Töntarna i Kalmar

Har ungefär bildbrist så ni får dessa som jag tog några dagar efter jag fick hem min älskade kamera. Men ska försöka ta lite bilder nu när man är ledig. Igår direkt efter skolan så åkte jag med åsa och alva in till kalmar och hade super kul + kollade på något band som åsa ville se. Vi töntade oss, ah vi hade så kul. Åt på kina, gick i affärer, köpte typ världens äckligaste shake inne på espresso house, usch! Efter det åkte vi hem till Alva o sov där till idag och nu är jag hemma då mamma o pappa skulle till Vita Sand. Så nu sitter jag här och är döttstrött och typ gör ingeting. Det är iallafall lördag och så skönt. Hih, kram!

Malta

Bilder från Malta. Läs nedan.
Ja, jag visar dom för att jag ska förmodligen åka dit nästa år med Alva. Kommer vara där i 3 veckor eller mer, så kommer vara så härligt att åka iväg. Kommer ta så mycket bilder och hoppas man blir lite brun då, hihi. Vi åker väl runt vintern/våren så att åka ifrån kylan i nästan 1 månad är inte fel. Hoppas ba vi åker nu då! :D
 
Lite kort om dagen, Idag tog vi iallafall skolfoto. Fick sitta ner i mitten, sämsta platsen. Blev iallafall superful, har nog aldrig blivit. Men fotografen var såå himla rolig så vi kan skylla på han. Haha, har typ inget mer att säga. Hare bäst! kram.
 

13:15

 
Tjabba. Slutade skolan vid kvart över 1 idag, väldigt skönt endå för vart väldigt trött idag. Tog lite egopics när jag kom hem som ni typ ser på bilderna (hehe) för jag hade inga nya bilder att visa er så fick bli dessa. Nu ska jag kolla lite på TV och äta. 
 
Over N out

Få ont av skratt?

Asså.. idag har det vart en sån perfekt dag. Skrattat så mycket under hela dagen och på bussen hem satt jag, gabbi, emil och andreas och skrattade som ah jag vene vad. Haha, dom är så roliga! Fick lixom ont i halsen av allt skratt och typ alla andra i bussen undade vafan vi hållde på med! Har iallafall vart hemma en stund nu och ska typ sms:a nu medans jag äter min bunke med godis! Hehe, kram! 

Armband

Dessa armband har jag på mig hela tiden. Gillar dom så mycket. 
Idag har det vart en såå rolig skoldag, mycket skratt och roliga lektioner. Och det kommer det säkert fortsätta vara. Just nu är jag såå trött men ska inte sova, utan jag ska se på film och äta godis nu istället! Hihi, så aktiv  är jag. Men har endå mobilen brevid mig så jag sms:ar samtidigt, så är lite aktiv endå! Men nu startar filmen så skriver inte mer nu. Hoppas ni har/haft en asbra dag, kram!

Flashback

3 bilder sedan jag åkte helikopter. Åh, så himla kul det var! Om ni inte åkt det så tycker jag deeefenitivt ni ska göra det för det är så himla roligt. Och ni som ej är höjdrädda utan som jag då älskar att vara högt upp så ska ni ju åka helikopter och flygplan, hihi!
 
Idag så sov jag till halv 1, åt sen bäddade min säng och nu är jag här. När jag steg upp från sängen så hade jag sååån träningsverk i rumpan och benen. Men det är det värt. Kollade även igenom träningsappen och det visar sig att vi cyklade 3,6 mil igår. Så nu är vi väl förberedda på att börja springa. Iallafall så har första skolveckan tagit slut och den har vart såå himla bra. Alla är super snälla och as roliga. Och ni som undrar så känner jag redan dom för vi har haft idrott och engelska tillsammans med dom. Världens bästa klass. Fresten, imorgon ska jag kanske in till kalmar o shoppa med Alva, så kommer då visa vad jag köper. Ha det bäst, kram!

3 mil

Tjabbaaa! Är såå trött, klockan 10 på en fredag? Haha, men ska berätta varför. Jag har idag cyklat ca 3 mil med Alva, eftersom vi ska börja springa o sånt så ville vi förbereda oss på det så vi tog våra cyklar gav oss iväg. Kom hem för mer än 1 timme sen, så då åt jag lite tacopaj och är så trött och "svag" att jag knappt kan skriva på datorn. När man cyklat flera mil utan att gå så blir man typ svag så är såhära helt konstig och hur trött som helst. Orkar inte ens duscha (haha, usch) men gör det imorgon istället. At the mornaa. Men jaja, ska kila nu! Ehm.. tror vi ses imorgon, men vi får se! Hare bäst, kram! <3

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Ellen om att svara på 8 frågor, så gör det nu. Utmanar några andra bloggar längst ner, så läs om du är med! 
 
1.Drömresemål?
USA eller Sydafrika
 
2.Favorit film?
Johan Falk ~ Kodnamn Lisa
 
3.Vilken känd person skulle du vilja träffa?
Joel Kinnaman
 
4.Vilket land skulle du vila bo i förutom Sverige?
USA eller Storbritannien
 
5.Vilken är din favorit maträtt?
Kebab eller mammas tacorullar
 
6. Iphone eller samsung?
Iphone
 
7. Har du pojkvän / Flickvän?
Nej.
 
8.Favorit tv-serie?
Glee.
 
Ja, det var då min utmaning. De som jag utmanar är: Lowa, Alma, Amanda och Linn.

Smått och smidigt!

Dessa saker fick jag då av min moster häromagen. De är små och så smidiga. Ska typ ha med dessa till idrotten, har inte använt något än men det ska jag börja göra nu. Slutade vid kvart över 1 idag, väldigt chill. Har vart ganska roliga lektioner fast tråkiga ämnen. Man skulle jobba tillsammans med någon lixom, och det gör det roligare tycker jag. Imorgon slutar jag lite senare men har spanska o allt kul imorgon så det gör inget. Sen dessutom 1 timmes raster. Vi har det varje dag så vi sticker till affären typ all the time. Köpte en cola med mitt namn på, hehe. Första gången jag hittar en med mitt namn! Ska typ byta till myskläder nu och sen sova en stund eftersom jag alltid blir hur trött som helst varje dag jag kommer hem efter jag ätit? Vet någon av er varför? Så jobbigt. Men ska försöka kolla på film istället för att sova, haha! Ha en super bra dag, seeya!

Me today

Tog lite egoos när jag kom hem sedan fotade jag lite små produkter jag fått från min moster som jag visar ikväll eller imorgon. Idag ska vi nu prata om och det är altså min andra dag i 7:an. Var oxå mycket skratt denna dagen men väälldigt tråkiga lektioner  ( so, svenska, engelska och idrott ) oså slutade vi vid 20 i 3. Men vi hade 1 timmes raster oså. Imorgon däremot så slutar vi tidigare, kvart över 1 ithink. Men nu ska jag äta, så ni får ha det bäst så ses vi ikväll eller imorgon! :*

Första skoldagen

Idag var då min första skoldag i 7:an. Vi hade lååånga raster, vi gick till affären och satt utanför med några andra och skrattade. Åh, dagen har varit såå bra och skrattat sjukt mycket. Känner på mig att 7:an kommer bli hur bra som helst. Vi fick även våra brev från Island idag. Jag fick en tjej som verkar vara väldigt trevlig, så hoppas vi får åka upp och träffa dom alla. Det är så mycket rolga grejer vi ska hitta på, vi ska övernatta i naturen 5-6 september, åka till simhallen den 3 september, ta skolfoto den 29 augusti, ha bolldag och massa annat kul.  Imorgon så väntas ännu en rolig dag med idrott och annat skojj. Hade även min första spanska lektion med 5 andra. Vi skrattade såå mycket och hade väldigt kul. Bästa klassen i spanska. Ska välja kläder nu och sedan ska jag packa gympakläderna och sedan sova, redan spänd inför imorgon! Hoppas ni oxå hade en toppen dag som jag, kramiis!

Första skoldagen

Idag var då min första skoldag i 7:an. Vi hade lååånga raster, vi gick till affären och satt utanför med några andra och skrattade. Åh, dagen har varit såå bra och skrattat sjukt mycket. Känner på mig att 7:an kommer bli hur bra som helst. Vi fick även våra brev från Island idag. Jag fick en tjej som verkar vara väldigt trevlig, så hoppas vi får åka upp och träffa dom alla. Det är så mycket rolga grejer vi ska hitta på, vi ska övernatta i naturen 5-6 september, åka till simhallen den 3 september, ta skolfoto den 29 augusti, ha bolldag och massa annat kul.  Imorgon så väntas ännu en rolig dag med idrott och annat skojj. Hade även min första spanska lektion med 5 andra. Vi skrattade såå mycket och hade väldigt kul. Bästa klassen i spanska. Ska välja kläder nu och sedan ska jag packa gympakläderna och sedan sova, redan spänd inför imorgon! Hoppas ni oxå hade en toppen dag som jag, kramiis!

Blåbärsmuffins

Inte fina bilder, men whatever. Detta inlägget blev lite sent är vad jag hade väntat mig, men vi kör endå. Har haft en sån otroligt bra dag, bästa sättet att avsluta sommarlovet på. Vi körde 2 omgångar med Lazergame , vilket var såå himla kul. Sen åkte vi på bio och sen skulle vi igentligen ätit men ingen var hungrig så vi skippade det! Hinner tyvär inte skriva mer om det, för har en del att göra nu, men nu så ska jag ta fram kläder osånt tills imorgon, även packa min skolväska (med vad igentligen?) och sen ta bort mitt smink sedan sova, tänkte duscha men hinner inte det.:( Imorgon ska jag gå upp tidigt ( halv 6 ) för min buss går vid 10 över 7! Ja, nu tänker ni OH SHIT VAD TIDIGT! Men det är för att eftersom min buss kommer hämta upp massa folk på vägen så tar det tid och vi börjar vid 8, men slutar tidigare än alla andra så det är rättvist! Men nu måste jag tyvär gååå, vi ses imorgon! Och.. hoppas ni får en bra första dag i skolan! Kram!

♡ L O V E ♡

Tack bästa Nelly för ringarna! 
 
Hej igen! Tänkte bara skriva detta snabba inlägg nu innan jag ska bege mig till min sköna säng. Har iallafall precis duschat, så skönt! Detta inlägget gör jag nu för att jag kommer inte att hinna slänga in ett inlägg imorgon innan jag beger mig till Kalmar med min klass. Kommer hem kanske runt 4 så bloggar då. Vi ska köra Lasergame, gå på bio och äta mat! Ska bli så kul att få träffa alla igen, inte sett en enda på hela sommarlovet. Ja.. sista sommarlovs-dagen imorgon.. det känns bra tycker jag! Är såå taggad inför skolan, kommer bli så kul! Tycker inte ni det? :D

Hollister

Mina 3 bodymister från Hollister, så underbara!
Hej, haha! Idag så ska jag göra lite olika saker, ska oxå hinna duscha ikväll sen snart så ska jag baka blåbärsmuffins, hihi tack för iden Linn! :D Men nu ska jag sätta igång med det så hörs vi kanske ikväll. Kram!

New bag

Min nya väska! Tycker den är såå fin. Dock så har den inget axelband så ska typ ha ett vanligt svart till den. Kanske ska ha den som skolväska, om inte har jag min vanliga adidas. Gillar denna jättemycket iallafall. Väldigt somrig och passar till fina outfits. 
Vad tycker ni? :)

Läcker

Hej! Asså kolla in denna såå läckra tröjan! Älskar färgen så mycket. Färgen blev så stark i kameran så det vita blev mörkt. Haha. Den är lite mer rosa än den är på bilden, men så läcker! Iallafall så är jag typ färdig med designen, finns säkert något fix kvar som jag ska göra men annars är den färdig. Och jag vet att bilderna är lite brusiga i headern men jag kunde inte fixa det, tyvär. Idag har jag typ inget för mig igentligen, ska kanske sätta mig och rensa lite till i min byrå så det inte blir så mycket skit sen när jag byter rum. Efter det ska jag bara vänta tills det blir söndag och måndag. Längtar inte ni lika mycket som jag gör? :D

LÄS

Åh! Har äntligen lyckas göra en "rörlig header" på egen hand. Skulle igentligen fått hjälp, men.. jag klarade det. Tack endå Linn! ♥ Hoppas att jag kan ha denna designen nu ett tag så jag slipper allt krångel hela tiden! :)
Iallafall, snart är jag klar med desigen och kan äntligen börja blogga igen. Puss.♥

Fall down

 Hejsan! Har typ inte skrivit om min dag på hur länge som helst så kände att jag ville göra något slags sådant nu. Iallafall så har jag bara hållit på med mitt rum idag och igår. Slängt massa saker, plockat och gjort i ordning i alla lådor och skåp och sedan rensat min garderob. SÅ skönt att bli av med alla gamla fula kläder, HAHA! Men jag ska ge dom till Alva för hon ville ha dom, hehe! Snart så ska jag äta chokladpudding med grädde (ASSÅ MMM) och kolla på film. Sedan ska jag bara vänta tills skolan börjar så man får något att göra om dagarna. Fast innan det (på söndag) ska jag köra lasergame med min klass och kanske se på bio eller nåt! Ska sätta mig vid TV:n en stund nu innan jag smaskar på chokladpuddingen. Ha det bäst, kram! 

Tips; 5 skönhetsprodukter!

1. Det är ett "hårbalsam" som man smörjer i sitt hår efter man duschat och ska borsta igenom det. Det gör att det blir mycket lättare att borsta och håret blir super lent. Min är tyvär slut nu men jag tycker den är super bra och den luktar mums! 
_________________________________________________________________________________________________________________
 
2. En underbar Bodymist ifrån Hollister som luktar såå gott. Finns inte så mycket mer att säga om den.. men den luktar supergott iallafall. Lukten håller inte hela dagen men ett par timmar vilket är bra för en bodymist. KÖP DEN. Kostar 128 kr på Hollister.
_________________________________________________________________________________________________________________
 
3. Nummer 3 är en hårolja från Loréal Paris Extraordinary OIL. Den är superbra, asså man får såå lent hår och den förminskar att man får slitnare toppar. Köpte den för typ 1,5 vecka sen och som ni ser har jag redan använt den väldigt mycket. Ett plus är ju då också att den luktar gudomligt och ah, den älskar jag! 
_________________________________________________________________________________________________________________
 
4. Detta är då en ansiktsprodukt ifrån Garnier. Har använt den ett par gånger och jag tycker den funkar alldelles utmärkt. Man vrider på toppen av "flaskan" och sen så trixar lite och sen drar man dom vita "stråna" i ansiktet så när du har ett vitt lödder i hela ansiktet så skjöljer du med vatten och sen torkar du lite med en handuk. Man blir såå len och den funkar helt okej!
_________________________________________________________________________________________________________________
 
5. Den sista produkten är oxå en skönhetsprodukt för ansiktet. Det är altså en sminkborttagning/ansiktsmjölk. Den tar bort ditt smink väldigt lätt och den gör din hur len och mjuk. Denna är för torr hy vilket jag har men annars finns det en likadan fast en grön flaska som är för fet hy. Till denna produkt köpte jag oxå en toner men tog inte med den. 
_________________________________________________________________________________________________________________
 
Detta var då 5 stycken skönhetstips från mig som jag tycker ni ska testa. Om ni har någon utan dessa produkter så får ni gärna kommentera det och oxå skriva vad ni tycker om den ifall vi tycker samma! Hoppas ni blev nöjda med detta inlägget så hörs vi i nästa! Kram.

sixteen

16 saker du gjort denna sommaren: Solat, badat, grillat, vart i stockholm, åkt karuseller på Grönan, shoppat, skrattat, vart på Ullared, fotograferat, roadtrip på öland, stadsfesthäng, ätiti kinamat, vart ett glassmonster, kollat på film och doppat frukt&bär i choklad.
15 saker du VILL göra nästa sommar: Åka till Frankrike, fota massor, bli superbrun, sova under stjärnorna, shoppa, åka till stockholm och göteborg, åka moppe, hitta de snyggaste shortsen ever, köpa en longboard, vara ett glassmonster, solbleka mitt hår, gå på festival, sommarjobba, äta massa god mat och åka helikopter.
 
14 snygga boys: Justin Timberlake, Vin diesel, Paul Walker, Taylor Lautner, Orlando Bloom, Josh Hutcherson, Chad Michael Murray, Robert Hoffman, Zac Eftron, Ryan Guzman, Cory Monteith, Paul Wesley och Joseph Morgan.
 
13 saker du gillar att äta: Glass, grillat, kebab, mc, kinder maxi, pannkakor, marabou mjölkchoklad, jordgubbar, smultron, pan pizza, pommes och fruktsallad.
 
12 snygga tjejer: Nina Dobrev, Lauren Conrad, Megan Fox, Beyonce, Sarah Walker, Vanessa Hudgens, Kenza Zouiten, Anna Kelle, Bridgit Mendler, Lea Michele, Blake Lively och Shakira. 
 
11 saker du önskar dig på "11.11":  Att 7:an blir super, hitta en drömkille, jag hittar de perfekta shortsen på stan, få en hemlig beundrare (HAHA), få ljusare hår utan att bleka/färga/slinga det, god mat i skolan, att inte ha mycket läxor i skolan, att jag inte dör ensam, bli känd och att första dagen i skolan blir PERFECT.
10 saker som beskriver hur en kille ska vara: Liiite baaad, omtänksam, inte skämmas lätt, vilja gå ut och hitta på saker, vara sportig/gå på gym, skratta mycket, vara mysig och bäst!
 
9 saker du vill göra innan du dör: Hoppa bungyjump, simma med sköldpaddor, resa jordenrunt, skaffa familj, bli rik, skaffa mitt drömjobb, flytta utomlands, bli bästis med en kändis och hoppa fallskärm.
 
8 vänner som går i din klass: Alva, Ellinor, Alex, Albin, Elias, Linnéa, Ida och Gustav.
klädesplagg/accessoarer du behöver/vill ha: Kabelstickad tröja, DW klocka, ny vinterjacka, chanel mobilskal, uggs, boyfriens jeans och egendesignade converse. (gills det?)
 
6 städer du vill besöka: New York, Rio, Hollywood, Dubai, London och Paris.
5 saker du saknar med vintern: Varm choklad, julafton, snöbollskrig, pulkaåkning och varma sköna kläder.
 
4 saker du aldrig vill ska hända: Jag får cancer, någon av mina nära&kära dör, att världen går under (lol) och att bli mördad.
 
3 bra låtar: Am i wrong, Wake me up och We Can't stop.
 
2 dåliga/bra egenskaper med dig själv: dåliga: Jag blir arg lätt och att jag stör mig på när folk inte förstår så enkla saker. Bra: Jag skrattar hela tiden och jag tar inte alls lätt åt mig av skämt.
 
1 sak som kan göra dig galen: D R A M A Q U E E N S

Help me

HELP! Dessa skor har jag velat ha sååå himla länge och äntligen hittat några! Men det är ju 3 att välja mellan.. så ni måste hjälpa mig om vilka som är snyggast! Så kommentera dom rosa, gröna, eller turkosa! Tack för hjälpen! 

Nitar

 Kolla in mitt nya uuuursnygga mobilskal! Åh, älskar det! Dock kommer det börja tappa den silvriga färgen och bli brons-färgad. Men ska inte använda det mer föränns skolan börjar. Asså vi börjar om en jäkla vecka? Sommarlovet har gått såååå himla fort och vart så bra. Vi ska förmodligen vara hemma hela veckan så kan förbereda innan skolan börjar. Och om det är fint väder de sista dagarna ska jag sola så man får lite mer färg, så min bränna har "lagt sig" så jag typ inte är alls lika brun längre. Nu ska jag se på någon film, ses! :)

Frukost

Hejsan! Idag så kanske vi åker till Vita Sand, men det är inte säkert. Vi skulle igentligen åkt imorgon, men nu sa mamma att vi kanske åker idag istället eftersom det är fint väder. Och imorgon åker vi in till Kalmar på stadsfesten, så möter jag upp Lowa där och har lite skoj. Kommer bli super. Iallafall så ska jag paka det sista nu ifall vi åker. Ha en bra dag, bye! :*

Blåbär's Smoothie

Hej! Åh, blåbärs smoothie, så himla mumsigt! Ska nu sätta mig bekvämt i sängen och glo på lite filmer. Om ni har några film-tips så får ni gärna kommentera, för börjar få slut på bra filmer! Kom hem från Nybro vid typ 4 efter har vart där och gjort lite grejer med mamma och lilla lillebror. Och, förlåt för dålig bloggning, vet faktiskt inte varför jag inte skrivit något till er men har bara inte haft lust. Men nu ska jag försöka uppdatera bättre än det senaste dagarna. På Lördag ska jag på stadsfest, och det kommer bli såå kul. Åh, längtar! :D

Movie-time

Detta inlägget skulle blivit publicerat för ett par timmar sen men det kommer nu istället för har vart iväg! Iallafall så, det ni ser på bilderna är världens godaste pan-pizza i hela världen!! Åt den som "frukost" klockan 1, haha! Så himla gott! Nog om det. Ska sätta mig skönt i sängen nu med hemmagjord pizza och kolla på ett par superbra filmer jag har hittat. Hoppas ni haft en toppen-måndag, hörs imorgon! Kram.

Bye bye Ullared!

Hejsan hejsan! Detta inlägget gör jag från mobilen för jag är inte hemma och har ingen dator med mig så ja! Om ni undrar ju varför jag kan skriva under bilden som man vanligt vis inte kan göra via blogg.se appen, men är inne på safari! är iallafall påväg hem från Ullared nu Och har åkt en stund! Vi åkte väldigt tidigt (halv 5) och var då där ungefär en timme efter det öppnade. Det var super LITE folk, första timmen så ekade det typ av människor, (HAHA!!) och jag är väldigt nöjd med allt jag fick!  Vi åkte hem väldigt tidigt också än vad vi hade trott men vi har plockat på oss massa saker då vi kände att åka hem nu så vi kan bada och sola innan! Och fy vad varmt det är! Haha, iallafall, ha det bäst! ❤
 

Hollister

Mina ben är inte så röda som det ser ut.
Ellersåfetafördendelen.
Ja, det ni ser på bilderna är ett av mina klädesplagg från Hollister. Har använt dom väääldigt mycket denna sommaren. Så himla sköna! Snart så åker jag till Vita Sand och sen imorgon så vet ni ju vad som händer. Kommer nog inte blogga fönns på söndag, eller kanske tidigare men vi får se. Nu måste jag packa det sista, men måste bara tacka för att fina ord om mig i förra inlägget. Så fina ni är. :* Ha det bäst, kram! <3

RSS 2.0