Nails


2013, please, be awsome.

Lite innan ska jag och familjen åka iväg till en kompis och så ska vi äta och sånt där. Kommer kanske inte blogga mer idag, jo ett inlägg på kvällen för då måste jag säga lite saker till er goa läsare. Gott nytt år alla! ❤


Nyårsafton

Idag är det nyårsafton och jag sover till halv 3! Roligt att sova bort hela dagen. Idag är det sista dagen av 2012, så ska njuta lite extra av det sista som är kvar. Inatt 00:00 smäller det och ett nytt år är framför oss alla. 2013, gott nytt år!!


FixIT

Fixat mina naglar nu i typ 2 timmar. Långtråkigt var det, men Liza hjälpte mig! Nu ska jag bara vänta en stund för att allt ska torka, sen ska jag sova! Imorgon väntas nyårsafton. Wihoo!


Kärlek på det! ❤


1 dag kvar!

Vart i Kalmar idag och hälsade på farfar! Efter det åkte vi till affären och sen hem. Åt mat för en stund sen, är sååå mätt. Lite senare ska vi äta kladdkaka med grädde. Idag är det 1 dag kvar till nyårsafton! 2012 för mig har vart ett bra år! Har gjort så mycket med roliga saker. Stockholm, nya vänner, minnen, flyttat, och massor med annat. Vill att 2013 ska vara ett sjukt bra år, tror att det kommer bli MINST lika bra. Kan inte beskriva min tillbaka längtan är till STOCKHOLM. Saknar det så oerhört mycket!

Vad är det bästa som hänt dig 2012? 😊


Tog precis kort på allt jag köpte igår, men min dumma mobil ville inte ladda upp alla samtidigt, så jag sket i det. Har inget tålamod för sånt! Idag ska jag bara chilla vid mobilen och ta det lungt. Vad ska ni göra idag?


Run the world.

Orkar inte visa mina kläder idag. Får se om jag orkar imorgon! Är så sjukt trött. Har gått så mycket med så jag har ont i mina ben. Ska äta lite nu, känner att jag är lite hungrig. Ha det bra allesammans!


Smile.


Mot moster!

Kom hem för kanske 5 minuter sen. Nu ska vi snart åka iväg igen till min moster. Vi har ju shoppat i Kalmar sen åkte ju hem och nu ska vi åka in till Kalmar igen. Köpt jättemycket nya kläder. Lite köpte jag med Jennifer sen åkte dom hem så jag gick till mamma för att kunna komma hem. Så vi åkte till modehuset och där köpte mer kläder. Jättenöjd är jag! Kommer lägga ut bilder på allt ikväll! Hejdå!


Asleep

Nu ska Jennifer och jag sova. Hon sover nog redan, fast jag sitter vid mobilen. Imorgon kommer jag inte blogga föns jag kommer hem, och när jag kommer hem så visar jag vad jag köpte. Ses imorgon kväll.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3138587/images/2012/pic_50de2b859606ee5a6985e3da.jpg" class="image">


😝


Have fun is fun


Keep calm and dream on

Just nu sitter jag här med Jennifer och skrattar så vi typ dör. Vi har kollat på skräckfilm oxå! Det gör vi typ varje gång vi sover över. Längtar till imorgon, måste verkligen köpa nya kläder. Måste ba hitta en SJUKT SNYGG TRÖJA! Måste verkligen ha den. Men nu ska jag draa, ses !


Let me kiss you

Nu ska jag snart sova, imorgon åker jag till världens bästa och saknade bästis (❤) och sover över där. Sen på lördag ska ju vi shoppa, kärlek på det! 😝 Så jag bloggar inte mycket nu under 1-2 dagar. Ha det bra, 😊


Locked out of heaven

Sitter i min säng just nu. Vaknade vid 1 ungefär! Kan inte fatta att jag sover så länge, men det gjorde jag. Nu ska jag ladda över fler låtar! Hejda 😋


Snygg..


musik & sova

Laddade ner mer låtar nyss till mobilen. Har glömt massor men tar inte allt på samma gång för då tar det typ 70 år innan dom laddats klart. Så nu sitter jag ba vid min gulliga mobil och ska snart sova. Imorgon har jag inget alls att göra! Ska bara ligga i min säng och ha det gutt hela torsdagen. På fredag åker jag till Jennifer och sover över där. På lördag åker vi in till Kalmar för hon ska ta piercing, efter det shoppar vi och sen åker jag hem. Så lite planerad är man endå!


I love you

Sitter och skriver med min älskade saknade vän! Kan inget mer än att älska dig. Saknar ihjäl dej, ses snart gummis! 😘❤


Music 🎶

Kom hem från Alva för en stund sen. Min syrra hjälpte mig precis att ladda ner musik på min iPhone. Så nu sitter jag i lurarna och lyssnar! 🎶 Snart när mamma orkar så ska jag beställa hem skal och sånt från nätet. Så snart ska jag välja oxå.


Nattinatti

Nu tänkte jag sova. Ska åka te Alva imorgon vid 11-12 så jag får inte sova för länge. Godnatt!


Julklappsspelet

Nu har vi ätit god mat. Nu sitter jag bara vid mobilen och väntar på att vi ska köra julklappsspelet. Man ska få en 6:a på tärningen och då får man ta ett paket. När alla paketerna är tagna får man ta av varandra. När tiden är ute så får man öppna paketerna som man har och sen kör man 15 minuter till. När spelet är slut får man dom sakerna man har. Jättekul, ni borde testa nästa jul!


Tips?


Mormor

Vid 3 kommer mormor och Bernt hit! Vi ska äta mat och ha allmänt trevligt bara. Sen ska vi få våra julklappar av henne. Har gjort mig klar nu, så det är bara till att vänta på dom! Vad har ni för er idag?


Gó natt!

Vill bara säga godnatt! Imorgon kommer mormor hit, men jag kommer nog mest kolla på mobilen så jag bloggar nog! Ses imån!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3138587/images/2012/pic_50d8e7c7e087c35cbad9a8e2.jpg" class="image">


JULKLAPPARNA

LÄS FÖRST!!!!!!!
 

Imorgon kommer mormor hit, och då får jag pengar vad jag vet. Så detta är ju inte allt, men jag blev SJUKT NÖJD:
 
OBS. läs under bilderna.
2000 kr!
Iphone 4s!
Ett iphone-skal, 12 öronhängen (har ett par på mig), en deoderant och ett par svarta UGGS!
2 dofthängare! Man kan hänga dom i ens garderog eller i rummet vart man vill att det ska lukta gott! ;)
 
 
Ledsen hörni, men jag orkar inte lägga ut fler bilder! Men jag fick 5 tröjor och 1 rött läppstift oxå!
 

glad!

Jag är sååå nöjd med alla mina presenter. Superduper nöjd. Den bästa presenten skulle jag öppna sist, och då blev jag så glad att jag typ började gråta! Har just nu igen dator så jag kan inte lägga ut bilder på det jag fick, men får se när jag kan få låna mammas. Vad var eran bästa julklapp?

Julafton!

idag är det äntligen julafton! Jag har redan öppnat några paket, fick 1 tröja och många jättefina öronhängen. Efter att jag sen har öppnat alla mina paket, så tar jag nog kort på allt sen ikväll när jag får tid. Vi brukar öppna resten av våra paket på eftermiddagen, får se hur det blir i år.




MERRY X-MAS!




23 December.

Jag gick upp ungefär vid 12 och satte mig vid TV:n. Vid 3 kommer pappa hit. Under tiden vi väntar så ska jag städ mitt rum. Imorgon är det julafton och jag längtar grymt mycket! Här där jag bor har det oxå snöat jättemycket så nu är det supermycket mer snö än det var förut. Vad har ni för er idag?

Dan före dan före dopparedan

Nu är det bara 2 dagar kvar till julafton. Det kommer bli superkul. Imorgon kommer pappa hit och lämnar sina presenter till liza och mig. Vi vet redan att vi kommer få pengar men det är endå roligt. På självaste julafton så ska vi åka till min kusin Elin och fira jul där med min släkt förutom mormor. Då öppnar vi lite paket där. Vi tar inte med oss alla, för vi vill öppna lite hemma sen när vi kommer hem oxå. Dagen efter julafton så kommer mormor hit, så firar vi jul med bara henne, vilket är mycket mysigare. Så vi firar jul i 3 dagar nu kan man säga. Vad har ni för er nu?



Julklappar

Nu ska jag slå in julklappar, har inte alla många men dom jag har ska jag nu slå in. Dom senaste dagarna har jag varit sjukt trött. Sover typ till 1 på dan, sover mitt på dagen och idag somnade jag typ vid matbordet. Så jag ska lägga mig tidigare idag än jag brukar. Vad har ni för er? hihi, hade ingen annan bild.. :p


3 days left..

Idag är det bara 3 dagar kvar till julafton. Längtar - så - jag - dör. Nu ska jag iallafall ut och fota några bilder, har inte gjort det på ganska länge nu.

normal, jag vet..

halv klar!

Jag har gjort lite med bloggen. Så jag fixar mer imorgon!
 

fixaaaa

Nu ska jag fixa min blogg, ses sen!

Boring..

Nu sitter jag i min säng och har grymt tråkigt. Alla andra får ju jullov idag, men fick det igår. Om 4 dagar är det julafton med. Längtar så jag dör.


CALL ON ME.




JULLOVET KAN BÖRJA.

nu har mitt jullov börjat. Tråk. Saknar redan timothy..



Hos alva!

Nu sitter jag hemma hos Alva med surfplattan medan hon och astrid kollar på kompisar på nätet! Idag sover ju jag hos alva, sen imorgon efter skolan hänger jag med henne hem och då gör vi oss iordning inför julavslutningen imorgon kväll. Men nu ska jag se på film, hejdå!

INFO..

Nu har jag lite info till er, så häng med nu! Vi slutar skolan på onsdag, altså en dag tidigare än alla andra. Och Imorgon så hänger jag med alva hem efter skolan, sover där till skoldagen efter! vissa kanske tror att man inte får det, men vi fick det igen! Så då sover jag där, och sen på onsdagen när vi kommer hem från skolan hänger jag med henne hem igen oså gör vi oss i ordning där inför julavslutningen, sen drar vi dit och gör allt som tänkt. Sen drar jag nog hem med min familj. Så den andra jag tänkte säga var att jag har ju med surfplattan, MEN jag kommer inte ha alls mycket tid för bloggning, så var inte spända på massor med inlägg.. Men det kommer ju inlägg, så kolla endån! Ses sen.



8 days left..

.. sen är det julafton!



Midnight city.

Nu är jag ganska trött, men ska inte sova. Har suttit och skrivit med älsklingen i flera timmar nu, gör det forfarande oxå. Gör det typ flera timmar om dagen, varje dag. Imorgon är det redan söndag, blää. Hatar söndagar verkligen. Jag är så trött nu, så jag kan inte skriva mer, ses mer imorgon.



9 days left.

Idag är det bara 9 dagar kvar till julafton. Längtar sjukt mycket! Det finns bara 1 sak jag önskar mig mest av allt, och dey är en IPHONE 4S white. Vet redan vilka skal jag ska köpa om jag får en.Längtar. Tiden kommer gå fort, det brukar den göra om man har roligt. Vilket jag typ alltid har, skrattar åt typ allt! Längtar mest till på onsdag, men kommer sakna alla vänner och såklart älskligen. <3


Vad önskar ni er i julklapp? :)




Godmorgon!

Godmorgon alla! Jag vaknade för ett tag sen, är ganska pigg. Igår så skrev jag massor med älskligen, men jag råkade somna mitt i allt skrivande, så det var lite tråkigt..men endå lite småkul. Han loggar endå in snart. Men aja, nu ska jag äta lite julgodis, sjukt sugen på det. Hejdå.


NOW IT IS JUST YOU AND ME.

kom hem från fritte för typ 2 timmar sen. Nu sitter jag och skriver massor med älskligen på skype. Alltid lika kul! Idag så sov jag ju inte över med alva och gabbi så jag kanske ska sova över med bara alva imorgon. Får se om jag vill, kan och orkar. Idag har vi här hemma bakag lite julgodis, mer bak blir imorgon. MUMS! nu ska jag skriva vidare, ses sen.

Nu-fritte




FRITTE!

vid halv 8 sticker jag iväg till Fritte och möter upp Alva och gabbi där. Vi skulle igentligdn gått dit tillsammans, och ha en julkväll med paketer osv. hemma jos alva efter det ... men det blev inte så sen. Så vi ska ha det näst nästa torsdag tror jag. Sen ska det bli skönt för att vi på min skola får tidigare jullov än alla andra, så det blir skönt. Det är många som undrar vad fritte är. och det är typ en fritidsgård som man brukar gå till på fredagar. Asså på fritiden då. Så man är i en stor källare med många rum. Oså kan man kolla på TV, spela spel, köpa godis och massor med sånna grejer. Första gången jag gick dit med alva var det, så trodde jag att det skulle bli astråkigt, men det var snarare jättekul. Nu ska jag göra mig lite iordning snart, ses efter fritte.



12-12-12

Imorgon är det lucia i skolan. Vet inte om jag får säga detta men.. jag är en lucia. Iaf så ska det bli kul. Ska locka mitt hår på rasten med alva, för hon måste göra det på mig. Senare så ska mamma stryka mitt lucialinne som jag ska ha imorgon. Nu ska jag förbereda mig lite. Ses senare.

NATTINATTI




YOU MAKE ME FEEL.

Idag har det varit en bra dag! På idrotten så hade vi juldans igen, och jag gillar imte precis att hålla någon kille i handen som jag inte gillar.. men denna lektionen var faktiskt rätt okej. Fick dansa med Timothy för det mesta, så det var ju lungt då! Skrattade grymt mycket, så det var kul ! :) Efter skolan hängde jag med alva hem, och hon hade glömt sin nyckel inne och det var låst, hehe så vi fick vara på skolan och spela och äta mellis. Hade ju surfplattan med så jag tog med den dit så vi lyssnade på musik. På torsdag så ska vi 7 tjejer hem till alba för att öva på låten vi ska sjunga på julavslutningen. Nu ska jag titta vidare, hejdå!



I`m down for whatever.

sitter och äter riktigt kladdig kladdkaka. mums. imorgon så ska vi åka till simhallen med alla i 4-6:an. vilekt betyder att alla i 4:an, 5;an, och 6:an ska åka till simhallen. Vi alla i 4-6:an är 20 styckdn tilsammans, vi i min förra klass 6B var 20 stycken. lite skillnad.. Men nu ska jag äta vidare, seya!

that is the same shit.

Efter skokan stack jag hem till alva, sen kom mamma och papoa och hämtade mig så nu är jag hemma och är skit hungrig. Ska ta något att äta strax. På vår julavslutning så ska tjejerna i 5:an och 6:an sjunga en låt tillsammans. det är bara 5 tjejer i 5:an och 2 i 6:an. så det blir helt lagom. Låten själv tycker jag är bra, den bästa vi kunde sjunga iaf. Vi ska öva på den hemma hos alva på torsdag, och sen på lektioner i skolan. Så det kommer nog gå awesome. Måste äta nu, ses!


GODNATT






Följ mig!

följ mig på instagram: kkajzaandersson
följer du mig, följer jag dig!


SUNSIDE

Sitter i min säng med surfplattan och kollar på säsong 3 sista avsnitt av solsidan! Men snart kommer ju säsong 4 då såklart. Ska gå och lägga mig vid 10 ungefär, så jag ens orkar gå upp imorgon. Nu ska jag bara slappa och njuta av min sista ledighet. På fredag ska jag på Fritte igen. Det kommer bli grymt kul igen! Nu ska jag kolla klart på solsidan, ha en fin kväll.



RADIOACTIVE

Nu sitter jag och lyssnar på musik, är inne på facebook och skype. Sitter fortfarande på surfplattan, rooligt! ska ladda ner massor med appar så jag har någonting att göra på den framöver. Ikväll så ska jag se på Solsidan, roligt so, vanligt. Älskar det programmet. Imorgon är det skola igen, tråkigt. Men det är ganska roliga lektioner. Musik och öva på Lucian gör vi nu på måndagar och annat tråkigt. Har ni lite tips på vad jag kan blogga om? Behöver verkligen inspiration, för har inget att blogga om. Så ge mej lite tips och ideer, tack! Nu ska jag fixa lite mer appar, ha en fin kväll!



yey!

mamma hämtade surfplattan så nu kan behöver jag inte någon dator längre, i ett tag iallafall: )


FRÅGESTUND

Har inget att blogga om nu, så fråga massor med frågor så svarar jag på dem. Ingen fråga är ju för dum, så fråga på!

Stockholm - gör mig glad!

Nu sitter jag med mammas dator i soffan och tittar på TV:n. Mamma, pappa och ludde ska åka på någon julmarknad snart. Mamma skulle hämtat surfplattan hos pappa när dom var i nybro igår, men hon glömde det! Så om dom orkar så kanske dom hämtar den idag! hoppas hoppas!

GODNATT

Klockan är ganska mycket nu! och jag har börjat att bli lite trött. Så jag ska fixa lite nu, sen sova. Vi ses mer imorgon, eller ah.. idag! Hejdå!

01.33

Det är natt nu, och jag är inte trött.Alva skulle se julkalendern i morse vid typ kvart i 9 så jag vaknade då oxå och vart vaken länge nu, men endå är jag inte trött. Alla andra sover typ. Idag har jag åkt pulka med Alva, sen var jag där igen lite senare med Liza och Ludwig. Kanske ska dit imorgon oxå, får se. Just nu så sitter jag mest på skype och skriver med världens bästa och är inne på facebook. Nu ska jag dra, ses.
 

go away.

Snart ska vi åka iväg till mammas kompis för vi ska typ äta och massor där. Vi ska snart åka, nästa gång mamma är i Nybro så ska hon hämta min pappas surfplatta så jag ska få ha den till jag har någon dator att sitta vid. Yey! Nu måste jag dra, hejdå!

Suddenly i'm wide awake.

Imorgon så hänger jag med alva hem efter skolan, och sover över där.Vi ska gå på Fritte igen, super kul! Sen ska vi åka massor med pulka och snow racer. På kvällen sen så ska vi ha ansiktsmasker på oss, ruuligt! Nu för tiden har jag tråkigt om dagarna när jag inte har någon dator..men jag får låna mammas. Fått veta mina betyg från skolan nu, är jättenöjd! Har inte fått veta vad jag har i Idrott, slöjd och teknik för dom har vi på en annan skola! så får nog veta dom om några dagar. Ses sen.
 

vilken färg?

Vilken färg är snyggast?

Pulka

Kom hem för kanske 30 minuter sen, har varit och åkt pulka med alva nyss! Det var grymt kul och jag skrattade så himla mycket. Vi åkte pulka med skolan oxå det var askul! Nu så ska mamma göra plättar, mums.

Godnatt.

Jag ska inte sova nu, men kommer inte blogga mer idag. Har suttit vid pappas iPhone väldigt länge nu så orkar inte mer, bloggar inte fönns på kvällen imorgon, så vi ses om ett tag. Hejdå.


Julkonsert

Tjabba! Nu ligger jag i min säng och snackar i Skype med roliga. imorgon klockan 18.00 ska min förra skola ha en julkonsert som jag ska gå på, hoppas jag får se lilla saknade lowa, det var ju 2 månader sen vi träffades. Hoppas jag får se alla igen. Fet kommer iaf bli jättekul att få träffa dom igen. Saknar er! Nu ska jag ladda ner lite spel appar , ses sen.

kyla.

Idag har det varit RIKTIGT kallt ute.På morgonen var det många minus-grader. Har gjort varmchoklad som jag drack upp nyss, mums. Nu ska jag sätta mig vid datorn i en stor varm filt, ses sen.

sleeptime.

Nu ska jag bara sitta lite vid mammas dator sen så ska jag fixa mig och sen sova.Just nu sitter jag och snackar skype och tuggar tuggummi. Ses npg mer imorgon, hejdå!

måndag

Efter skolan stack jag hem till alva.Vi har varit ute och haft lite snöbollskrig och sånt! Sen gick Astrid och jag in medans Alva och Annie var kvar ute och vi gjorde chokladbollar som var klara nästan när dom kom in! dom var väldigt goda, mums.. Har hängt in massor mer kläder i min garderob, det får typ inte plats mer! Men idag har det snöat nästan hela dagen, men mysigt när man har sin stora tjocka vinterjacka. Min dator är fortfarande sönder, buhu! Får låna mammas istället..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

godnatt!

Jag sover typ till 8 varje morgon nu, och då har jag bara 20 minuter på mig att göra mig iordning för vi ringer in vid halv 9 så jag måste åka till skolan på 5 minuter och får rast  5 minuter! och det är inte så roligt, så jag måste sova vid 10 nu..men vi ses imorgon kanske, hejdå!

NYTT

Fått lite nya nagelsaker av mamma idag! Älskar dom verkligen.
läs under bilderna för att veta vad det är..
 
 
En cirkel med olika nagelpynt saker.
En "bricka" med nageldekorationer (BLOMMOR)
Ett litet rör med glitter.
 
 
 
 
Klistermärke som är till för att ha till naglar.
En nagelfil.
Fler klistermärken. OBS.dom är till för naglar.
 

En tejp man kan göra dekorationer med.

2 December

Kom hem från Kosta för kanske 30 minuter sen.Nu sitter jag vid mammas dator för min funkar ju inte.. :( Men jag får låna andras datorer eller pappas ipad eller iphone.Snart ska jag äta pommes, mums.Nu när jag inte har någon dator så kommer jag knappt blogga någonting! nu ska jag äta, ses!

Kosta

Hejsan! Nu så kom alva och jag precis in för vi har vart ute med Ludde. Senare idag så ska vi åka till Kosta. jag vet inte vad vi  ska göra där.. Men det blir säkert roligt ! Inatt har det ju snöat förfullt så det är sjukt mycket snö här. Är det inte mycket snö där ni bor ? Nu måste jag kila iväg. Ses senare alla fina.

Fasen..

idag är det ju den 1:a december och det ska vara den dagen då alla fåäösksr men nehe  då går min dator sönder så man typ börjar gråta !!!!!!! Fasen, den får inte vara sönder ! Får se om den funkar imorgon. Just nu så har jag ju ingen dator så jag sitter vid pappas iPhone Älmhult gör lite saker på den! Har inte blogg.se appen så det blir ingen bild nu men bara så ni vet så kommer det bli dålig bloggning nu när jbetings har nån dator... FML!?!?!?!!!??!!???!

Dear December, please be nice to me.

Snart kommer Alva hit för hon ska sova här! då ska vi gå ut med ludwig! det är faktiskt skit roligt att vara ute när det finns snö ute! Just nu sitter jag och snackar i samtal med Timothy och Isak! ses sen!

1:a December

Idag är det den 1:a December. Tiden går så himla fort, om man har tråkigt går den sakta.Och jag har ju bara haft roligt! Idag är det oxå 23 dagar kvar till julafton, längtar som bara den.För efter jul kommer jag nog ha min efter längtade Iphone, puss på dej.Ska kanske ut med ludde snart, min lillebror! Eller fota snön kanske! :) Men vi ses sen! ha det bra, <3

RSS 2.0