Nails


Mitt mellanmål

Detta blev idag mitt mellanmål! Ni ser den halvätna chokladbollen oxå, var tvungen att äta lite! ^^ Ikväll så ska vi åka till majbrasan, ( inte i nybro ) och möter upp Alva där. Och vi hittar säker dom andra där oxå! :) Skolan idag har vart skrattig, men inte så rolig! Har haft sjukt ont i nacken, kan knappt gå för det för så ont! Och det kan inte vara nackspärr, för att det började inte fönns typ vid 9 i skolan! Men det är lite bättre nu, för sitter med en värmekudde i nacken, så det känns skönare. Nu ska jag svara på massor med nya kommentarer! Vi ses nog mer ikväll!  Ha en bra valborg! :)

Önske-lista

Röda converse // Svarta converse // Bankkort // Klippa + slinga håret // Fjärrutlösare // Pengar //  Andra hål i örat 
Vad önskar du dig? :)

Feel so alive

Bjuder, eftersom..
.. att jag är sjukt glad idag! Idag är det ju måndag, vilket betyder en tråkig dag. Men idag har denna måndagen blivit lyckad, och det är inte alltid! Vi har haft först engelska, rast, musik, mat, rast, målarbete, mattefilm och sist elevens val! Ganska roliga lektioner endå! :) Och, på elevens val så har Timothy, jag, nadine, alex, isak och william en grupp tillsammans, så vi typ har som idrott fast roligare! Så denna gången körde vi brännboll. Det blev mycket skratt, och racket flög åt alla håll och kanter!  Sedan nu när jag kom hem, åt jag lite och sedan sätter jag mig vid datorn för att blogga! Och då får man se att jag har jättemånga nya kommentarer och nästan alla bestådde av "fin blogg och jättefina bilder", "fina bilder". Finns verkligen inga bättre än er, det är tack vare er som jag bloggar. Loveu. Sen får jag se att min statistik har vart ungefär 100 och mer i 5 dagar nu! Tack!! <3

Flowers

Canon EOS 600D, 18-55 mm + Close up filter x2
 
 

Veckans blogg!

Lycka till! 

Hallon&Blåbär

Tjingeling! Vaknade typ vid 11 idag, sov så länge jag kunde idag eftersom det är skola imorgon! Ska kanske ut och fota lite senare, det är ju sånt fint väder så varför inte lixom?  Idag så ska vi grilla för första gången för i år. Det kommer bli så himla gott, äntligen! Ha en skön söndag!

Here i come

Canon EOS 600D, 18-55 mm + Close up filter x2
Tjingeling! Nu så har jag precis kollat färdigt på 2 filmer. Dom var sjukt bra! Är så sjuuukt trött så ska snart sova! Imorgon ska jag bara sitta vid datorn hela dagen. Så skönt att bara sitta vid datorn en dag och inte göra någonting. Nästa vecka så tror jag det kommer bli en otroligt rolig vecka! Vet inte varför, men det känns bara som om det kommer bli det! Godnatt allihopa, vi ses mer imorgon! Godnatt.

Blue and dark

Canon EOS 600D, 18-55 mm + Close up filter x2
Bonjour! Elli åkte nyss hem och vi har skrattat jättemycket idag! Alva åkte hem tidigt så elli och jag va själva! Vi har haft det jättekul iallafall! Vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. men vi ses väl imorgon eller ikväll! 

Heart Attack

Bonjour! Just nu så är jag med alva och elli. Vi har haft sjukt kul hitills och jag tror det förblir. Dom har sminkat mig med kanske 5 kg smink idag! Och det tog inte 1 minut att ja bort allt det sminket eller! Ojsan, nu somnade elli så får väl ta och göra något nu då. Har massor med kommentarer jag måste publicera och svara på, jag vet! Men jag hinner inte det just nu tyvär! Och sorry för den sämsta bloggningen idag, men har inte haft tid idag tyvär! Men vi ses imorgon!

Hurricane

Canon EOS 600D, 18-55mm + close up filter x2
Bonjour! Imorgon ska jag äntligen till skolan! Som jag saknar allihop. Efter skolan så hänger Alva och Elli med mig hem och sover här. Tror det kommer bli jättekul! Tack fresten för alla fina kommentarer, bara strömmar in fint hela tiden, älskar er! ♥ 

Hiss / Diss

 

Blåsippor


Svar!

Hon menade:
svar: Nej, haha! Jag är inte någon modell! :) Men jag önskar att jag vore en, skulle ju vart kul! Men tack, det va snällt av dig! :)

Livet är som att cykla. Det går att trampa framåt, men inte bakåt.

Hejsan! Just nu ligger jag i min säng vid datorn. Har sån förfälig hosta, och så sjukt ont i ryggen. Så gick inte till skolan idag heller. Men imorgon tror jag jag kan det. Om jag inte har sagt det så fastnade  jag i en krok med mitt finger häromdagen. Och det gjorde väldigt väldigt ont, så det blev lite svullet runt om. Idag är det bara 2 veckor kvar, yey!

Wich one?

Ska köpa en ny bikini, och har bestämt mig för någon av dessa. Vilken tycker ni?

Prickigt

Naglarna målade elli på mig, tyckte det blev gulligt! Testade även mitt andra objektiv som jag inte använt på typ 1 år eller nåt! Man tar mkt finare bilder med det, så kommer använda det till en stor del av bloggen nu. Speciellt när det kommer fler blommor, för kan ju zooma mycket längre nu, upp till 300. Nu ska jag väl kolla på någon film eller nåt, eller baka nåt! Är sugen på något sött!

No school..

Bild från arkivet..
Tjingeling! Idag så stannade jag hemma från skolan. Har ont i huvudet, magen och ryggen. Hoppade höjd på idrotten igår, så mamma tror jag har sträckt den. Inte bra alls, usch. Vi ska till en doktor imorgon för vi ska kolla vad som är fel. Spydde nästan i skolan häromdagen, asså jag har inte magsjukan utan det bara klickade till så ah, euw. Så stannar nog hemma imorgon oxå. Idag är det iallafall bara 15 dagar tills jag är 13 år, wiho! 

Drömresa?

MEN SERIÖST? KOLLA PÅ DESSA BILDER. MAN BLIR JU GALET KÄR NÄR MAN BARA SER BILDERNA! MAN BOR FÖR FASEN I EN STUGA IIIII HAVET! KOLLA BARA... :
Bora Bora
 
Tror det ligger runt australien någon stans där nere. Åh, loveit!
 
 
 
 
 
 

Ojsan..

Hej på er! Har vart med elli hela dagen. Vi har åkt fyrhjuling, och mer. Har iallafall skrattat jättemycket, hihi. När vi gick till en mack där hon skulle bli hämtad så spelade vi in en video så då ställde vi min mobil på ett stabilt ställe! Och sedan så kom det en sån jäääkla vind så den blåste ner, och gissa vad som hände?? Den sprack. Blev helt förvirrad när jag fick se baksidan! Fast jag ska laga den, och sprickan va bara tyå : ------------    Så liten, men endå! Man blir ju lite rädd lixom, fast det är på baksidan och jag har skal på så det är ingen fara. JUST NU så står min stora syster i globen och gråter. Hon ser nämligen på Justin Bieber just nu! Hennes tårar flyger säkert åt alla jäkla håll säkert.

Gó kväll!

Gó kväll! Just nu väntar jag på att Alva ska komma hem hit, för vi ska sova över! Vi gör det ibland när det är skola! Jag mår oxå mycket bättre, tror det bara va att jag behövde äta. Har oxå gjort mina naglar idag. Gjorde tidningsnaglar, tror ni vet vad det är! Blev iallafall ganska nöjd, och det är super enkelt! 

Grafitti

Hej! Jag åkte hem från skolan vid typ 12, för jag mådde inte bra. Kände redan igår att jag inte mådde toppen. Men jag trodde det hade gått över idag på morgonen så jag chansade och åkte till skolan. Men sen så gick det inte längre så jag åkte hem istället. Tog lite mat, och nu tar jag det bara lungt. Kommer blogga jättemycket idag, för har missat massor med day-challenges och sen har jag andra planerade inlägg! Håll utkik! 

 

sjugoandra april

 
Hejsan! Nu är jag äntligen tillbaka hos er. Har sovit hos en kompis hela helgen, så kom nyss hem. Lite senare så kommer jag att göra ett inlägg med bilder på några detaljer i mitt rum. Men ska byta rum. Ska ha ett större där uppe. På sommarlovet ska vi göra iordning där inne, och det kommer bli så himla bra. Min blogg.se app fungerar ej på mobilen.. så har inte kunnat blogga! Men nu är jag tillbaka iallafall. 

21 days left

Nu är det endast 3 veckor kvar. Sen fyller jag 13 år. Den 9 maj, kristihimmelfärds dagen. Vi är altså lediga den dagen, och dagen efter. Sen är det helg, så är lediga 4 dagar. Yes, vill inte gå i skolan på sin födelsedag lixom! Skrev min önskelista för jättelänge sen, så visar den snart. Idag har jag iallafall vart med alva. Imorgon ska jag sova över med några kompisar, kommer bli jättekul. Kommer därför då inte blogga så mkt..Vilket jag inte gjort på länge men iallafall.. Men en bra sak är att vi fick reda på vårat provbetyg idag. Altså alla proven som jag har gjort hade ju olika betyg, men nu har dom lagt ihop alla betygen och mitt resultat blev ett A. Så alla prov blev ett enda betyg tillsammans och det blev A altså. Är väldigt nöjd! Men nu ska jag äta pizza, mums!
 

Till er med facebook..

Nu måste ni hjälpa mig att vinna en tävling! Jag är med i en fototävling på facebook. Jag har nu delat bilden som jag är med och tävlar med. Så gå in på min facebook och klicka på bilden och GILLA!! Ni är serisöt bäst om ni gillar den bilden. Det är altså den som får flest like's som vinner. GILLA och DELA!! Ni måste inte dela, men GILLA bilden! På Facebook heter jag Kajza Fotografen Andersson. Så hittar ni bilden där i min logg, tack! Ni är bäst!

Memories

Do you remember?
Idag är det onsdag! Älskar onsdagar, känner mig som mest glad dom dagarna! Fick oxå veta att jag har blivit utagen till en fototävling! Det va kanske 15.000 som skickade in bidrag, och jag blev uttagen! Så om jag vinner får jag bli fotad med deras kläder och klädtidningar. Vinner oxå pengar, men vet inte hur mycket! Så hoppas på det bästa nu då, ska oxå gå ut och kolla ifall det kommit några blommor på trädgården! Isf ska jag fota dom! Snön är typ borta här nu, så det är ju super!

Day sixteen - Something you can't live without

Helt klart min älskade kamera! Utan den hade jag inte haft något att göra om dagarna, älskar den!

Day fifteen - Your hair


Gitarr

Hejsan! Snart ska jag åka på utvecklingssamtal, så detta blir ett snabbt inlägg.Ska hinna fixa mina naglar innan oxå! Sen har vi prov på fredag så måste plugga på det oxå! Bloggar nog mer ikväll, ses då! 

Cyklingtur med luddisen!


Gissa rätt + vinn en länk

Vilken blir min skolavslutningsklänning? Rätt svar = Vinner en länkning!
 

Curly


Dagens


We can get started for life

God morgon! Jag gick upp ungefär vid 10 idag, utav att jag kokade. Solen sken in i mitt rum, för har mina 4 fönster där solen skiner. Så ska snart öppna fönstret för det blir bara varmare och varmare av att vara här inne. Snön är snart borta. Det ska tydligen regna mycket mer i veckan, så hoppas på det nu då! Fyller ju år om 3 veckor ungefär, och vill inte ha någon snö då. Det får inte vara snö i MAJ? Då har väl nya istiden kommit isf.. Näe hörni, nu ska jag öppna lite. Ses senare! 

which one?

Kommentera!

YOLO

Hej! Idag är en dag då jag inte orkar göra någonting! Har bara ätit och kollat på film. Hatar att bara vara hemma, typ alla andra åker iväg, medans jag kollar på film i sängen hela dagarna. Åt nyss kladdkaka iallafall, så himla gooottt! Nu ska jag göra nåt, ses ikväll!

Kär i en gamer

Ser ni? Mitt hår, det är typ olika färg på olika bilder. Idag har det regnat, vilket jag tycker är bra, för då smälter snön bort fortare. Det är oxå roligare att fota då, för vad man än tar kort på altså vattendroppar så blir dom fina, hur man än gör. Och det är ju alltid kul att fota om bilderna blir bra! Idag har min kusin vart här, hennes kille och deras lilla barn. Hon är så otroligt söt. Vi åt tacos och hallonpaj, tror det va jortgubbar i oxå. Ät sjukt trött nu iallfall, så ska kolla på film sen ska jag nog sova. Är så himla trött. Ses imorgon!

Day twelve - Your bestfriend

Jag älskar dej, 
Stockholm 2011. 

FRIDAY

ÄNTLIGEN! Nu är det fredag, vilket betyder helg! Kom hem runt 1, åt lite, sen kollade jag på TV. Och nu sitter jag vid datorn. Denna dagen har vart så sjukt chill. Haft 2 rediga lektioner, för på den sista satt typ alla och spelade kort eller läste. Hängde inte med till gympan, för hade glömt kläderna. Så stannade kvar med dom andra tjejerna i 5:an då. Nadine och jag hade damp, och skrattade så himla mycket. Vi hade nog vår egna lilla gympa för vi sprang sjukt mycket där inne, och vi hade ont i huvudet sen för vi skrattade så mycket. Men det är ju kul! Men nu ska jag måla mina naglar igen. Ses senare!

Make it shine

Hejsan! Idag i skolan hade vi 3 nationella prov i NO! För mig gick det väldigt bra, svarade på allt. Denna dagen kommer bestå av plugg och datorn. Ska nu plugga tills jag då somnar, för gör alltid det när jag pluggar. Idag är jag väldigt glad. Har skrattat i skolan, och har världens finaste vänner. Det är tack vare dom jag vill gå till skolan.  Vi har oxå skrivit brev till våra brevvänner i veckan. Och vi kommer snart skicka upp dom till lilla island, landet väntar på mig altså! Ses!

Day eleven - Sunset


Dagens


Wherever i go

Hejsan! Just nu sitter jag i min säng och har precis målat mina naglar. Vi gjorde "prov prov" idag i skolan. Hela dagen. Och mina resultat blev tre A och ett C. Vi hade ju 4 då. Det handlar ju då om NO. Jag suger verkligen på det, men hoppas det går bra imorgon. Vi kommer få att ha med oss godis och sånt och äta samtidigt. Jag kommer nog bara ha med mig tuggummi. Ska ta nåt mer att äta nu,  är så hungrig.

Dagens

Bilderna blir olika färger, för ändrade plats. Men hoppas det duger.

May 9th

Idag är det bara 30 dagar kvar, sedan är jag 13 bast. Längtar, väldigt väldigt mycket! Kommer göra ett inlägg någon gång och visa vad jag önskar mig. Gjort ett, men visar det inte ännu! Fyller ju 9 maj. Och vi är lediga från skolan den dagen. Så himla skönt! Dagen efter är vi oxå lediga. Detta året fyller jag år på en torsdag, så har inte haft ledigt på min födelsedag på 4 år. Nog om det, ska plugga lite nu, ses imorgon! 
 
När fyller du år?

Everything is so good in the summerair

Hejsan! Sitter just nu och äter godis. Precis ätit lite mat som va klar precis när jag kom hem! Så det va ju bra! Ska snart åka till affären med mamma. Måste köpa nya tuggummin. citron-smak, det godaste som finns! Sen när jag kommer hem ska jag sätta på musik och plugga. Visst, det är svårare att plugga då, tycker jag! Men man blir inte lika trött som jag brukar bli. Vi ses väl ikväll, eller imorgon.

Purple

Hejsan! Detta inlägget försvann tydligen! Så kommer inte ihåg det jag skrev men vi kör! Nu så kommer jag blogga sjukt dåligt. För måste plugga, för vi har prov om 13 dagar eller vad det är. Och skolan kommer före bloggen för första gången nu. Palla göra tidsinställda lixom? Men jag bloggar så mycket jag kan och orkar. Brukar somna efter varje timme jag pluggat. Så vi får se hur det går. Ska plugga lite nu, pluggade aldrig förut för vi åkte direkt. Så ska försöka med det lite nu, så ses vi när vi ses.

CHICAGO


8 APRIL

Idag är det 8 april, oxå min mormors födelsedag! Vi kommr åka till henne senare. Ska plugga väldigt mycket idag, även om provet inte är om ett tag. För om man pluggar dagen innan, så brukar man alltid glömma bort det. Så brukar jag göra, men vill inte det denna gången. Idag började jag att cykla till skolan! Cyklar med Nelly, roligare att cykla med någon är ensam. Har tagit dagens nu, så visar det strax! 

skolan

 Jag har valt att jobba med bilder för att jag tycker det är roligt och jag vill lära mig mer. Så nu tänkte jag visa er några bilder som mina kompisar och jag tog i skolan.
En bild som Nadine tog på en buske bakom skolan. Bilden är lite speciell för man ser när gammalt och nytt möts.
 Haha, en väldigt rolig bild på Nelly och Nadine. Även om det bara är en bild så kan man "se" glädjen som finns bakom den.
Även en gråmulen och tråkig dag kan det endå finnas vackra motiv att titta på.
 

Get Back

Hejsan! Har precis duschat, och ska snart sova. Är väldigt trött, så ah. Min dag idag har vart blandad. Har bara ätit, suttit vid datorn & mobilen. Det är typ det enda jag gör på dagarna. Typ alla andra tränar, men jag tycker det är så tråkigt, så jag sitter hellre vid mobilen en fredagskväll än att träna lixom. Imorgon kommer jag börja göra dagens outfit igen. Har ju inte gjort det sen jag vet inte hur länge, men då blir det ju mer bloggning iallafall. Fast jag tycker jag bloggar ganska mycket endå. Typ 3-4-5 inlägg om dagen. Och det räcker väl, eller?? Nu ska jag fixa lite, så ses vi imorgon efter skolan! Kramis! 
 
 

Blue

Målade mina naglar idag! Blev rätt nöjd, älskar färgen! Vad tycker ni? :)
 
 
 

Day six - In your closet

Tog bara fram nåt!
 

Bildspel

Har nu fixat ett bildspel i menyn istället! Har en annan plan för header! 

Butterfly

Måste bara fråga.. är det någon som har sett en fjäril IÅR?? 
Hej iallfall, idag är det söndag. Den sämsta dagen. Även sista dagen på lovet, vilket suger. Men ska ju bli kul att träffa alla kompisar igen. Speciellt Nadine, saknar hennes humor! :D Idag ska jag plugga lite, för somnade mitt i plugget igår. Så kan bara 1 blad. Fast det är ju bara typ 4 blad, så kommer inte bli så svårt. Ska snart ta och skriva ut några bilder, när jag har tillgång till det. Äntligen är våren här oxå, förbannade snön som aldrig försvinner. Nu ska jag ta och kolla lite Johan Falk!! Ha en bra söndag, kramis!

1,2 eller 3?

Vilken ska jag välja?
 

Hot

Asså kolla bara. Så j'kla snyggggggggg, får ryck. Kolla bara, speciellt den nedersta bilden. Han är ju helt, asså ååååååååååååhhhh. 
Som i filmerna spelar " Frank Wagner " Men igentligen heter: Joel Kinnaman. Är helt dö kär i han, omg.

Hoppar på tåget

Alla verkar ju plugga hela tiden. Så tänkte hoppa på det tåget nu. Har nämligen idrott-förhör om 14 dar. Och vill verkligen lyckas med det. Så lika bra att börja nu. Men inte länge, för snart väntas ett till avsnitt av Johan Falk, såklart! Hinner inte mer day-challengen just NU, men gör det när jag pluggat och kollat på Johan Falk. Helt kär i det. Men vi ses senare då, kramis!

Day four - Flowers

Hoppar över dag 5. För har ingen favorit sport tyvär.

Chokladdoppade jordgubbar

Har kollat på 2 till Johan Falk idag. Är helt beroende. Seriöst. De är det bästa som finns. Iallfall, så stannade jag mitt i filmen som jag nyss såg. För va så himla sugen på något. Så jag gick till köket och tog fram choklad och smälte och värmde upp jordgubbar. Så himla gott! Skulle kunna äta hur mycket som helst! Ska iallfall kolla på en till Johan Falk nu, synd att man redan sett alla sen innan. Men dom är lika bra endå! Ska lite senare göra ikapp day-challengen. Så vi ses då!

Tacos

Har nyss ätit tacos, så är hur mätt som helst nu. Senare kommer Alva hit och sover över här. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men vi hittar alltid på nåt. Ska fortsätta glo på Johan Falk nu. Älskar det. Vet att jag bloggat skit idag, men har inte haft något att blogga om. + att jag vet att jag ligger efter i day-challengen. Men fixar det ikväll eller imorgon! gokväll, <3

Sommar?

När man är inne nu, så känns det på något sätt som sommar? Vill bara ut. Det är lite blåsigt, men det är det ju på sommaren med. Måste snart öppna fönstret snart, det kokar här inne. Ska nog kolla lite Johan Falk nu. Så vi får ses senare. KramisaR!

Finast?

Nu måste ni hjälpa mig! Håller på med en header, som "rör sig" Altså den byter bilder. Och Jag har ingen som helst aning vilka bilder jag ska ha. Så nu måste ni vekligen hjälpa mig! 
Ni ska kommentera vilka av domma bilderna här nedanför vilka som är finast. Varje bild har ett nummer, så ska ni kommentera nummret på den bilden som ni tycker är finast! Eller om ni vill göra det svårare så får ni skicka en länk till en annan bild. OBS. den måste vara "min" bild. Altså en som jag har tagit.
 
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
 KOMMENTERA! KOMMENTERA! KOMMENTERA! KOMMENTERA! KOMMENTERA!

Shopping

Byxorna ser man inte så mycket av, men det är ett par vita jeans, äntligen är dom mina!!
Tröjan köpte jag med. Och ena armbandet som är på högra handen. Det andra har jag fått av lowa.
 
Va det snyggt? :)

Sol

Godmorgon! Jag vaknade runt 9 tiden, av att solen skiner i mina ögon. Och det, det mina vänner kallar jag skönt sätt att vakna på. Ska se om det finns något fint ute, för vill ut och fota idag. Fast jag vet inte vad jag ska ha på mig då.. Kanske dom nya kläderna? JAG VET! Jag kan fota mig med dom kläderna, för då ser ju ni vad jag köpte samtidigt!! Så himla smart jag är! ^^ Om det är varmt så går jag verkligen ut, men är fortfarande lite hängig sen jag vaknade. Sedan måste jag sminka mig osv. Och jag orkar bara inte det just nu. Men får se om det blir av senare! :) Ha en solig dag, kramar!

Home

Är nu hemma, köpte 2 saker istället för 1. Så är extra nöjd. Vill ni se vad jag köpte? För annars om ni inte vill så tar jag inte kort på det i onödan. Så kommentera om ni vill. En av sakerna har jag velat ha sjuuukt länge. Och det är sjukt snyggt nu till våren o det. 
Glöm ej att kommentera, kramis!

Day three - Faceless self portrait

Hade inget, så fick bli denna. Med halva mitt fejs.

Day two - your favourite movie

Sett denna många gånger, men tröttnar aldrig. Seriöst. Den är sjukt bra, och har ett jättebra slut. Ni MÅSTE bara se den, och jag är förälskad i Frank Wagner..^^ Kommer nog se den idag igen, ÄLSKAR DEN!!!!!

Donut

Min frisyr jag gjorde igår.
Go förmiddag? Har inte bloggat sen igår förmiddag. Men glömde bort det, och hade endå inget att blogga om. Ligger oxå lite efter i day-challengen så ska fixa några sådana inlägg nu oxå. Fresten, ska in till Kalmar sen och köpa en tröja. För den tröjan som jag köpte förut, vart i M, och den va alldelles för stor. Provade ju inte den, så lämnade tillbaka den igår. (BUHU) Men jag ska kolla lite idag. Och, asså har ni märkt att det är sjukt varmt nu? Har lixom skinnjacka nu, yey nu är det vår! Bara den nedrans snön som måste försvinna, men.. det tar u inte lång tid! Har ni börjat använda skinnjacka än? Kramis!

Day one - What you wore

Jacka - Stadium/ Linne & Byxor - Gina tricot/ Spetströja - BikBok/ Skor - Converse

My nails

Vad tycker ni? :)
 

Godmorgon!

Hej! Idag är det ju tisdag, och en dag som jag inte har en endaste aning om vad jag ska göra idag. Vill till Kalmar, för måste ju byta lite grejer, men tror inte vi kan åka in idag. Men hoppas på det bästa. Målade mina naglar igår oxå, blev väl nöjd. Men inte dom finaste..Kanske visar någon bild senare. 
Ha en bra tisdag, så ses vi!

Bloggtips!

Tänkte bara berätta lite hur jag tycker en blogg ska vara osv. Dock gäller inte detta min blogg!
 
Gå in på din blogg, kolla hur den ser ut, hur du verkligen vill ha den. Ska jag ha det så, eller så kanske? Sedan går du in på den blogg du verkligen tycker att "åh, så skulle jag vilja att min såg ut". Inspirera dig själv av den, få jättebra ideer av den. Gör inte EXAKT likadant, men både bloggaren och du blir glada om du får ideer osv. Variera med bilder, ut och fota, ta nu fina och visa dom. Sjukt kul att kolla på, det lovar jag!
 
Gör massor med olika inlägg om dagen. Inte bara 1 inlägg, utan många. Sedan ska du inte ba:"Idag va jag i skolan, nu ska jag äta hejdå". Utan typ: "Hejsan! Idag är det måndag och jag har varit i skolan. Det va skitkul, seriöst. Skrattade sjukt mycket. bla bla, men nu måste jag gå och äta, är utsvulten. Ses senare, kram!" Då är det helt klart roligare att läsa. 
 

Skriv inte typ: Hej, fin blogg! Allt bra? Utan man skriver så bara för att få en kommentar tillbaka. Utan då kan du verkligen läsa igenom inlägget, kolla vad det står och skriv någon fråga elr något som har med inlägget att göra! På så sätt kommer bloggaren få mer intresse av dig, tycker du är snäll och verkligen vill gå in på din blogg och svara på den kommentaren.
Om du vill att bloggen ska bli större, få fler läsare oså, då ska du lägga ner tid på bloggen. Både med design, inlägg osv. Ibland gör jag ett inlägg på 4-5 minuter. Men ibland lägger jag ner ungefär 15-20 minuter på 1 inlägg. Tänker efter vad jag skrivit, så det blir intressant att läsa, så att man inte bara kollar på bilderna sedan går in på någon annan blogg. Tänk efter verkligen innan du publicerar inlägget!
 
 
 
Det viktiga med en blogg är att man är snäll och trevlig mot alla läsare. Svara på kommentarer och visa att du är aktiv och väldigt trevlig så att den personen vill fortsätta att läsa bloggen och kommentera ennu mer. Man känar på att vara trevlig, så att läsaren vill fortsätta läsa och ha en bra bild av dig.
 
 
ja, tex. jag gillar ju att fotografera. Och då kan du verkligen skriva om det. Och, om man vet mycket om det man gillar så kan man bara skriva så att fingrarna glöder. Utan att behöva leta upp massor med fakta och info om det på google elr något. Utan skriv om det du själv vet och tycker. 
 
 
Visa dig själv, va inte blyg. Utan bara gör hur du vill, bry dig inte om vad andra tycker. Tycker det är viktigt att man har en stor självkänsla och verkligen göra vad man vill utan att oroa sig för vad andra kommer att tycka! Jag har ett bra självförtroende, och på det sättet kan jag göra olika saker utan att vara orolig för vad andra tycker. Visa dina åsikter, alla har olika. Men du måste visa din. Så att bloggläsaren kan argumentera med dig genom att ge kommentarer och du ska svara. Intressant för bloggaren oxå att veta vad sina bloggläsare tycker! 
TIPS PÅ BRA INLÄGG!
 
 

Svar på frågestunden!

Detta är frågor från 2 frågestunder! Det är ganska många, och vissa frågor kanske kommer flera gånger..
 
Varför gillar du din kamera?
Den är väldigt bra, och man får oftast bra resultat, tycker jag!
Vilken är din bästa bild?!
Ingen aning du.. men kanske på någon blomma elr nåt? Ingen aning!
Hur länge kommer du ha denna bloggen?
Har aldrig tänkt på det! Kommer ha den tills jag inte vill/orkar blogga mer. 
Varför är du så söt??? :D
Haha, tack! :) Men.. jag ser ut som jag gör, så vet inte! :D
Har du killkompisar?!
Ja! 
Hur många läsare hade du igår och idag och i förgår?
Igår hade jag typ något på 60, och idag vet jag inte!
Är du nöjd med din blogg?
Ja, hyffsat!
1 Hur länge har du bloggat?
Kolla i mitt arkiv, vet inte!
2 Gillar du tacos?
Ja!
3 Vart kper du dina flesta kläder?
Gina, HM, bikbok osv.
4 Vad gör du på fritiden?
Sitter vid min mobil..
5 Var köpte du din kamera?
Media Markt!

6 Kostade den mycket?
Ja, typ!
7 Hur tar du kort? Gör en video om de!
Gör nog en video om det!
8 HUr många läsare har du?
Blandat!
9 är du kär i någon?
Ja!
10 betalar du dina kläder själv?
Mamma betalar oxå!
11 favorit mat?
Pizza
12 favorit klädesplagg?
Shorts!
13 duschar du varenda dag?
Nej!
Favorit färg?
Vit
 
Favoritdjur?
hund
Favorit sko märke?
Converse
Favorit kläd märke?
Vene
favorit smink märke?
Maybelline new york!
Sminkad eller osminkad?
sminkad!
Katt eller hund?
 
hund
Armband eller halsband?
Halsband
Örhängen eller inte örhängen?
Med! Har alltid det på mig!
Korv eller hamburgare?
hamburgare!
Klänningen eller kjol?
klänning!
 
Långärmad eller kortärmad?
kortärmad
Vad har du för klädsmak? 
Blandat
Sminkar du dig ofta? 
Varje dag!
Hur mycket betyder mode för dig? 
Sådär! 
Kan du lägga ut bilder på ditt rum?
Ja, snart!
 
 
Var handlar du mest kläder? 
Gina!
Vad gör du helst en solig dag? 
Fotar, badar!
Drömresemål? 
Bora bora

Om du fick chansen att bli jättekänd, bo i USA, leva lyxliv och ha det sååå bra, dock fick du inte ha kontakt med din familj, vänner osv, skulle du då ta chansen eller inte? 
Nej, skulle inte göra så mot min familj!
 
1. Bloggar du läser? 
Kenza, kissie, och andra
2. Favoglass?
Mjukglass! 
3. Favobok? 
Ingen!
4. Favofilm? 
Ingen!
5. Vad vill du bli när du blir stor?
Polis, SKA bli det!
favorit parfym? :)
Britney spears!
1: vem är din bästis eller om du har flera ?! 
Har många!
2:har du några hus djur ?
ja, 2 hundar 
3: vad heter dina föräldrar ?
Johanna & Jonas
vilken är din favoritblogg? 
Kissies!

vad heter din syrra och vem är hon?

Liza, en person??

har du youtube? 

ja, heter Kajza andersson
sminkar du dig varje daG?

ja

 1. favolåt? 
Ingen
2. favorit mat? 
Pizza
3. katt eller hund?
Hund
Vad var din dröm när du var liten? 
vet inte!
Om du fick ha en superhjälte egenskap, vilken?
Flyga 
Vad skulle du välja mellan att springa naken genom stockholmscentral eller gå naken till skolan en dag?
Springa genom stockholmscentralen!
Om du bara fick bo på en plats i hela ditt liv, vart skulle det vara?
New york!
Hur gammal är du? 
13 snart
Vad är din favoritmat? 
Pizza
Vad gör du helst en ledig dag?
Sover 
Är du en morgonmänniska eller kvällsmänniska? 
kvällsmänniska
Har du något husdjur?
Ja 2 hundar


Lurad..

Blev lurad..Liza sa ju till mig att bara den ena saken fanns kvar, men hon hade gömt den andra under min kudde utan att jag visste det. Så hon lurade mig, och jag gick på det..Men måste byta, för det blev fel. Får se när det blir, snart hoppas jag! Men jag har båda nu, så ni vet! Kramisar!

challenge

Är med i en challenge från http://oliviasfotoblogg.blogg.se ! Har deltagit förut, och sedan får man mer att blogga om. Och vet ni? När denna challengen är klar så är det bara 9 dagar kvar till min födelsedag!!! Woop woop!

April

BUUHUUU.. Liza hittade bara den ena saken! :( Och det är inte kul att bara visa den ena, så kommer beställa den andra saken från internet. Tror jag kommer det iallafall, om vi inte åker in till Kalmar typ om 1-2 dagar.. Hoppas det iallafall! För jag har velat ha det sjukt länge, så vill verkligen ha det så snart som möjligt! Längtar tills jag får börja använda det iallafall, hihi! ❤


Feel this moment

Godmorgon! Vaknade vid 9 ungefär, lite innan. Vid klockan 1 så ska vi redan på middag. Måste städa lite. Mamma o pappa är inte hemma, och då bad dom mig städa lite i vardagsrummet så det är fint tills vi åker! Liza åker in till Kalmar lite senare, och längtar verkligen till jag får sakerna! ^^ Dom är skiiiiiitsnygga, verkligen! Kommer nog göra en video om jag orkar! Men nu ska jag fixa mig a little. Ses senaree!

Påskmiddag

HAR INGA BILDER!!!!!!!!!!!!!!!
Imorgon så ska vi på middag hos min stora syster madde. Har inte vart där på länge så ska bli kul att se hur det ser ut nu. Så vet inte om det kommer bli så bra bloggning, men har ju mobilen så kan ju blogga där ifrån! Men det finns inga bra bilder på min mobbe, så gör nog inte det.. men får se. Liza ska in till Kalmar imorgon med ella, och då kunde inte jag hänga med. Men liza ska köpa 2 saker till mig som jag vill ha, längtar tills jag får som, wiiiiie!

RSS 2.0