Thinking of you

Tjenare! Tänkte bara skriva nu lite fort. Imorgon så ska jag se Oscar Zia och Isak i x-factor. Vi har tydligen fått fribiljetter, så vi ska dit. Så kommer nog inte blogga fönns jag kommer hem, eller ah.. det kommer jag inte. Har ätit tacos idag, så himla gott. Men så dum som jag är så åt jag ett äpple innan maten så jag blev mätt, men åt endå lite. Vissa har undrat om jag kan visa hela min skolavslutningsklänning. Och JA det kan jag, kommer kanske visa imorgon eller på söndag. Dock kommer jag lägga ut den bilden på instagram, så ni måste gå in på min instagram då den är uppe ( jag säger till när här på bloggen ) och kolla där. Om ni vill redan nu vara så gulliga o följa mig redan nu så heter jag kkajzaandersson. Hoppas ni haft/har en bra fredag. Kram

Converse

Skulle ju ha ett par vita korta converse, men fick bli dessa superduper snygga gröna istället! Jävligt kär.<3
 

Nyklippt


Gó bit

Hej! Just nu så sitter jag och smaskar på denna go bit eftersom min syster fyller 16 idag. Skolan idag har vart bra, fick veta mina betyg och har höjt mig i ALLA ämnen. Har både A och B i nästan alla andra ämnen.  Så är väldigt nöjd. Direkt efter skolan så åkte vi iallafall till Nybro för jag skulle till frisören. Klippte inte alls mycket, fastän jag ville det. Eftersom jag vill ha ganska kort hår, men har fortfarane så jäkla långt vilket är så himla fult. Även om jag inte gillar mitt hår så ska jag ha utsläppt hår i skolan från och med nu, orkar inte ha tofs varje dag. Men är väldigt törstig så måste dricka nu, kommer kanske oxå bilder på mitt hår senare! Kram!

Sneak-peak

Min skolavsltningsklänning..
Vill ni se hela?
 
 

Favoriterna

Tjenaaaa! Slutade runt halv 2 idag, och har vart en sjuk chill dag på länge. Vi fick vara 7:or idag, så har vart en 7:a idag. Det vi gjort idag var att först träffa vår lärare, och pratade massa med han. Sen hade vi en rast som va 40 minuter ungefär och då gick vi upp till FA och käkade bullar, hehe. Sen hade vi en tipsrunda med 35 FRÅGOR, som tog ungefär 30 minuter kanske? Och då hade jag min mobil så chillade samtidigt! Efter det så hade vi 30 minuters rast. Sedan mat, då vi bara satt i 5 minuter max. Sen rast igen typ 30 minuter, sen hade vi teknik och då satt vi bara och målade. Sen slutade vi. SÅ SJUKT CHILL. Sitter just nu iallfall och äter godis (bilden ovan) och dricker läsk. Så kommer min dag se ut tills jag ska sova. Så ni får ha en sjukt chill dag, hejdå!

Mer än nöjd

Är hemkommen från kalmar för drygt 45 minuter sen. Ska in till Kalmar igen denna veckan för ska ha ett par converse o ah. Det ska vara låga, men vet inte vilken färg än. Har oxå köpt min skolavslutningsklänning, är så himla nöjd! Trodde den skulle vara förstor runt om, men den var precis lagom. Köpte även till det en jeansjacka, och till det ska jag ju ha conversen som ska köpas i veckan. Behöver dock hjälp med det. Vet ju inte vilken färg det ska vara på conversen, så kommentera i detta inlägget vilken färg ni hade valt till en vit klänning med en jeansjacka. Köpte ju såklart mer än bara jeansjackan och klänningen, men visar inte det nu.
 
Kommentera vilken färg av dom 4 över som är snyggast.
 

Mot kalmar

Hejsan! Nu så skriver jgag bara superfort, för ska nu åka in till Kalmar. Måste shoppa nya kläder och lite så. Så vi ses nog ikväll. 
 
Vill ni se bilder på vad jag köper sen? :) 

Mitt hår efter regn

Såhära är mitt hår efter regn. Eller det är så vanliga fall oxå, bara det att jag plattar det. Haha, så himla fult! x'd
Hejsan! Hade ganska kul med mitt hår när jag kom hem, att det kan bli så. Plattade det sjkt mycket på morgonen, men nehe. Snart så kommer några gäster hit och hälsar på, och vi ska äta annanaspaj som jag gjort. Men nu ska jag drööö, hejdå sötnosar!

Börja varje dag med ett leende så har du det överstökat.

Testade mitt gamla objektiv som jag aldrig andvänder, detta blev ett av resultaten.
Hejsan! Vet att jag inte bloggat idag, men har inte orkat. Kollat på filmer i min säng hela dagen och väntat till imorgon. Ska oxå förmodlingen in till stan och shoppa på fredag, måste verkligen det. Ska snart äta mat, är så himla hungrig. Så hoppas maten är klar snart. Imorgon är det måndag, kan inte fatta det men jag längtar faktiskt. Väldigt många hatar måndagar, men vi har typ bara bra/roliga lektioner på måndagar. Så det är väl bra?  Hoppas ni får en bra söndag, kramis!
 

Days until

7 månader / Skolavslutning / Stockholm

Saturday

Hejsan! Hann inte blogga innan jag åkte direkt in till Kalmar när jag kom hem från Nadine. Har iallfall haft det sjukt kul hos henne. Och det är ju Timothys lillasyster oxå. Isak och Albin skulle lana hos han så vi kollade på film med dom igår natt. Vi skrattade rätt mycket under filmen, och hade det sjukt kul. Vi vaknade vid 5 på morgonen av att killarna knackade på dörren och ville ta timothys andra dator. Sen efter typ 10 minuter igen så kom dom tillbaka och ville låna nadines dator för dom skulle typ göra nåt med den oxå. Och det roliga var att ingen av dom vågade gå in och hämta datorerna, så alla 3 gick in samtidigt, haha! Detta måste göras om altså. Hoppas ni gaft en awesome fredag igår och lördag idag. Ceeya! 

Om mig&mitt liv

Fick en liten kommentar för ett tag sen ( en ny läsare ) som inte hade läst min blogg alls länge. Och har inte skrivit om mig någon gång redigt. Men dom som känner mig och läser min blogg dagligen vet ju om ganska mycket om mig. Så nu lilla vännen tänker jag svara på din fråga.
Jag heter Kajza Andersson och är 13 år. Bor i ett hur väldigt nära min skola.. I mitt hus bor mamma, pappa och mina 2 syskon. Mitt 3:e syskon bor inte hemma. Är näst minst i familjen, har en lillebror. Annars är jag minst. Är 50% dansk, eftersom min pappa och hans släkt är dansk. Men mamma är helsvensk. Kan tyvär ingen danska men skulle vart roligt att lära sig. På min fritid så sitter jag vid min dator, mobilen och fotograferar med min systemkamera CANON EOS 600D, sjukt bra är den så rekomenderar den STORT! Kostar 6000kr tror jag när jag köpte den. Har fotat ett par år, ungefär sen jag var 7-8-9 kanske? Är oxå väldigt mycket med kompisar. Min skola är väldigt liten, har ungefär bara 40 elever. Så vi är bara 8 stycken i min klass. 2 tjejer och 6 killar. Alla är väldigt snälla. Är väldigt mycket med dom i 5:an, eftersom vi har typ alla lektioner tsm med dom. Men innan denna skolan så gick jag på en annan i Nybro. Började där i förskoleklass och gick där till 1 oktober 2012. Altså 6 år. Under nästan 5 år där så blev jag mobbad, så hade det ganska tufft. Men tack vare mina fina vänner så klarade jag mig. Hade en väldigt nära vän där, som jag alltid var med. På raster, efter skolan, alltid. Så det var väldigt tufft att lämna henne, och även berätta det för henne. Vi umgås inte lika mycket längre, väldigt lite. Vi bor ganska långt ifrån varandra så det är väldigt svårt att hitta tid att vara med henne. Älskar henne mer än allt och hon kommer alltid bara min bästa vän. 1 oktober 2012 altså förra året så började jag min nya skola. Var lite svårt i början men dom var och är hur snälla som helst och känner mig sjukt trygg med dom. Alla är supersnälla. Var mest med tjejer förut, men nu är alla med alla. Skrattar hur mycket som helst i skolan, alldelles för mycket! Det är Nadines och min humor som gäller altså, hon har precis min humor. Iallafall så är den skolan den bästa som finns, lärarna är typ aldrig arga eller skriker. Som ni redan vet vissa av er iallafall så har jag mag katärr, men nu är det mycket bättre. Var så himla mycket stress och bekymran på förra skolan, men det är inte så nu som tur väl är.
Bjuder på en bild när jag spelar in filmen, och har killkläder.
Den 13 juni slutar jag mitt game i 6:an och börjar sedan 7:an. Vi kommer gå på en skola i nybro någon dag i veckan 2 tror jag. Och då kommer jag träffa min bästis Jennifer där. Och även min bästis Albin, haha. Men 6:an har nog vart det jobbigaste året för mig, eftersom vi får betyg. Men mina betyg är jag väldigt nöjd med.
 
Det var lite om mig iallfall. Om ni vill veta något mer så får ni skriva.

Happy that i met you

På bilden så ser ni mig idag. Hade på mig en JL kofta (wesc), svara byxor, och et svart linne. Har vart en sjukt chill dag idag iallafall. Vi i 6:an åt glass, gjorde egen kolasås och sånt. Sen så hade vi typ inga fler rediga lektioner. På engelskan så var inte ens halva i skolan, så vi gjorde nåt annat än vad vi skulle. Så har vart en redigt chill dag idag igen. Imorgon ska jag hänga med Nadine hem och sova hos henne, så kommer inte blogga fönns på lördag. Så vi ses när jag kommer hem. Kramis! 

Wings are made to fly, no matter if they just fall

Hejsan! Idag har vi spelat in en film typ hela dagen. På raster, lektioner till och med. Så har vart en chill dag idag oxå. Fast det vart ju lite pinsamt eftersom jag hade killkläder på mig nästan hela dan. Men typ alla skrattade åt oss alla så var nog inte bara jag som skämde ut mig. Alla videos är iallafall sjukt roliga att kolla på när vi failar, haha. På fredag ska jag kanske sova över hos nadine, vilket kommer bli hur kul som helst isf. Men nu ska jag kolla lite på TV, ses!

I wanna hear you talking, boy

Hejsan! Känner att jag snart somnar, är så himla trött. Fast fattar inte varför eftersom det har vart en sjuukt chill dag. Vi skulle igentligen till skolskogen efter maten, men det blev inte så eftersom det var för blött. Så vi hade slöjd och idrott som vanligt. Fast på slöjden så satt jag och Alva och fikade medans dom andra jobbade, hihi! Sen på idrotten så gjorde vi typ ingenting. Eftersom ingen i 6:an hade gympakläder. Och på förmiddagen så gjorde vi nästan ingenting heller. Kollade på typ lilla aktuellt och sen så övade vi lite saker till filmen som jag, alva, nelly och nadine ska göra! Så vi gjorde det medans dom andra jobbade om nåt tråkigt shiit. Så det har vart en sjukt chill dag idag, och just nu snackar jag med Bästis i skype, hihi!

Spread your wings my little butterfly

Hejsan! Skolan idag var rätt chill. Nu så sitter jag bara i min säng och smaskar på bullar, mums! Ska även snart packa för ska ha med massa saker till skolan imorgon, för att jag ska vara med i någon pjäs eller vad man kallar sånt. Nu ska jag hitta på nåt, ses!

Bulle

Hejsan! Idag så har min mamma bakat väldigt mycket bullar. Runt 100 stycken tror jag. Dom var väldigt goda, precis som jag vill ha dom. Inte brända och inte helt gula, utan perfect. Ska duscha lite senare, och fixa lite i mitt rum. Har haft på mig pyjamas på mig hela dagen, så himla skönt! Hoppas ni får en bra söndag, även om dom suger! Kramisar! <3

Vinn dina drömskor!

Fick en kommentar igår som dom tipsade om en väldigt grym tävling.
 
Gå in här för att delta: http://moonzanna.se/2013/may/vinn-dina-dromskor-2.html#comment
 
 
Önskar både er och mig själv lycka till i denna tävling! <3
 
 

Vita sand

Godmorgon! Var uppe till 2 inatt ungefär, men gick endå upp klockan 9, haha! Senare så ska vi ner till mormor och Bernt på vita sand för vi ska fira liza och mig. Kommer ha med mig min kamera så kommer förmodligen gå ner på stranden och fota lite. Vet inte om jag bloggar mer idag. Kanske ett inlägg när jag kommer hem, men vi ska vara där ganska länge, så räkna inte med massor med inlägg bara. Kramis

ASK

Tjenare tjenare! Tänkte bara säga att jag har gått och skaffat mig ask.fm nu! (http://ask.fm/kajzaandersson) Så ni får mer än gärna gå in där och fråga massor med frågor. Asså, nu kanske ni undrar.. men jag vart ju lite utanför eftersom typ alla andra har de? Så kände mig lite utanför, så fråga vad ni vill nu då! :) http://ask.fm/kajzaandersson

q/a

svar: Detta låter säker väldigt konstigt.. Men jag har väldigt långt hår (ner till rumpan) och jag tycker det är väldigt fult PÅ MIG. Och jag mer än vägrar ha utsläppt fönns jag klippt mig. Var över 1 år sen jag klippte mig. Och jag hatar mitt hår väldigt mycket, för det är så himla långt. Men det växer ut så himla snabbt. Men ska förmodligen snart klippa mig, så hoppas på kortare. På denna bild ser ni lite..
svar: Tack så himla mycket! Just dom lockarna gjorde min syster på mig. Så nästa gång hon gör det så kan jag kanske filma, för jag kan inte locka mitt hår där bak, så hon hjälper alltid mig. Så får se om det kommer en video! :)
 

It's so much a heart can take

Hejsan! Nu är klockan 2 och har vart hemma en stund. Så himla skönt att sluta tidigt på fredagar. Kommer vara ute ganska mycket idag och fota. Har ju inte vart ute och fotat på ett tag så måste fota blommor som jag inte lagt märke till förut. Ska bara fixa lite i mitt rum först, sen går jag ut i det fina vädret. Det är så himla varmt ute, så ska byta till shorts när jag har skrivit klart detta inlägg. I skolan så hade vi NO, matte och idrott. Sen raster då såklart! Ha en super bra fredag nu, hejdå!

Vita blommor


Kritik? :)

Could't be more perfekt tonight

Hejsan! Idag har det vart en chill dag. Hade bara 2 "lektioner" och den ena var NO så man skulle fånga några djur typ, sen rast igen. Sen skulle man bara rita en teckning på något som fanns i naturen. Sen resten av dagen hade vi fritt. Så vi gjorde typ vad vi ville. Kom hem för ganska länge sen, klockan är nu 20 i 4. Ska ta något att äta nu iallafall, ha en bra dag!

Music sounds better with you

Hejsan! Är så sjukt glad just nu, fick nyss reda på att jag ska åka till stockholm den 9 JULI med världens bästa bästis jennifer och hennes mamma. Vi kommer vara där i 4 dagar ( 3 nätter ). Vart där i 2 år irad nu. Var där 2011 och 2012, och nu 2013. Är väl någon tradition vi har, hihi! Kommer vara på gröna lund och det man gör i stockholm. Varken Jennifer eller jag är rädda för höjder om jag inte minns fel, så vi kan åka allt utan problem med tanke på att vi har åkt alla karuseller där många gånger! :D  Låter inte detta superkul? :)

Jordgubbsplanta

Tjingeling! Har inte vart i skolan idag, för har ont i benen och det har hänt något med en nerv vid mitt nyckelben så när jag andas gör det ont där. Men det är lite bättre, så kommer nog till skolan imorgon. Har inte bloggat tidigare, men när jag vaknade så var klockan typ halv 8, och då kände jag att jag inte kunde åka till skolan så sa det till mamma. Sen så somnade jag om till klockan typ 11, och då åkte mamma och jag in till Nybro sen Kalmar och gjorde lite saker. Var nyss ute och fotade lite, som ni ser på bilderna. Ha en bra dag!

JACKY

Detta åt jag när jag kom hem. Är fortfarande mätt sen allt fika jag åt. Det har vart tråkigt idag, det roligaste var nog stafetten i slutet annars var det 60m. Har alltid vart mest inriktad mot springning, höjd och boll osv. kan ta sig. Har regnat typ hela dagen, och det ösade ner när vi sprang 60m med MOTvind. Så det gick inte likabra som det brukar. Men nu är jag hemma iallafall och har sjukt ont i benen och hela kroppen. Usch, ska kolla lite på TV nu sen somnar jag säkert.. 

Dagens

Hejsan! Vet att outfiten inte kom på morgonen, men jag orkade inte ta fram kameran och allt. Sen har jag haft fullt upp idag. Ska packa tills imorgon för vi har friidrottsdag. Den är inte som min andra skola, för vi är ju så några elever så vi ska göra allt. På min förra skola fick man välja 2 saker men nu måste man tydligen göra allt. Vi är dessutom bara 2 tjejer i min klass (Alva och jag) och då måste en kille och en tjej i varje klass springa 60 m mot en annan kille eller tjej i alstebro. För vi har detta med dom då. Och jag skulle springa då för alva sprang förra året. Så jag SKULLE mött Åsa, men hon är sjuk, men hon kanske kommer imorgon men får inte springa. Så kommer få möta någon anna, har ingen aning om vem men.. det kommer bli kul iallafall! Ses imorgon på morgonen, <3

New

Tjingeling! Som ni ser på bilderna så fick jag en ny tröja idag utan mammis. Hon åkte ju in till Kalmar och bytte mina nya converse till en annan storlek, och samtidigt så hittade hon en tröja så hon ringde och frågade om jag ville ha den. Tyckte den var jättesöt. Imorgon är det skola, kommer bli superkul! Kommer ha mina vita jeans för första gången, mina nya converse och en snygg grå "tjocktröja" om man kan kalla det det med ett snyggt tryck på. Men det kommer bilder på det imorgon innan jag åker till skolan. Byebye.

Börja om..

Hejsan! Idag kommer jag göra om bloggen HELT! Är så trött på hur den ser ut, råkat göra fel massor med gånger och bara skitit i att rätta det. Så det funkar inte att fixa någonting! Kommer sätta in en ny stilmall och börja om från början. ALLT kommer se fult ut nu i början, men det blir bättre sen i slutändan! Kommer ta ett par timmar, kanske inte ens blir klar idag. Men hoppas det blir bättre en nu iallafall.

Converse / Virkade?

Kommentera!

Peace

Hejsan! Just nu så sitter jag med lowa i hennes rum och har precis ätit. Vi har haft jättekul och skrattat massor. Vi var på stan igår oxå, och hade med våra systemkameror så vi fotade massa blommor på vägen och jättefina träd. Vi ska snart shoppa oxå, när jag har fått alla mina presenter så ska vi åka in till Kalmar och shoppa hur mycket som helst. Kommer köpa massor med shorts, tröjor och 2 bikinis till sommaren. 
 

Vitsippor

Hejsan! Lite efter klockan är 1 så ska jag dra mig mot lowa för att spendera tid med henne. Har oxå vart ute och fotat idag, som ni ser på bilderna. Fyllde ju år igår oxå, men födelsedagspresenterna kommer jag inte visa än. Utan jag kommer vänta tills jag får alla mina presenter från mormor, pappa och alla dom. Kommer även shoppa snart med, så kommer visa dom sakerna jag köper då. Vet exakt redan vad jag ska köpa. Wiho!
 
Bloggningen blir sådär..

With you, i rule the world

Som ni redan vet så fyller jag år idag, hela 13 år. Har fått fina presenter, men bara dom av familjen. Vi kommer ha ett kalas för mig och liza samtidtigt så får resten då. Snart ska vi iallafall äta pannkakor, mums! Sen ikväll kommer jag packa för ska åka till älskde lowa imorgon och sova över där. Har med mig datorn och min kamera, så räkna med massor med bilder. Ses när vi ses!

Fyller år idag!

Idag fyller jag äntligen 13 år. Yey! 
Grattis? :)

Be your self

Haha, hej! Som ni kanske ser på bilderna har jag vart med Alva idag! Vi har haft superkul. Vi gjorde en misslyckad rulltårta men den blev endå god! Och vi har åkt inlines som tog typ 20 minuter innan vi var ute på vägen ens, hehe. Sen när vi hade åkt typ 2-3 kilometer så kom alvas pappa och skulle hämta henne! Haha, så vi fick åka med han hem till mig så hämtade vi alva grejer och så åkte hon hem. Hon åkte vid kanske halv 8. Imorgon så ska hon hänga med mig hem igen och sova här. Fyller ju år på torsdag.. men hon får vara med då! ;)  På fredag så ska jag åka till bästa lowa, kommer bli superkul och få spendera tid med henne igen. Gud så jag saknar henne. Längtar tills jag kommer lowa, kramis! <3
 

dresses

Vilken är snyggast? :)

Sötsugen

Tog bara någon random ful bild.
Idag så har det vart en perfekt dag! Varmt, och har skrattat super mycket. Har vart väldigt bra lektioner idag, alla var väl kul. Denna veckan kommer oxå vara sjukt bra! Lov i 4 dagar + min födelsedag. Fyller äntligen 13 år, gud vad tiden har gått fort! Kommer fortfarande ihåg när min kompis oh jag smyg åt bulldeg från köket när dagis-fröknen inte var där, hihi. Nu ska jag se om vi har något godis hemma, så himla sötsugen! 

Pannkakor

Åt nyss några pannkakor, åh så gott!
Låg ute i solen lite förut, och kollade på Top Model Sverige på mobilen. Imorgon är det måndag, typ den bästa dagen på veckan som kommer nu. Kommer ha roliga lektioner och ett snepp närmare min födelsedag! Fyller ju år på torsdag! Vi är även lediga på min födelsedag! Så himla gutt att ha sovmorgon på sin födelsedag eller vad tycker ni? Ska även sova över med lowa nu till lovet, vet dock inte vilken dag men det kommer iallafall bli så himla kul! Vi ska fota ute om det är fint väder, om det är "fult" väder så fotar vi inne. Längtar! :)

Top Model Sverige

Hejsan! Denna dagen har jag kollat på Top Model Sverige ALLA avsnitt från början. Älskar dom. Har även grillat idag, så gott! Idag har det vart PERFEKT väder för en fotning. Dock inte porträtt, för orkade inte fixa mig. Men har haft shorts och linne på mig hela dagen och fotat på massor med blommor. Ska fortsätta kolla film nu och äta min klubba, mums!

Sunglasses

Köpte dom på marknaden igår.

Ballong

HEJ! Där på bilderna ser ni min bästa vän som jag älskade, innan hon dog. Ne, skämtar! Men andades in luften ni vet, så man låter som piff och puff. Filmade på videofyme, men har inte lagt upp den. På marknaden hade vi skitkul, skrattade och hade allmänt trevligt. Köpte massor med munkar, åh det är så gott! Sitter och äter dom nu, men man blir så törstig så måste gå och dricka! Träffade även mina gamla kompisar där, kände igen en hel del människor. Men det bästa var nog att jag träffade bästavännen Lowa! Efter 5-6 hela månader får man äntligen en kram utav henne. Gud så roligt det var, hoppas vi sover över snart lowa! <3
 
Doris (ballongen) hälsar hejdå, :)

Dagens

Godmorgon! Det är morgon nu, så gör inget inlägg när jag kommer hem, utan gör det nu och ett ikväll kanske. Klockan är nu kvart i 8 och ska snart åka till skolan. Ni har även dagens där uppe! Gick upp ganska tidigt idag för skulle ju få håret lockat! Annars går jag upp  vid halv 8 eller 20 i. Ska nu kolla lite på TV innan det bär av mot skolan! Ha en sjukt bra dag nu, som jag kommer ha!

I guess i have to lose, before i win

Hejsan alla finisar! Just nu så är klockan kvart över 3, har ätit och lite så. Målade mina naglar igår oxå, till en rosalila aktig färg. Men ska snart måla om dom. Imorgon är det redan fredag, så himla skönt! Ska gå på Nybro Marknad imorgon, kanske med alva! Och min dator dog nyss, så detta inlägget blev lite sent. Men aja. Ska måla mina naglar nu, får se hur dom bliiiir! Kramis!

Finaste bloggläsare

Dessa fina kommentarer är en del av alla dom fina jag har fått idag.
Ni är för underbara.♥
 
Idag har det var en otrolig bra dag. Vart ute och fotat, fått massor med fina kommentarer från er, grym statistik, bra musik, skönt väder och mycket mycket mer. Kommer faktiskt bli kul att åka till skolan imorgon, saknar kompisarna! Hoppas bara min axel är okej imorgon. Fast det som inte är så bra är att vi ska ha nationella prov i SO imorgon. Kan typ ingenting om historia och sånt, så det kommer nog gå uselt för mig. Men hoppas alltid på det bästa! Det har ju gått så himla bra hitills med alla prov, så det kan väl bli detsamma med detta då! 
Ha en bra onsdag, kramisar! ♥

Dagens - Mintgrön


i'm seriously in love with the best person in the earth, universe & galaxy

Canon EOS 600D, 18-55 mm + Close up filter x2
Haha, gillar ni min rubrik? x'p
Har nu vart ute och fotat lite, städat mitt rum och ätit. Det är så himla varmt idag, men det är så blåsigt! Har inte ont i nacken längre, men det känns som om jag har kramp i axeln, gör så ont! Men det går nog snart över, hoppas jag..
Vad har ni för er en sån här skön dag då? :)

Never give up

Det fick jag se idag. Ni är ju bara för bäst!  
Idag så ska jag bara sitta vid datorn. Ska kanske gå ut och fota lite senare, för det är ju redan varmt ute. Vaknade runt 8, men låg kvar i sängen med mobilen. Ska nu ta något att äta, för är ganska hungrig! Igår åt vi pizza, mums! Så länge sen man åt det, fast inte så länge sen. Fyller fresten år om 8 dagar! På torsdag nästa vecka blir jag 13, yey!

RSS 2.0