Måste börja om.

Hej! Är så himla arg, för idag så tänkte jag ändra min design igen. Och det går inte byta header, bakgrund eller ens byta storlek på texten i inläggen. Det kommer bara massa siffror och skit som jag inte förstår. Så måste börja om igen. Så himla tråkigt. Det kommer ta tid, men jag vill att det ska bli bra lixom. 
 
Detta inlägget saknar bild, men slösar inte upp mina bilder på detta skitet. Kommer endå ta bort detta inlägget när jag är klar, typ om 100 år. 

Kommentarer
Postat av: ella&malin - foto och vardag

sv: åh tack! men tyvärr gillar jag dom lika mycket ;) du kan, om du har väldigt tur, hitta dom på bikbok om dom inte är slut!

2013-07-23 @ 14:06:56
URL: http://twohappy.blogg.se/
Postat av: Paula Moisiola

Jättefin blogg!

Titta gärna in på min NYA modeblogg och lämna en kommentar om du vill, kram :)

2013-07-23 @ 16:49:50
URL: http://paulamoisiolas.blo.gg
Postat av: Linnéa

Hoppas att det löser sig <3

2013-07-23 @ 19:13:14
URL: http://linnealiebig.blogg.se
Postat av: sofia

Hej! Jag undrar om du vill hjälpa mig? :) Om du hjälper mig så hjälper jag dig, kan lägga till dig på bloglovin eller kanske att du vill att jag ska göra något annat för dig? Det är så att min lilla dotter är i final och har chans att hamna på ett omslag för tidningen 'vi föräldrar'. Det är hon och 19 andra bebisar som är i final så hon behöver många röster. En liten röst hjälper henne ett steg närmare och skulle vara så tacksam om du ville rösta och hjälpa oss! Vinner hon blir det ett minne för livet och tidningen kommer hamna i hennes minneslåda! För att rösta måste man vara inloggad på facebook i en annan ruta och det tar inte ens en halv minut att rösta. Kram på dig och tack på förhand!
länk: http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/Omslagschansen-andra-omgangen/omslagstavling-viforaldrar/7

2013-07-25 @ 12:56:14
URL: http://nattstad.se/sofiaborjesson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0