Höst ~

Bjuder på 2 höst-bilder från förra året, då jag inte fotat några rediga höstbilder om jag säger så. I fredags var jag med Jennifer, hade superkul och sedan åkte jag hem igen för att gå på markaden igår. Var uppe till 3 inatt, men sov till bara halv 11, så har gjort en del under dagen. Ska även lite senare duscha och sedan bara sitta vid mobilen och göra nåt på den, haha. Ska faktiskt bli ganska kul att gå till skolan imorgon. Kändes som en evighet sen. Tror oxå att lektionerna kommer bli "roligare" nu, för kan äntligen lyssna på musik i hörlurar i min mobil. Men nu så ska jag fixa lite, ses! :*

W I L D

Tjenare! Detta inlägget kommer upp lite senare än vad jag hade tänkt mig men aja. Imorgon är det sista skoldagen för dom flesta denna veckan. Så skönt. Går även bara till, tror det är 10 över 1. Inte senare iallafall, så det är ju skönt. Har verkligen inte orkat blogga de senaste dagarna av någon anledning som inte är att det är mycket i skolan som jag precis tänkte skriva men det hade vart en lögn då vi inte har några läxor typ. Men det är för att jag har glömt bort och jag har inte orkat eller haft lust. Haha, är så trött hela tiden.. Men nu hörni, så ska jag faktiskt ta bort mitt smink och så och sen sova. Är så himla trött så det finns inte. Kram.

Lördag

Hejhej! Inatt sov jag hos alva, så bloggade inte igår. Sen idag så har jag precis kommit hem från min kusins kalas. Så ja, nu sitter jag här hemma i min säng och gör cirka ingenting. Tja.. det är lördag så man ska väl inte göra något speciellt idag. Är såå trött så ska kanske ta och sova en stund, även plocka lite i mitt rum hade jag tänkt. Rätt kul endå att rensa bland alla grejer man kan hitta. Haha, ha det bra! 

iOS 7.0

Hej! Slutade vid halv 1 idag, åh älskade fredag! Har vart hemma en stund och tänkte nu ta mig nåt att äta. En sak jag måste säga är den nya uppdateringen iOS 7.0 som finns på alla apple-grejer? Jag har inte velat uppdatera den, eftersom jag tycker den är väldigt grymt ful. Så jag kommer aldrig göra det. Men, typ alla andra gör den och så så jag vet inte om jag oxå ska göra den endå? Dock liknar den samsung, väääldigt mycket. Och det vill jag inte ha. Har ni uppdaterat den? Måste ta mig något att äta, hungrar ihjäl. Haen bra fredag, kram.

And you're gonna hear me roar

Nämen hej! Igår var den en såå bra skoldag. Typ alla våra lärare var sjuka så vi hade typ inga lektioner. Hade rast nästan hela dagen. Haha, så chill. Idag var dock inte lika mycket rast, men vi gik till bara kvart över 1 så är lungt endå. Oj, glömd helt bort att skriva här. Duschade nyss, ska snart sova men först sitta lite vid mobilen. Ni får hade skit bra nu, kram.

Hola

Slutade vid 10 över 3 idag, äntligen hemma! Längtat som en dåre, haha. Vart endå rätt kul idag i skolan endå, på spanskan hade vi bingo, engelskan hade vi grupparbete, matten hade bla. grupparbete och på idrotten var det oxå väldigt chill, även om det var suuper jobbigt. Och sedan då svenskan, vi läste i en bok. En annan kul grej är att den 25 juni 2014 ska min klass flyga upp till island och vara där i 4 dagar. Även åka till danmark först, och ta då flyget därifrån. Kommer då få träffa min lille brevvän som jag hoppas jag kan bli "riktig vän" med. Dock är det väldigt länge kvar, hinner redan bli 14 innan, haha. Ska nog ta och sova en liten stund nu, är så trött. Hoppas ni haft en bra skoldag, kram!

I think i'm falling in love all over again.

outfit från veckan.
Orkade inte hämta mitt kamerakort med nya bilder i så ni får 1/2 gammal bild från veckan. Bland de skönaste outfit's jag har. Nog om det, haha. Idag är det redan söndag. Tråkigt som fan, för helgen går alltid såå himla fort. Och de andra dagarna går hur sakta som helst. Ikväll så ska jag kolla på film och duscha. Det är det enda jag ska göra idag typ. På onsdag har vi biologi-läxa så ska öva lite på den. Nu ska jag iallafall sitta lite vid mobilen innan jag sätter på en film. Kraaaam.

Stop try'na get inside my head

Idag är det lördag, bästa dagen på hela veckan. Idag ska jag bara gå runt i myskläder och kolla på film i min säng, och äta godis såklart. Skulle igentligen sovit över med Linnea och elli idag men elli kunde inte, så vi får göra det någon annan gång. Igår efter skolan så hängde jag med alva hem för hon skulle intervjua mig till sin blogg. Så gå in på hennes blogg  (http://alvizfoto.blogg.se) och kolla in de 2 delarna. Vid halv 7 åkte jag hem och åt mat sedan gick jag upp och kollade på film. Är såå beroende av min mobil nu för tiden, mer än vanligt faktiskt. Så ni får gärna underhålla mig på den.
 
Kik; kkajzaandersson
Instagram; kkajzaandersson
Snapchat; kkajzaanderssob 
 
Skicka gärna på snapchat, börjat använda det mer nu. Och ja, det ska vara ett B i slutet på mitt snap-namn, skrev fel när jag gjorde kontot. Om ni vill ha mitt nummer, kika in på min instagram.
 

Girlfriend

Justin Bieber's parfym Girlfriend. Äntligen är den min, luktar så gott. Veerkligen inte ett fan av honom heller, haha! Men man kan aldrig få nog av parfymer, ellerhur? Idag efter skolan så hängde jag och åsa med alva hem för vi skulle med henne till ridskolan och hjälpa till. Duschade för ca. 30 minuter sedan och ska bara vänta till håret har torkat sen ska jag lägga mig till sängs. Har råkat ut för en liten förkylning, inte så farligt men endå jobbigt när näsan rinner, usch. Slutade skolan tidigt idag, imorgon går vi dock lite senare. Men åh, är så trött så måste nog gå till sängs nu. Hare så bra, ses imorgon.

Supernova

 Är hemkommen från skolan, eller ja för ett långt tag sedan.Har vart en väldigt tröttsam dag men endå rolig. Har precis ätit lite och sitter nu här. Har inget speciellt att skriva till er igentligen.. men nu kommer jag nog inte ha bildbrist på ett tag iallafall, det kan ni få veta. Men nu kommer ni typ somna om jag skriver mer, hihi. Hare gutt,kram!

Neon Lights

Tjenare! Idag så är det en städdag för min del. Ska storstäda mitt rum, har gjort ungefär halva. Ska senare vara med Alva, får se vad vi hittar på. Ska fråga henne om vi kan fota, har verkligen inga bilder att visa er så får ta lixom massa gamla hela tiden. Men nu ska jag fixa mig lite innan jag sticker. Hoppas ni haft en bra helg, kram.

Our Moment

Hejsan brudar o boys! Igår så kom min bror in med denna finisen på mitt rum. Är inte något 1D fan direkt, gillar dom ungefär inget alls. Men parfymen luktar ju så gott så skadade inte att man fick den igår. Asså mhm, bästa bror. Så fin så vet inte om jag vågar använda den (haha) men jodå, ska jag göra endå. Någon av er rediga one direction fan som har den? :)

1 natt i skolskogen

Är hemkommen från en natt i skolskogen med klassen. Fick åka hem runt 10 tiden, så gjorde såklart det och hade även med mig Åsa, alex och albin på vägen för dom bor väldigt nära mig så vi släppte av dom. Haft såå kul, roligare än jag trodde faktiskt. Igårkväll (runt 11-12 på kvällen) så satt vi alla runt elden och pratade om allt mellan himmel o jord och hade såå kul. Idag tog vi upp kräftburarna, vi fick typ runt 200, men slängde i ungefär hälften, skärde mig dessutom på mitt lillfinger. Det sviiider. Åh, är så himla trött, somnade med mobilen i ansiktet förut, och kommer inte ihåg hur den hamnade i mitt face.. men är rätt utvilad nu iallafall. Ska nog kolla på lite film nu, och äta allt mitt godid,läsk och chips som jag har kvar, hiihi. Kram

Mycket att göra

Hej alla! Har tyvär inte bloggat så bra dessa dagar men har vart med ellinor både igår och i måndags. Igår vart vi hos mig och bakade både äppelpaj och kladdkakemuffins (dör så gott). Och hade så kul. Men det jag måste berätta nu är att jag ska sova över i våran skolskog med klassen imorgon tills på fredag. Kommer ha med mig godis, läsk och massa gott. Även sovsäck osånna grejer. Finns altså 3 vindskydd där som är väl byggda och fräscha gämfört med andra tycker jag. Detta ingår altså i typ kursplanen så vi är så gott som tvungna. Men det kommer bli så kul. Vi ska fiska kräftor, grilla och ha så kul. Man får inte ha med sig mobilerna men kommer typ ha det endå, hehe. På fredag slutar vi runt 10-11, så kommer bli så chill. Men nu så är maten färdig så måste drae, ses på fredag/lördag! :D

Skrattat som aldrig förr

Idag efter skolan så hängde jag med elli hem och vi har haft huuur kul som helst. Vi har gjort så många olika saker och så himla kul. Har aldrig skrattat så mycket som idag, inte på väldigt väldigt länge sånnafall. Kom hem för drygt 1 timme sen och då fick jag se att mamma har vart o köpt världen sötaste hundvalp. Åh den är så himla gullig och så busig, redan? Hihi, men den är supersöt och ska nu gå och leka lite med henne innan jag ska ta bort sminket och göra mig klar inför sängen. Imorgon ska vi till simhallen till skolan, vart ett tag sen jag var där så ska bli kul. Hoppas ni haft en bra start på denna vecka, kram.

RSS 2.0