Hello december!

Nu är det 1 december! Och här är det snö och kallt just nu.Längtar jättemycket till julafton för då får man öppna alla paket man får. I mitt rum har mamma julpyntat lite, mys. Nu är jag ganska trött och kommer nog sova snart. Någon annan som längtar till julen? 

Fritte

Har nyss kommit hem från Fritte med alva! Det var grymt kul, och ni ska bara veta vad killarna gjorde på mig..haha fy! ;) Men det var roligt iallafall! Imorgon kanske jag ska "lana" med Isak och någon mer! Vi skulle gjort det idag, men det blev inte så! Just nu så sitter jag vid min dator hemma hos alva och astrid sitter brevid mig! det är alvas lillasyster! Hon sitter och spelar på mitt DS och jag sitter här! nu ska jag kila iväg, seeya!

trött

Just nu är jag trött! jag är hungrig och jag måste öva på frågorna! Kom nyss hem från alva, var där till 4! Så nu ska jag tråka mig med frågorna! ses sen kanske

trött..

sitter och övar på frågorna, tråkigt som fan!
 

glömmer aldrig denna dagen..


godnatt!

Igår gick jag upp vid 8 och det får inte hända igen! var uppe till 11, och då blev det så.Imorgon är det en vanlig dag för mig bara! ska inte vara med någon eller något! kommer nog bara sitta vid dator om inget annat! Vad skulle jag göra utan min dator? Idag hade jag bara 3 lektioner! SIMHALLEN, SLÖJD&IDROTT! Så denna dagen var ju bra! :) Men iallfall så ska jag dra nu! ses imorgon!

I'm living on sexy nothing.

Kom nyss hem från alva vi har skrattat sjukt mycket! När vi gick ut så gjorde vi lite roliga saker, haha! Men nu sitter jag och äter lite grejer som mamma har bakat! mums, hon har fixat i mitt rum idag! tack mammis! ^^

Mycket..

Idag har jag övat på frågorna, sen har jag varit med alva till typ halv 8! sen har jag fått packa, städa och göra mig iordning till sängs! imorgon ska vi till simhallen, sen ska vi har idrott oxå! så det blev lite krångel så jag fick snabba mig sen skulle jag plocka iordning lite i mitt rum! Så det har varit lite stressigt idag! Sen imorgon hänger jag med alva hem igen för vi ska greja ute med hästarna! Jag gillar inte hästar så mycket, men dom är så roliga! :D så det ska vi göra typ 2 gånger i veckan! ;) Men nu MÅSTE jag sova, klockan är mycket! ses imorgon!

övar!

Sitter och försöker lära mig lite om ögat nu! vi ska såhära svara på 21 frågor på fredag om ögat som vi i klassen fick bestämma vilka frågor! så det kommer ju inte bli lika svårt, men bara lite frågor så! Aja, ses!

måndag!

Idag var det måndag! och  det var rättså okej! På måndagar pratar ju vi som är med i lucia-tåget om hur vi ska göra övar på sången och sånt! Och då ska vi nu tydligen ha TVÅ lucior, TRÅK! det är roligare med en! men jahopp, om man så gärna ville vara lucia så får väl den vara glad för att den andra lucian kanske inte kommer vara det längre! hejdå!
haha..

Skype hela dagen lång

Idag har jag typ bara suttit vid datorn.Snackat samtal med Isak och Alex ungefär hela tiden oxå! dom är så jäkla roliga så det finns inte! :D imorgon är det måndag och det är en dålig dag för det är dagen efter helgen, men det är typ bara bra lektioner! Gillar måndagar! Fast mina vänner gör ju alltid dagen bättre, för jag skrattar ju mer än vad jag pratar! :D och det är ju alltid roligt lixom! på fredag ska jag på Fritte, längtar! ;)
Ses imorgon!

Så himla söt! <3

Kolla så himla gullig, kan ni gissa vem det är?

jag är inte jag utan dig.


morgon!

solen väckte mig idag! Är lite trött, men idag ska jag städa mitt rum tror jag! ser inte så bra ut..väntar och väntar på att timothy ska logga in på skype, hehe! Idag ska jag nog inte göra någonting, kommer nog mest sitta vid datorn! Hoppas ni har en bra dag, hejdå!
 
haha! :)

redan lördag..

Nu är det redan lördag, hehe! Ska snart sova, fast jag är inte trött! Men jag vill inte sova bort hela dagen sen! Har gjort lite roliga saker idag.Detta kanske låter konstigt.. men jag är ju bara ensam hela dagarna om jag inte är med kompisar, ni vet på mitt rum oså! det är roligare än att göra massor med annat! det tycker jag är skitkul faktiskt! får göra ungefär vad man vill! :D
 
lite bilder sen lowa och jag fotade någon dag efter skolavslutningen..

 

svar DEL 2

har du någon kille? 
Jaa!
Vad har du för kamera? 
Canon EOS 600D
Hur många syskon har du? 
3 !
Favoritplag? 
Inget typ..
Har du några husdjur? 
3 hundar!
Hur många nagellack har du? 
Ingen aning..
Vem är din bästis 
redan sagt!
Hur mycket pengar lägger du på smink/kläder? 
Lagom kanske..
Kan du göra en video där du visar ditt smink? 
Na.. kanske det! ;)
Vem är din idol 
ingen!
Jag har provar jättemånga olika mascaror men det bara klumpar ihop sej med dom, vilken/vilka mascara/mascaror rekomenderar du? :)
Jag rekomenderar min röda som jag har visat i många videos! kommer inte på vad den heter ba..
Ditt favorit tv program just nu? 
Ingen aning!
Din favorit film? 
Ingen!
favorit låt? 
Ingen!
vad har du för kamera? 
Canon!
har du alltid gått på den skola du går på? 
Nae! Men jag önskar att jag har det, för den äger!
vad vill du bli när du blir stor? 
Någonting med sjukvård iaf, asså ni vet! Doktor osv.
vad tror du att du kommer välja för linjer och skola när du ska välja gymnasium? 
Vilken skola vet jag inte, men jag vill välja OMVÅRDNAD!
kan du göra en video och visa vad du har i din väska,rum mm?
nÄR MITT RUM ÄR KLAR KAN JAG VISA DET!
hur många syskon har du? 
3!
vilket är ditt favorit plagg i din garderob? 
Ingen aning..
vad önskar du dig i julklapp?
Pengar!
har du några piersingar? (bild?) 
Japp! i näsan!
har du rökt? 
Nesh, aldrig!
har du några husdjur?
jaa, 3 hundar!
 
kan du göra en ullaredhaul, SNÄLLA!!!
Tror inte det, sorry!
 
 
Tack för alla era frågor! :)

svar DEL 1

1. Är din syster Liza? ;) 
Ja
2. Varför bytte du skola? 
Hade problem osv.
3. Kan du berätta om hur det gick till när du blev mobbad, hur klarade du dej ur det, tycker du är en kämpe! 
Naa, vill nog inte prata om det! tack!
4. Har du några djur? 
jaa, 3 hundar!
5. Kan du svara på alla frågor i en video? 
nää, orkar inte det..
6. Jag älskar dina videos så himmla bra! 
HAHAHAHA, tack!
7. Hur många saker köpte du i ullared? Hur mycket kostade det? 
Över 100 saker iaf, lite olika priser!
8. Har du/har du haft några/något husdjur? :) 
jag har 3 hundar! små!
9. Vem är din bästis? 
Har många, men den som jag har känns sen jag var jätteliten är Jennifer! :D
10. Nu när du har bytt skola, går du i samma klass som timoty?
Jaa, det gör jag! fresten, han heter Timothy! ;) 
11. Mörk, norman eller vit choklad? 
Normal!
12. Ögonskugga eller mascara? 
Maskara, helt klart!
13. Läppbalsam eller läppstift? 
Läppstift!
14. Foundation eller puder? 
Puder!
15. Har du färgat håret någon gång? 
Nope!
16. Kan du göra en till video där du sminkar dej? 
Nja.. kanske det!
17. Kan du göra en video där du dansar gangmang style? (stav) 
HAHAHAHAH, NAE..
18. Favorit glass? 
Vanilj!
19. Är detta din första kamera eller har du haft några/ någon tidagare? 
Jag har haft 1 förut !
20. Går du på nån sport? 
Nae!
Förlåt för att jag har varit så jobbig och frågat allt detta, :), hoppas du förlåter mej ;)
haha!

Friday

Förlåt för jag inte bloggat! Men har gjort annat.Fredagar är dom roligaste dagarna! helt klart! Har inte precis något att skriva om.. men vi ses nog senare! ;)

Mustasch, Godis & Läsk

Fin rubrik, ehe..
 
 
Imorgon så kommer jag ha med mig en påse med mycket godis sen en läsk typ en mellan stor! Så det kommer bli kuuuuuuuuuuul, alla kommer typ ha det! Det är någon sak i skolan imorgon så då kommer vi få äta det! HELA dagen får man äta oxå, min skola äger ju feeeeedddtttt! Sen så på slöjden gör jag och nea mustasch, hehe! hon kom på att man kunde göra sånna så dom blir grymt snygga asså! (inte) iaf inte min! men vi får se hur det går.. :D Ses nog ikväll annars imorgon!

MOT SKOLAN!


En apa som liknar dej.

Jag ångar massor saker NU som jag inte gjorde i somras! vill ta massa ego bilder typ i vattnet, men nehe! nu är det fasen snart vinter och snö, BLÄK. skit på er alla!

Hemma!

Kom hem för kanske 40 minuter sen, det gick jättebra! vill inte säga någonting om det, för då kommer ni säkert säga att jag skryter eller ngn ting så jag vill inte göra det! Men det gick jättebra iaf! Hoppas bara på bra betyg nudå.. ^^

Lucia

Aa, vi på min skola ska snart ha luciatåg eller ah om typ 1 månad! Så då blev 4 i 6:an och några av dom mindre än oss då! Vi ska ha ett lucia tåg! Så bestämmde vi vem som skulle vara lucia då och jag får inte säga vem, för jag vet inte om någon på skolan läser denna bloggen! Det är ju bara vi den gruppen då som vet om det, och bara vi som kommer ha luciatåget! Så den som är lucia kommer komma en stund efter alla dom andra! Men ah, ses efter utvckligsamtalet då! ;)
 

Me, Myself and I

Hejsan! Kom hem från för en stund sen.Har precis ätit lite! Klockan 10 i 5 ska jag var åka på utveckliglingsamtal på skolan! Vi ska redovisa ett ämne i skolan som man har valt att redovisa om, jag valde bild tror jag! Kommer inte riktigt ihåg! Men det ska bli ganska roligt, har ju bra omdömen i allt så det är roliga att prata då! Imorgon ska jag vara med alva, så jag kanske inte bloggar så mycket! inte för att ag gör det nu heller, men jag har inte ork. helt enkelt! 
Den sötingen blev min nya bästevän denna sommaren! ^^

NY HEADER, TRYCK F5!

 

Lördag

Vaknade för kanske 15 minuter sen, altså kvart över 11! Jag kan sova hur jävla länge som helst! men förut kunde jag inte det typ bara till 8-9.Men idag ska jag inte göra så mycket, har inget för mig.Lyssnar mest på musik och skypar med fooooolk.Men vi ses sen! :)

SKYPE


Why does it feels so good, but hurt so bad?

Idag så har jag bara helt tråkigt.Finns ingen rolig att snacka med och alla är typ BORTA.Det är så tråkigt att man har tråkigt på en dag som ska vara rolig.:( Men jag kan ju lyssna på musik iaf, och det brukar funka! Men ah, ses sen! Fresten, har inget att blogga om så kan inte blogga.. xd

Trublemaker.


ÄNTLIGEN FREDAG!

Nu är klockan 2 och jag kom hem för ett tag sen! Glömde bort att jag gjorde inlägget så jag fortsätter nu! Men ah, jag kom hem för ett tag sen och har ätit oså, nu ska jag lyssna på musik så vi ses sen! :)

This is more than a cruch, more than a like like.more than a love, baby i'ma make your mind

Idag hängde jag med alva hem från skolan igen! Men åkte hem vid typ 4 för dom hämtade mig då! sen så skulle ju alva packa idag för hon ska te ullared imån! Jag vet att jag har bloggat dåligt, men asså jag pallar inte.. xd Jag har vart jättemycket med alva på sista tiden, sjukt kul har vi ju alltid oxå! det var så himla kul idag speciellt, Alvas småsyskon annie dom går i 5:an och astrid i 3:an! Dom är så sjukt roliga asså, det går inte att inte skratta hemma hos dom, dom är så sjukt roliga! Men aah, vi ses!

Onsdag

Idag är det ju onsdag och jag hängde med alva hem efter skolan! Skolav var sjukt rolig, skrattade ung. hela tiden! Men iallafall, hade 34 händelser nu när jag loggade in på facebook, haha! Men snart ska jag iaf  åka till alva igen för jag ska sova där! även fast det är skola imån! Men ah, nu ska jag packa lite, men jag har med mig datorn så jag kan blogga, men tror inte jag gör det.. men vi ses!

Johan falk

Nu har jag precis ätit, mår illa..
Men det går nog över snart, ska iaf se 2 avsnitt av johan falk snart! sägs vara dom bästa avsnitten, YEY! Så vi ses nog imorgon!

Tacos

Har nyss ätit tacos med familjen, gott! Nu sitter man och skypar i samtal med Timothy och alva, hehhe! Alva har köpt såna skor som jag har när vi var i kalmar! Det var ju därför vi åkte in, men nu ska jag snacka med dom andra! Ses kanske sen, annars imorgon!

Mot kalmaRR

Nu ska jag snart in till kalmar med Alva, för hon ville ha likadana skor som mig! (:D) och då ska jag visa vilka så hon kan köpa dom, ville ine vara ensam om att ha sånna så det är bra att hon ville ha dom! :D
Men vi ses nog senare! :)
Lowas kamera, hon tog kort med min !

Gladtjej.se !


Ullared haul?

Har ju inte gjort en ullared haul, men kanske gör det idag! Tänkte lixom, VARFÖR INTE? men ah.. sen ska jag försöka ta något kort på mina nya skor! Får se

Godmorgon

Jag bloggade ju inte igår, men jag satt typ bara vid datorn, hade ingen lust att blogga + att jag inte orkade! Skriver en låååååååååååång text om världens bästa person oxå, det kommer ta tid! Snart ska hon åka hem för hon ska på kalas för hennes syskon! Sen när hon har åkt hem ska jag fixa mig lite och äta för vi hinner inte äta nu, hon ska hem om 10 minuter! Men vi ses sen!

Godnatt

Imorgon så ska alva sova över hos mig så hon hänger med mig hem efter skolan imorgon, så dålig bloggning.se kommer det bli! men aah,vi ses när vi ses!

The only person i love, is you.

Har vart hemma från skolan ett tag nu, asså jag menar inte att jag inte var i skolan ! Men ajg kom hem för ett tag sen! Först så hängde jag med Alva hem, sen så kom mamma oh hämtade mig och sen åkte vi hem oh nu har jag ätit och är mätt! Ska sitta vis skype typ nu, och spotify! Ses sen!

Onsdag

Idag är det ju onsdag och jag har varit med alva! Vi är typ ganska ofta, för det är typ skit kul! Så det är därför jag inte har bloggat idag! Men tack för alla kommentarer som ni skriver till mig! Imorgon är det torsdag, vet inte riktigt vad vi gör imorgon i skolan.. joo imorgon ska vi 6:or ha en "lekdag" för dom mindre! Har aldrig haft det, men det kommer nog bli kul iaf! :) Ses sen kanske! :)

Johan Falk

Har nyss kollat på ett nytt avsnitt av: JOHAN FALK! älskar dom avsnitten, fasen vad bra dom är!
Kärlek på dom.<3

Godnatt?

Asså jag ska typ sova lite nu, för jag kan knappt kolla, det gör så himla ont, svider och det rinner från ögat HELA tiden, så jag ska nog sova lite! Sen har man sjukt ont i halsen oxå, sjuktkul!

hejsan!

Idag var det ju skola igen, den var rolig har skrattat sjukt mycket! ^^ Oh dte är ju alltid roligt att skratta eller hur? Men det superdåliga är att jag har fått "ÖGON INFLAMMATION" och det gär CCCCCPPPP ont! Det ser asfult ut oxå, men ingen såg det typ, men om man är nära ser man det! Och jag vill inte ha det längreeeeeee, det var säkert bara för att jag badade i 7 timmar och kollade massor under vattnet! Skit på det, har förstört hela min veckan, mm tack så himla mycket ÖGAT!!!!! Aja, ses!

Sovdax

Nu ska jag bara packa till idrotten, sen sova!

Sorry..

Idag efter skolan så hängde jag med alva hem! Och vi bakade Cupcakes dom blev ganska goda! ^^ Idag fick vi våra omdömen INTE betygen! Men jag gick jättebra i ALLT! Så jag blev nöjd, men det var ju inte betygen.. så det är fortfarande lite virrigt.Men nu sitter jag och äta våra cupcakes hemma, kom nyss hem då! Men imorgon väntas skola med idrott, så det blir kul!

Sunside

Snart är det solsidan, eller ah om 1 timme! Men det får väl fort! Eller?
Någon av er som ska se solsidan? Bästa slutet på höstlovet! :)

Trött

Nu är jag hemma från simhallen i 7 timmar.Har ont i ögonen för jag kollar alltud under vattnet, och i klor så svider det, fast det finns inget som kan hindra mig till att kolla! ^^ Är så van vid det.Nu har jag iaf lagt mig i min säng och kommer nog göra det resten av dagen, är så sjukt trött! Har haft så roligt idag iaf!

God morgon eller förmiddag..

Alva och jag gick upp vid halv 1 idag, jag hade sjuk damp igår.Ni skulle sett asså, fast vi skrattade sjukt mycket oxå! Vid 4-5 ska vi dra till Gabbi hon bor mittemot mig typ, så vi kan gå när vi vill tror jag.Jag måste bara packa för vi ska ju sova där.Så det kommer bli kul! Så jag kommer nog inte blogga mer idag eller imorgon, får se!

LOL

Nu sitter jag i min säng, och lyssnar på när alva skriker av skratt typ, för hon kollar på gamla videos! Sedan så skriver jag på skype och har roligt häääääääääääääär typ! :)
Ses imorgon iaf!
eller dte är ju imorgon nu.. aja vi ses senare när jag har sovit lite! :D

Sova över

Idag ska alva sova hos mig, hon sitter vid TV:n och ag sitter i mitt rum, hehehhe.Men imorgon så ska vi gå till gabbi som bor mittemot mig typ och vi går typ vid 5 så ska vi kolla på film! Jag har redan paxat att sitta i mitten! Men ah, sen ska vi sova där för på söndag så ska vi åka till äventyrsbadet och bada där såklart, det kommer bli typ aWesome, men ah! Sen så ska vi äta där och sen bada igen! :D Vi ska åka vid typ halv 10 på morgonen, sen är vi hemma vid typ 6 så jag bloggar typ ingenting imorgon! Men vi ses, byeeeeeeee! ;)

Vilka är ni?

Det strömmar in kommentarer, men många är från anonyma, snälla kan ni inte skriva vilka ni ee? Det är mycket roligare att veta vem det är som skriver den!? ;) Eller hur, tycker inte ni det? :)

Fredag

Idag är det fredag och alva ska komma hit! vi ska sova över idag, och idag ska vi kanske äta tacos tror jag! Och kolla på X-factor om jag inte har helt fel! Men nu väntar jag bara på att alva ska komma, sen så sitter vi nog bara vid vora datorer! :)

Home

Nu är jag hemma från alva och bion! Filmen var väldigt bra, tyckte jag! men nu ska jag bara ta det lungt vid datorn även om jag bara har suttit vid datorn idag, så nu ska jag bara oxå göra det! Men gud vad lovet har gått fort? Tycker inte ni det? imorgon är det redan fredag, det känns som om lovet började igår lixom?!
Aja, xoxo

Bio & Mcdonalds

Senare på dagen, så ska jag och Alva in till kalmar för vi ska se på bio. Bitchkram hette den! Verkar vara sjukt bra, tycker jag.Och vi ska köpa en STOR läsk, och en stor popcorn! Sedan efter bion så ska vi äta på MC, som ligger precis "under" bion om man säger så! Så det kommer bli en lyckad dag idag! Vad ska ni hitta på idag då? Xoxo
 

RSS 2.0