Stop try'na get inside my head

Idag är det lördag, bästa dagen på hela veckan. Idag ska jag bara gå runt i myskläder och kolla på film i min säng, och äta godis såklart. Skulle igentligen sovit över med Linnea och elli idag men elli kunde inte, så vi får göra det någon annan gång. Igår efter skolan så hängde jag med alva hem för hon skulle intervjua mig till sin blogg. Så gå in på hennes blogg  (http://alvizfoto.blogg.se) och kolla in de 2 delarna. Vid halv 7 åkte jag hem och åt mat sedan gick jag upp och kollade på film. Är såå beroende av min mobil nu för tiden, mer än vanligt faktiskt. Så ni får gärna underhålla mig på den.
 
Kik; kkajzaandersson
Instagram; kkajzaandersson
Snapchat; kkajzaanderssob 
 
Skicka gärna på snapchat, börjat använda det mer nu. Och ja, det ska vara ett B i slutet på mitt snap-namn, skrev fel när jag gjorde kontot. Om ni vill ha mitt nummer, kika in på min instagram.
 

Kommentarer
Postat av: Linda [fotoblogg]

Vilka fina bilder! :)

2013-09-14 @ 13:20:10
URL: http://lindassphoto.blogg.se/
Postat av: ♡ Hanna Andersson ♡

Gillar du att fota? Jag har precis dragit igång en fototävling med temat sommar, tävla med din bästa sommarbild och ha chansen att vinna 200kr hos kamda.se.
Direkt länk: http://hannabieberandersson.blogg.se/2013/september/fototavling-2.html#comment

Ursäkta om du inte gillar såna här kommentarer, i så fall ber jag om ursäkt och hoppas du får en bra dag i alla fall! Kram

2013-09-17 @ 16:00:20
URL: http://hannabieberandersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0