemma, dom andra är på några ärenden eller nåt. Det är så himla bäst att vara hemma själv, eller asså ludwig är uppe så han räknas inte. Men det är så skönt för då är man för sig själv, kan kolla på TV, mobilen och datorn samtidigt + hög musik. Det härligaste som finns, älskar det. Får se om det blir mer inlägg sedan. Hejdå!
 

Battle scars

Hej! Kom hem lite senare än vad jag trodde, men vad gör det? Imorgon är det skola, segt.. fast det är ganska roliga lektioner så det gör inget. Snart är det endå påsklov så. Är väldigt trött nu, ska se om vi har något gott att äta, är sugen på något sött. Ses imorgon!

Kalas!

Mina små tår...
Vid halv 2 kommer pappa hit och hämtar upp mig, för vi ska på kalas hos min moster! Hon fyller 40 år. Kommer väl hem runt 5-6 kanske, har ingen aning. Kommer nog blogga när jag kommer hem, så vi ses nog då!

Lördag

Hejsan! Nu är det äntligen lördag, så skönt! Kommer göra olika saker idag. Ska gå på bio, slappa, sedan ska jag hänga med mamma och pappa till min moster och göra något där. Ville hänga med. Och vet ni? Jag blir tonåring om 47 dagar! Ganska mycket, men det tar sin tid endå! Längtar! Ska kolla runt på datorn lite nu, ha en härlig solig lördag!

Frost

Hej! Har precis ätit, är så mätt. Slutade vid 10 i 1 ungefär, så har vart hemma ett tag. Ska på bio med pappa och Liza i helgen, får se vilken det blir. Är så himla trött, så ska kolla på TV:n nu, och kolla om vi har något gott att smaska på, ses nog senare! Kramis!

Converse

hej! Behöver lite hjälp.. Undrar vilken färg på Converse ni tycker är snyggast! Så kommentera en snygg färg, because i need to know!
 

Kallt

Fin..
 
Hej! Har vart hemma ett tag nu, det bara snöar och snöar. Som det ser ut nu så är det väl vinter året runt. Det är ju vår nu igentligen, för det är mars. Det har vart jätte kallt ute idag, så va inne typ hela tiden. Vi fick en belöning på slutet, så skolan bjöd på läsk och popcorn. Jättekul var det. Filmen var bra den med. Jag och Nadine dampade lite, så skrattade typ mer än jag kollade på filmen..^^
 
 

Nationella

Har inga bilder..

Hej! Vet att bloggningen är kass, men whatever. Skolan var "skit"-rolig. Skrattat jättemycket. Dock är det ibland en dålig stämning i klassen. Vissa har förändrats och är inte alls som vanligt, så något är på tok någonstans. Iallafall, gjort en ny sak till menyn som ni säkert ser nu. Har ont i magen, inte kul! Får det varje gång jag äter. Äter inte frukost, eller i skolan. Och sedan när jag äter middag hemma, så mår jag inte bra. Jag får ju skylla mig själv, men har ju magkatärr, så det är det oxå. Men det har inte vart lika besvärligt sen jag bytte skola. För på den förra skolan var det stress, ledsamhet, och man fick anstränga sig mycket mer, fick hålla koll på allt och alla. Men det är slut på allt det nu, och min mage är bättre.  Till rubriken: Idag hade vi 2 styckna nationella prov i matte. Imorgon är vårt sista. Har gått jättebra ensålänge, hoppas det muntliga imorgon går bra. Är typ as arg just nu, men vi ses imorgon.
 

Glad!

Läs:
 
När vi kom hem från simhallen, så åt vi på Alstebro, vi gör alltid det efter simhallen för vi ska ju endå ha lektioner där efter lunch. Vi är ju bara 8 i min klass, och det finns inget höstadium på min skola nu, så vi kommer börja i Alstebro. Dom är oxå få elever där, så vi kommer bli 1 klass med dom typ 10 6:or från Alstebro. Vi har några lektioner med dom så vi känner dom väl. Då samlades alla vi 6:or i sy-slöjdsrummet. Och då fick vi veta att......
 
Först åker vi till Danmark. Tar FLYGET där ifrån, och åker upp till ISLAND! Vi är dom enda i hela världens som fått denna chansen. Det är dock 2014, men men.. Vi kommer få vara med 1 klass på island, och umgås med dom "ithink". Vi kommer få skriva ett brev var till dom i klassen på engelska eftersom dom inte kan så mycket svenska. Då kommer vi få varsin eller 2 brevvänner var. För dom är typ 27 i sin klass. Sedan åker vi dit, och får vara där några dagar. Som ni kanske redan vet så finns det varma källor osv. med geisrar. VI KOMMER FÅ BADA I DOM, asså OOOMMMGGG!!! Fatta vad coolt. Och åka till Danmark oxå, wihoo! Hoppas verkligen vi åker nu då. Flyget tar några timmar.
 

Det är lixom bara vi som fick denna chansen, så är så himla glad! Vill verkligen träffa min brevvän.
Låter det kul? :)

I'M SO HAPPY

HEJ! Är så himla glad just nu, har vart hela dagen. Kommer berättade det senare! Har vart en såååå himla chill dag idag, simhall, slöjd & idrott. Efter skolan hängde jag med Alva hem. Vi hade det jättekul.Kom hem för typ 15 minuter sen. Vi gick till pulkabacken, men det fanns ingen snö där, (HAHA) så vi fick gå hem igen.. xD Vet inte vad vi tänkte på..När vi kom hem så bakade vi kladdkake-muffins, fick med mig några hem så sitter och smaskar på dom nu, mums! Gör snart "det glada inlägget".
OBS!!!!! Gör det INTE för att skryta eller ngt, så om du tror det så har du fel!!! Men tycker ni borde läsa inlägget sen för jag gjorde illa mig oxå, så det borde ni läsa! :p

Blue

 
Hejsan! Idag i skolan skrattade jag sjukt mycket, så himla roligt! Fast.. skrattar åt allt nästan så inte konstigt. Imorgon ska jag nog vara med Alva, så kanske inte så mycket bloggning då. Ska till simhallen med klassen imorgon, vi åker dit jätte ofta. Och det är inte så roligt! Men man får ju högre betyg destu mer man visar. Så det är ju bra på ett visst sätt! Lite senare så ska jag och Liza klippa osv. i ett par av mina byxor. Om det blir bra visar jag kanske bilder på det. Ses kanske senare, kramis! ;*

Bubbla


Kamera-utrustning

Kamerahus: Canon EOS 600D (6000:-)
 
Objektiv:
Canon INC 18-55 mm (Fick med det i köpet)
Sigma Telezoom 70-300 mm  (1300:-)
 
Övrigt+Tillbehör:
Stativ (800:-)
Close-up-filter ( 300:-)
UV-filter (Vet inte)
Rengörings-kit (Fick med det)
Bok- "ta bättre bilder" (400:-)
Box med olika grejer (500)
Minneskort (100-150)
 
Priser står med tjock text bredvid!
 
 

Tacos

Hejsan! Nu har vi precis ätit, jag blev klar nyss så satte mig vid datorn och tänkte göra ett litet inlägg. Lite senare ska vi äta marräng-tårta, så himla gott! Får se om det blir några bilder, isånnafall med mobilen. Orkar inte med kameran, så krångligt. Vi ses nog senare, kramis! ♥

Dagens


5 things

5 saker som..
 

Får dig att le..
1. Musik
2. Snart tonåring
3. Mina Vänner
4. Våren
5. Fina kommentarer från er
 
 
Du saknar..
1. Stockholm
2.Gamla klassen + skolan
3. Sommaren
4. Lowa ♥
5.Tiden som liten
 
Du älskar..

1.Familj & Vänner
2.Springa hur fort som helst
3.Fotografera
4.Skratta och ha roligt!
5.Vara i Stockholm

Låtar du inte kan sluta lyssna på..
 
1.Robin Stjernberg - You
2.Rihanna - Where have you been
3.Oskar Linnros - Hur dom än
4.Nelly - Hey porsche
5.M83 - Midnight City
 
Vad har du gjort i helgen..
1.Skrattat
2. Vart i kalmar
3.Vart med bästis
4.Kalas för ludde
5.Vart beroende av min mobil

Bra egenskaper om dig själv..
1.Glad
2.Skrattar alldelles för mycket. Skrattar åt allt.
3.Lat, fast orkar allt.
4.Mobil-nörd
5.Älskar kramar

Instagram

kkajzaandersson

Dagens

Vad tycker ni?

Bumper

Fick en Bumper av pappa.
 
Skitdålig bild, jag vet.
 
Kom hem för en liten stund sedan. Vi gick in i några affärer, kollade lite och sedan åt vi mat på Ikea, sedan en mjuk-glass på det oxå. Imorgon klockan 2 kommer gästerna hit, förutom mormor för hon och Bernt har åkt på en till semester i Kap Verde som ligger någonstans runt Afrika, och igår så förlovade dom sig. Så himla roligt! Grattis till dom då.! :D

Sunshine


Minns det som igår.
 
 
Hejsan! Vid 3 kommer pappa och hämtar mig och Liza, sen åker vi in till Kalmar och hittar på något kul. Liza sa att det har kommit många nya Iphone-skal, så vi ska kanske gå in där och titta lite. Igår innan jag gick och la mig så kollade jag på en skräckfilm som kanske blir vald till världens läskigaste film. JAG tyckte inte den var läskig, även så kollade jag själv. Du kanske ska kolla oxå?

 

Låt-tips?

Skulle gärna vilja att ni tipsade om några bra låtar! Kommentera, :)

I live my dreams

En bild på snön igår.
 
Har kommit hem från 2 sjukt roliga dagar med bästis. Saknar henne redan, det var ju 4 månader sen sist då. På söndag fyller lilla lillebror 9 år, så det kommer gäster osv. Han längtar kan jag bara tala om. Dunkar sönder med Rihanna i hörlurarna. Har typ inget att blogga om..så bloggar när jag fått lite inspiration.

YOU THERE. YES YOU!


Mot Bestie

Outfit igår.
Nu så åker jag till Bestiees. (Jennifer) Jag ska sova över där, så kommer knappt blogga at all. Igår när jag kom hem från skolan så var jag hemma ung. en timme, sen åkte jag till Alva direkt och var där tills på kvällen.  Det var därför jag bara bloggade 2 inlägg.. men kör ikapp det. Ses när vi ses!
 

Design-tips #3

 PERSONLIG MENY!
 
Hej på er! Nu tänkte jag visa hur man gör en "personlig meny"! Se bild nedan:
1.Börja med att gå in i din kodmall och ta bort:
2.Istället för koden du nyss tog bort, klistrar du in denna koden på samma ställe:

<div class="navheader">Rubrik 1</div>
<ul>
<li><a href="Länk till kategorisida">Namn</a></li>
<li><a href="Länk till kategorisida">Namn</a></li>
<li><a href="Länk till kategorisida">Namn</a></li>
</ul>

<div class="navheader">Rubrik 2</div>
<ul>
<li><a href="Länk till kategorisida">Namn</a></li>
<li><a href="Länk till kategorisida">Namn</a></li>
<li><a href="Länk till kategorisida">Namn</a></li>
</ul>


3. Såhär ändrar du:

"Rubrik 1" = Här ska det stå underrubriken. (T.ex. foto)
"Namn" = Här ska det stå kategorins namn. (T.ex. foto → natur)
"Länk till kategorisida" = Länk till kategorisidan.
(Bilden där nere visar hur du kommer till kategorisidan) ↓

4.Spara sedan kodmallen och gör sedan likadant i alla kodmallar.

-Om du vill ha fler rubriker gör du såhär:

 

<div>Rubrik 1</div>
<ul>
<li><a href="Länk till kategorisida">Namn</a></li>
<li><a href="Länk till kategorisida">Namn</a></li>
<li><a href="Länk till kategorisida">Namn</a></li>
</ul>

<div>Rubrik 2</div>
<ul>
<li><a href="Länk till kategorisida">Namn</a></li>
<li><a href="Länk till kategorisida">Namn</a></li>
<li><a href="Länk till kategorisida">Namn</a></li>
</ul>

<div>Rubrik 3</div>
<ul>
<li><a href="Länk till kategorisida">Namn</a></li>
<li><a href="Länk till kategorisida">Namn</a></li>
<li><a href="Länk till kategorisida">Namn</a></li>
</ul>

 

KLART! Det är väldigt svårt att förklara..så säg till om ni inte förstod!


You

Som ni nog ser i bakgrunden på bilden så snöar det pyttelite. Nu snöar det mindre och faller typ 1 km i timmen. Och det är typ bara 10 snöflingor var 5 minut. Skolan var jätterolig, skrattat så mycket! Gör det typ varje dag men ah. Ska äta apelsin nu, så himla gott! Kommer göra ett nytt design-tips senare. Kramis!

10 vår-tecken

  • Det är med än 0 grader ute.
  • Man kan cykla utan vantar
  • Typ alla bloggare skriver "våååår" och tar bilder på solen osv.
  • Man kan vara utan jacka
  • Det blir mörkt efter 5
  • Alla lärare klagar på att man är inne och säger: Det är ju vår, så varmt ute!
  • Man behöver inte åka bil, utan kan cykla istället!
  • Folk tar fram skinn-jackor/jeans jackor
  • Man kan ha på sig converse utan att frysa och få massor med isbitar och snö i dom.
  • Fåglarna kvittrar som om dom är besatta

Design-tips

Bakgrunden är still när du scrollar!
 
 
 

Börja med att gå in i din stilmall och leta rätt på stycket som heter:
 
body{
background: #fffff url (BAKGRUNDSBILD URL);
}
 

Nu kopierar du: background-attachment: fixed;

Sedan klistrar du in den under stycket som du letade rätt på.
 
Om du har gjort rätt så ska det se ut såhär:
 
 
Svårare än så är det inte! Kramis!


Dagens


It's all because of you

Hejsan! Kom hem från skolan för en stund sedan, har precis ätit lite. Lyssna på musik, skriva med timothy och sitta vid datorn i soffan är det bästa som finns när man har kommit hem! Ska ta kort på dagens nu, sedan göra ett nytt design-tips tror jag! Har massor med planerade inlägg, så håll utkik!
 

Design-tips

 
1.Välj den bilden du vill ha! (Gå tex. in på google och välj en kamera, stjärna, bokstav osv.osv.)
2.Kopiera bild-koden.
3. Lägg sedan in koden där det står att du ska göra det. 
 HÄR: <link rel="Shortcut Icon" href=" BILDKODEN " />
Klistra in den i din kodmall under </head>

Nu ser man inte att jag har lagt ut det under </head>, för sträcket täcker över det.
 
_____________________________________________________________________________________________

Hoppas ni blev nöjda med detta tipset! Kommer lägga ut MÅNGA fler, typ 1 om dagen! Så håll utkik!
Om det var något ni inte förstod så kan ni kommentera!
 
 

Kommentera gärna om ni gjorde tipset!

Nytt iphone-skal

Media Markt , 249:-

It's all because of you.

Hej! Tjejkvällen va så rolig! Inte sovit alls nästan, så är sjukt trött nu! Kommer nog somna tidigt ikväll! Vi kollade även på melodifestivalen, och Robin, asså jag blev så himla glad och stolt när han vann! Han var helt klart bäst av alla! Och hans min när han vann, asså så gullig! Vart i Kalmar idag och åt på Kina resturang och åkte runt i några affärer. Fick med mig ett mobil skal som jag kommer visa senare! Ses då!


Before i die


50års kalas

Just nu är jag på 50års kalas! Hade inte tid att blogga innan, men gör det nu. Har precis ätit mat! Detta blev en liten mobilblogg, ses ikväll!


Har inga bra bilder, så bjuder från instagram.


omg

Robin, så himla bra! Han är grymt snygg, och sjunger som en ängel. Tipsar verkligen om att lyssna på honom. Speciellt låten som han tävlade med i melodifestivalen: Robin Stjernberg – You
SÅ HIMLA BRA! Är helt kär. Tycker ni oxå det? Ber er att lyssna, för det är helt klart värt sekunderna.
 
 

Design-tips

kommentera gärna om ni tog tipset!
Hur man lägger in en "scroll to top" knapp/ikon!
 

Börja med att gå in på denna sidan:  http://www.scrolltotop.com/
När du har gjort det så har du kommit till en sida där du då kan välja en knapp/ikon som du vill ha.
När du har valt en ikon/knapp så kopierar du koden i rutan bredvid ikonen/knappen. Sedan går du in i din kodmall och klistrar in den LÄNGST NER. Tyvär så kommer inte ikonen synas när du förhandsgranskar, så du måste spara innan du kan se den, haha!
 
Så enkelt är det! Om något gick snett eller något ni undrar över, kommentera nedanför!
 
Är det bra att jag gör sånna tips? Vill ni ha fler?

Fredag!

ÄNTLIGEN FREDAG!!!!
 

Denna veckan har varit mycket rolig! Har skrattat så mycket! Fast vi byter typ platser i klassrummet efter 1 månad. Och förut satt jag med Nadine, Jacob och Kristoffer. Vi skrattade HELA tiden, vår fröken fick säga till oss ganska många gånger för att vi skrattade hela tiden. Men det är ju roligt att skratta, ellerhur? Vi bytte iallafall i onsdags och jag sitter nu med Nadja, Albin och Timothy! Och dom är oxå roliga, men saknar Nadine, hehe! ^^
 
Imorgon så ska jag på kalas vid 2, för min farbrors fru fyller 50 år. Efter det ska jag springa in, hämta mina grejer sen sticker jag till Gabbi på tjejkväll med henne, Jonna, Nelly och Alva. Gabbi bor typ mittemot mig så det tar 20 sekunder för mig att gå dit. Vi sover över hos Gabbi då, sen på söndag går jag hem sen åker till pappa med liza. Så denna helgen kommer nog inte bli bästa bloggningen.. men ska försöka.
 
 
detta inlägget fick mycket text.. men aja.
 
 
 

äntligen klar!

Nu är jag äntligen klar med med bloggen! Finns kanske några saker kvar, men just nu är jag klar på ett tag! Har verkligen längtat tills jag fått blogga igen, men ville inte blogga när bloggen var så ful. Nu är den väl hyffsat okej, det är iallafall en tillfällig sak. Skulle ju börjat blogga idag. Men gjorde aldrig bloggen igår, så gjorde det idag istället. Börjar med inläggen imorgon!
 

Tisdag

Hej mina fina!

Vill verkligen börja blogga igen, och imorgon efter skolan så sitter jag med musik i öronen och fixar med bloggen! Kommer vara en enkel design tills jag får mer inspo till en annan! Ses på torsdag!

Idag så va min skola i Nybro och kollade på en klassisk melodifestival! Och min gammla klass var där så fick träffa dom efter typ 6 månader! Så fick några kramar oså, det kändes bra!


Fixaaaaar

Fixar bloggen, observera att den kan se konstig ut!

Vill bara säga det att jag har inte vart sjuk på typ 7 månader, innan sommaren förra året iallafall, typ 1 år sen. Men i måndags blev jag sjuk igen, gick till skolan igår igen för trodde jag va frisk och saknade Timothy, så åkte dit. MEN NEHE, blev fruktansvärt förkyld och det rinner tårar hela tiden, i dont know why!! Så hoppas jag kan gå till skolan på måndag.

Ville bli sjuk för typ alla andra va det, så jag fick som jag ville. Ville ta en paus från skolan, och det fick jag. Hatar min näsa just nu, usch på den. Ses


RSS 2.0