frågestund!

Fråga vad ni vill!
Video kommer!
 

rutiner

Snart så tänkte jag göra en MORGON-rutin och KVÄLLS-rutin video! Känner att ni kanske vill ha fler videos, så jag tänkte att jag gör en i morgon kväll och en på morgonen dagen efter! Så klipper jag ihop dom sen! :)
Godnatt! :*

Skola!

Imorgon är det skola, och jag ska gå till min nya dåååva, för jag har slutat på madesjö nu! Det kommer nog bli kul, få träffa nya kompisar oså! Kommer dosck sakna mina andra, men kommer ju träffa dom endå! (HOPPAS JAG) Men jag vet inte tiderna som vi slutar men typ kvart i 2 varje dag, förutom fredagar för då slutar vi typ vid 12 eller nåt! LYYYYYX.SE!!!!! Vi får oxå äta i klassrummet, YEY! hehe..
 
Lovet har gått så himla fort, som om det var skola igår lixom.., men det är skola imån ju.. :(
höhö..

HAHAHAHAHAHAHA,DOG.

Detta klippet är så himla roligt, kollar på det supermånga gånger altså! Och han trillar i sitt eget kiss med?!
 
Hahaha,omg omg omg
 

Grönt

Det fick bli det gröna, tycker den färgen är så jäkkkkklar fin altså, den är finare IRL tycker jag! Men älskar den färgen såååå mycket, ni måste bara köpa den, 30 :- LINDEX
OBS: har typ superkorta naglar, för slutade typ för 2-3 dar sen.. heh
 

Vilket?

Vilket ska jag ha? Kan inte bestämma mej... dom är sjukt fina på!
 

x- factor?

Klockan 8 ska jag se på X-factor.Tycker det är sjukt bra, nu är det ju inte alls många kvar! 
Ska ni se?

What if i love..

TIPS
 

Fick ett litet tips av en annan bloggare, hon skrev om UGGS, altså skor som kan se ut såhär :
Dom kan vara lägre, men det finns ju olika! Det är så snyggt och mysigt nu till hösten, jag tycker det oxå är snyggt om man har mjukis till, för då ser det så himla, ah det är svårt att förklara men jaaa, hoppas ni fattar! Men jag har inga just nu, men jag har haft ett par svarta sen tror jag jag har haft beiga med men är inte säker! På ullared så har min kompis Anna köpt ett par sjukt snygga för 100 kr! Tror det var rea, för det var en röd lapp på! Så jag vill köpa sådana när jag åker dit någon gång! 
 
Tycker ni det är snyggt? Kommentera!
 

Naglar

Jag har ju slutat att bita på mina naglar nu, eller ah det har jag gjort MÅÅÅNGA MÅNGA MÅNGA gånger, men alltid små bitit och tillslut biter jag igen..men nu ska jag aldrig mer göra det och ha långa fina naglar, inte för långa då men lagom och sedan måla dom, det är sjukt kul att måla naglar! Fasst, bara när man har långa.....
Har ni sett min nya header och bakgrund? Nöjd! :)

Munkar


 
Photo: Kajzaandersson |ME| Canon EOS 600D
 
På marknaden så köpte jag munkar, MUMS! Det är väldigt gott tycker jag.Har massor att blogga om, så jag tänkte göra det nu.För jag har ju uppdaterat dåligt nu på sistonne, så jag bloggar mycket nu istället!
 

marknaden

Nu är jag hemma från marknaden! Åkt ZigZag jättemånga gånger! Sms:ade samtidigt, hahaha Jag skulle oxå köpt ett Iphoneskal men jag gjorde inte det utan jag tog hand om pengarna och sparar dom! :) Fick dom endå av mamma så jag hade inte slösat på mina pengar! :)

Fota lite nu då..

Nu ska jag dra ut med bästa vännen och ta lite kort, det är så sol ute, så det blir kul! :)

Marknad

Idag är det då marknad som gäller, ska smsa Alva sen, så vi ska gå! Men nu ska jag lyssna på musik (<3) och fixa mig! Ses kanske sen..

Godnatt!

Nu ska jag snart sova, är så himla trött! Imorgon ska jag gå på marknad med en som heter Alva.Marknaden är jättekänd och det brukar komma runt 10.000 människor! Såklart dådär jag bor! ^^ Men nu ska jag dra mig till sängen, godnatt !
 
i <3 ripped jeans, <3
 

If you wanna scream, yeah

Har nyss tagit på mig myskläder och sitter nu vid datorn och lyssnar på musik! Myyys.

NOOOOOOOOO :(

DET BLIR INGEN BIG BROTHER 2013 :( faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan, har ju velat se det så sjukt länge juuu! :( BAJS BAJS BAJS, det är ju så sjukt bra?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! åååååå, bajs får vänta till det blir 2014 då..

Mums, <3

Svenska äpplen + hallon.Mumms..

Olika videos!

Tänkte visa er Olika videos senare, eller ah snart om 20 minuter kanske?! Men då tänkte jag typ göra en Ullared video, altså där jag visar vad jag vill ha! En video där jag visar mina nya 60 nagellack och någon mer kanske..
Får ens se om jag visar er dett, orkar inte just nu, men sen kanske? :D

ojoj..

Fått 60 nya nagellack av mamma idag, hon jobbar ju med det! Gjort en video där jag visar dom, så jag tänkte måla dom nu, men vilken ska jag ta?!?!?!?!?!?!?!?!

Regn

Bilderna är tagna för några dar sen, tisdags faktiskt!

Hemma.

Nu är jag hemma.Har haft så jävlakul, några killar väckte oss vid halv 7 på morgonen, och med dom gjorde vi massa kul! ;) HAHAHA, LEIF!!! bara, jennifer o alicia som fattar.. men aja, vi har varit med dom typ hela tiden, altså killarna då! Idag har vi oxå varit i simhallen, så det var aWsome! ;)

Beger sig till bästa! :*

Nu ska jag snart åka hem till Bästis, för vi ska sova över! :D
Har inte vart med henne på 1000 år, så jag kände att vi kunde sova över idag! :D
se upp för dålig bloggning..

Presenten

 

Hemma!

Nu är jag hemma från skolan nu, min sista dag på Madesjö nu ju! :( Men ah, nu har jag kommit hem och i skolan fick jag godis och en present som jag kommer visa snart! Så vi ses så, hejdå! :*

Reda för läggdags!

Snart ska jag faktiskt sova, är så sjukt trött.Men först ska jag ba bestämma vad jag ska ha på mig imorgon och sen borsta mina tänder och lite så, så vi ses helt enkelt imån! :D

LOV

Bara imorgon kvar i skolan, sen är det lov tills på måndag! Skönt! Men imorgon är det oxå min sista dag på den skolan, fick packa min bänk idag, så har bara 2 bäcker kvar i den som jag ska jobba med som vanligt! Sen är det SLUT. Sen på måndag går man i den nya klassen, hm.. undra hur det ska gå?! :D Kommer bli AS-kul att få byta, fasst endå inte typ.. kommer sakna mina vänner! :( Men nu ska jag ut o fota, ses snart igen! :D

Awkward

= pinsamt.
 
Ska se på ett program snart som heter Awkward, har inte sett det förrut, men Liza sa att det var ett Kajzaprogram! Så får väll testa..

Hösten kommer mer&mer


Godnatt!

Har kollat på Johan Falk nu med familjen! Sjukt bra var den.Men nu har jag duscat och snart ska jag sova! Är riktigt trött.Har varit på Kalas och har roligt idag, så är ganska trött..
 
Men vi ses imorgon, Puss! :*
xoxo
 

Lyckat

Blev ett lyckat disco, sjukt många kom och vi fick ihop supermycket pengar! kan gissa på.. 6-7 tusen kanske! :D Får veta på måndag hur mycket vi fick! Men jag sov över med Lowa efter discot, så så har jag inte suttit vid dator sen i torsdag, SHIT! Klarar md knappt.. men nu ska jag dra, fryser ihjäl!!!
 

DISCO

Yey, imån ärre fredag! Vilket innebär......... DISCO!!!!!!!!!!!
Jättemånga kommer komma, HIHI.Så imån ska jag följa med Lowa hem för vi ska göra oss i ordning inför discot! Vi ska vara där vid klockan 4 så onödigt att åka ända hem till mig som tar typ 20-30 minuter och sen efter en timme IGEN åka in till lilla Nybro. eller ah, (STORA) så jag kommer inte blogga imån! fönns typ vid 11 kanske..eller om jag ens bloggar imån?.. FÅR SE..
 
Ses imån, CHAO.

Saknar dej! <3

Lowa kom inte till skolan idag,:(
Men imån kommer hon! !!!!! Pratat med henne i telefonen och facebook! Så vi ses imån! :D

OMG,,,

HAR NI HÖRT DEN NYA 1D LÅTEN? så jävla bra. LWWY ! <333333333333

© Kajzaandersson


har tråk..
har ni sett min fina nay ikon, HAHAH skojja 


ojdå..

Min statistik steg på mindre än 20 minuter ! bra , fortsätt så! :D

^^


We are the kings with a hungry heart.

Kärlek till det!
 
Nu sitter jag vid facebook och har tråk, men är glad att jag är hemma för imån är det LÅNG-dag och det hatar jag! Men det är iaf caffan och jag får INTE glömma pengar! Gjort det 2 eller 3 gånger nu! Och imån tror jag Lowa kommer till skolan, hon har ju varit bortrest nu i en vecka, saknar henne så!!!!!! <3
 

Nya klassen

Nu får ni en liten bild på min nya klass som jag snart ska börja i, bilden har JÄTTE DÅLIGT kvalite, men om ni sett ett klassfoto eller foto så är det blankt osv, och det ser inte ut som detta är det! Men det är det, och en är superduper gullig på fotot, men bara 1 som vet! ^^
Kan ni gissa vem det är? Det är klass 4-6 på bilden så det är bara 6 där som går i min klass! :D

Sovmorgon!

Idag fick ja sovmorgon till halv 9, som klockan är nu, men jag ick upp tidigare för jag var inte trött mer! Men varför jag får det är för att vid 9 så ska jag och Mamma (<3) åka till min nya skola för jag ska hälsa på där, bara en liten stund då! Men sen måste jag till skolan igen, BLÄÄ.
 



Love


Foto: Kajza Andersson [ME] Canon EOS 600D

wiho

Imorgon har vi idrottsdag, har varit på Kvantum och köpt fika! Till rubriken : Jag har lagt in nästan alla min kläder i min garderob, och det r som ett palatts när man öppnar, men syrra har en WALK IN CLOSET , en garderob som man kan gå i ! Vill ha om något.. men min är helt kul att kolla in i, för det är så mycket kläder så ni kan inte fatta! Men sen i veckan ska jag göra en sak som jag inte säger än, men jag har sagt det innan mene..jag vet att jag inte bloggat, men jag har haft annat för mig! Idag fresten fick jag sluta tidigare för jag hade så JÄVLA ONT I MAGEN, så ni kan inte fatta! Jag trodde jag skulle dö, Jag kunde knappt gå! Så mamma kom o hämtade mej runt 12 !

Trött

Nu är jag fruktansvärt trött, har flyttat HELA helgen så jag tror ni förstår! 
Säger Godnatt till er nu! :)
 

INTERNET!!!!

HAR ÄNTLIGEN INTERNET, HIHI!

iPhone bloggar

Sitter vidpappas iPhone nu i bilen på vägen hem  , menminin bror ska fixa internet spritt han kunde! Ses snart<3

Flyttar

Just nu flyttar vi, vet inte när vi får internet igen.. men hoppas det är snart.. dom andra sa "några veckor" men BAJS! Jag kan inte klara mig utan dator så länge.. men nu ska jag iaf fortsätta! Ses när vi ses..

Flytta idag då..

Jag behövde inte gå upp så här tidigt, men jag gjorde det endå! :)

Fresten,.,

Jag kom på att vi kommer nog inte ha internet på typ ett ta, men mamma har typ ett ship eller nåt som jag kan ha internt med , men jag kommer kanske inte blogga något nu typ kanske.., så vi ses när vi gör det! Hejdå på ett tag!
haha
 

Sista natten nudå!

Nu är mitt rum kartonger typ 7 stycken! Ska gå upp typ vid 8, sen börjas den låååånga tråkiga dagen som alla väntat på! Men det kommer bli så underbart! + att jag slipper min syrra gnällade vägg i vägg med mig, får inte ha musi på UTAN JAG MÅSTE HA HÖRLURAR HELA TIDEN, jag måste städa mitt rum, jag måste osv osv osv! SNACKA OM SKÖÖÖÖÖÖNT!!!!!!!
 

Fredag

Idag är det ju fredag och jag ska flytta imorgon! Så inatt är det sista natten jag sover här, Hihi! Ska hälsa på den nya skolan på Onsdag, ville igentligen göra det på Tisdag, men BAJSKORV PÅ DETDÅ. Men iallafall, nu ska jag packa allt , det som är kvar! Så ses vi senare! :)

torsdag

idag är det torsdag, vilket betyder LÅNGDAG. gick till kvart i 4 ellr typ 20 i! men vi fick, sluta tidgare! :'D      Har snackat med Ida och Wilma ida i skolan typ hela tiden, vi ska snart vara någon dag ch FOTA! Så då kommer det bilder! Alla säger ju att jag ska fota mer, SÅ, BAAAAMM, DÄR FÅR NI! haha..
På tisdag ska vi ha idrottsdag! Så idag på idrotten såe.. skulle vi springa 60 M och se om vi skulle vara med på stafetten! Och jag sprang s fort så ja kom med, sprang inte ens fort men ah, ni fattar nog! Det är bara 10 i klassen som ska springa! Dom 10 snabbaste då! Men nu ska jag dra, ses sen!
så snygg! :*
 

Words will be just words, till you bring them to life.

 Gör inte så mycket nu, snackar med bästa vännen IDA på fb ! Älskar dej Ida! :* <3333333333
Ska snart ta ut 4:e maskinen med tvätt , nu har jag bara typ 2 maskiner kvar tror jag.. 
fattar ni hur mycket kläder det var elle? :D

Baj Baj syrri.

CANON EOS 600D + 70-300 mm
Motiv: FOREX BANK
Fotograf: KajzaAndersson [ME]
 
Idag åkte min syrra till Polen.Kommer faktiskt bli skönt att slippa henne, HAHA, schysst va? :']
Nu har ja faktiskt fotat lite idag, har inte gjort det på EVIGHETER, bajs på det.Mn vi har en ASA stor trädgård! Så det finns jättemycket saker att ta kort på! Altså vårt hus får plats 20 gånger till på den trädgården, Haha, nästa gång jag åker dit (lördag) så kommer jag ta med mej kameran om det går..vi ska ju flytta oså! Men jaa.. det kommer nog funka! :) Tjao.
 
 

Tomt var det här ja..

Nu är det ganska tomt på mitt lilla fula rum, men mitt nya är inte ganska fult kan jag säga! Kommer bli såjävla snyggt sen! Kan berätta lite hur det ska s ut någon annan dag, men orkar inte det nu!
Nu ska jag fixa lite här och där, sen ses vi IGEN! :D
OMG, MÅSTE HA!
 

sätta igång..

nu ska jag sätta igång med packningen igen! Tvättar all min tvätt ida, ni gattar inte hur mycket det är o.o SJUKT mycket tvätt altså! Slängt mer än halva av mina kläder! Haha, alla var ju så fula! :'d
Men iaf.. jag kommer ha spotify på, så jag kan städa med bra musik! (a'
kommer sakna er..

Kommer ni ihåg?

Ja gjorde ju en ny blogg för länge sen.. men det är bara vissa som vet vad den heter ju..
så jag tänkte blogga på den nu istället, jag byter blogg altså!
Det var bara vissa som visste var den hette och snart kommer jag berätta!
Så vi se då..
haha, så sööööt! :* <3

FANGIRLA :D

Har en FANGIRLA OM 1D med Linnea på fb, OMG!!!! :D






Packar..

just nu har jag fullt upp i mitt rum, ska packa alt idag! Så vi får se hur det blir..
aww, sötis! Puss älskade bästa harry! :* <33333333333

i lift you up, i never stop. you know i'll take you o Another World.

Är hemma nu, precis ätit oxå.Förlåt för att jag inte bloggade igår, men jag har ingen lust! Men nu ska jag kolla facebook lite.. sen så ääh javenne.ska inte göra något speciellt idag iaf! Men vi ses..

åka till affären

nu ska jag åka till affären och köpa någo gott! Typ godis eller nåt..
hejdå!

jag DÖÖÖÖÖÖR

Jag dör nu.jag dog.
Är så kär i Harry så det inte finns ord för hur mycke jag älskar dig.Älskar dig mest, av hela mitt hjärta.Jag skulle betala 1 miljon för att få träffa dig i en dag. Alvarligt, nu ska jag spara! Kommer nog inte leva när jag fått 1 miljon, kommer ta så lång tid.:( Asså de finns INGEN, INGEN i hela världen som förstår hur mycket jag älskar dig altså, har aldrig varit kär i någon så himla sjukt så mycket dom i dig.Önskar att du kände mig så du kunde fatta! SJUKT, du har gjort mig så glad så det finns inte, DU ÄR SNYGGAST I HELA VÄRLDEN, du är så GRYMT söt oxå! Du sjunger finast av alla, du är bäst i hela bandet och har flest fans! JAG ÄR DITT STÖRSTA FAN, det finns ingen annan som känner såhär. jag vet, de låter konstigt, men så är det! ÄLSKAR DIG SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ mycket så aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jag spricker snart för jag älskar dig så mycket! Dampar så fort jag får syn på dig, eller hör dig. JAG ÄLSKAR DIG! <3 En dag ska jag bli KAJZA STYLES , drömmer om dig gör jag varje natt! Drömmer om att jag sitter på din rygg och vi skrattar och du springer så himla fort och så skrev du en autograf på hela min vägg! Så jag bodde där i hela mitt liv! Sen bodde du i mitt hus och vi blev bästa vänner och allt.Det var nog dom bästa drömmarna hittills! Tack HARRY STYLES, för att du har gjort mitt liv till VÄRLDENS BÄSTA LIV, och att fu finns i mitt liv, är det ju ÄNNUBÄTTRE! :D puss puss, älskar dig så mycket så jag skulle kunna skriva en text som var hur lång som helst! Puss puss världens bästa! DU ÄR BARA MIN, OCH KOMMER ALLTID ATT VARA I EVIGHETERNAS EVIGHET! längar till jag får träffa dig. <3333333333333333333333333333
haha, dog!
hej! <3333333333333333333
omg, hon fick en puss! 8D <3333333333333333333333333
thaha
haha! ;)
snygga! :*
 
omg, kolla harry! :D <333333333333333333
så jävla sö och snygg! <333333333333333
t
haha, harry du är allt precis som jag! :D <3333333333333333333333
aw! ^^
haha, wow! :D <3
niceigt! ;) <3
haha, han blev lite tjurig därvaaaa! ;D
haha näääääääää! <333333333333333333333
 
 
DU ÄR MIN! :* <3333333333333333333

10 saker jag vet om dig..


omg

JAG BARA BLEV AS GLAD OCH SKREK, NÄR 1D VAR MED PÅ TTTVVVV!!!!!!! OMG OMG OMG
BÖRJADE TYP O GRÅTA! :'( <333333333333333333
OMG, älskar dej mest, DU ÄR BARA MIN HARRY! MIN, MIN, MIN <3333333333333333333333333333333333
33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

x- factor?

ska ni se X-FACTOR ikväll? :D
 
svar: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

hemma redan

Nu är jag redan hemma, fick åka hem lite tidigare idag! :)
Nu ska jag ba göra en sak, sen lägga mig i sängen och glo på datorn! ;)

Kajza Styles

Nu ska jag ba kolla lite Ullared Hauls sedan ska jag dra mig till sängen och vänta till huset imån!
godnatt!<3

Meddelande

Jaa. imån så ska jag åka till huset ganska tidigt på morgonen! Oche.. då bloggar jag inte fönns typ klockan 5-6 på eftermiddagen kanske! Men har bloggat ganska mycke idag! Så vi ses imån klockan 6 typ..

I'm so happy beacause of you, HARRY! <3

Asså, de finns inte ord för hur mycket jag älskar dig Harry. Du är BÄST, SNYGG, SÖT, HET och allt annat BRAIGT! asså GUUUUUUUUUD VAD JAG ÄLSKAR DIG! Vill verkligen gå på din konsert , kommer tappa rösten! LOVAR. Vill verkligen träffa dig och iaf få ge dig en kram! älskar dig mest, puss puss x 1000!
Älskar dig sååååååååååååååååå mycket! Jag hoppas att du kan läsa detta för då äger du, älskar dig mest, ler när jag tänker på dig! Puss!


så HET! <3333333333333


omygacchhh, harry! Jag ÄR kär i dej upp till 1000000000000000 x 100! <3
 

oNLY IN 2 YEARS

Hur AAMAZAYN är inte DET??? 
 
Haha, VAS HAPPENIN?

är verkligen kär..

..i dej harry! fiinns inte ORD för hur mycket jag älskar dig! <33333333333333333333333333333333333333333
33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
x allt!


älskar dig mest harry! Puss, puss puss! ÅÅÅ älskar dej så!!!!!!!! <333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

Harrys nya tatoo

17BLACK! Snyggt,, <333333333333333333

Sexy1Dthings

thihi.
omygachh.... <333333
haha!
:D
hihi! ^^ <3333333
;D <3333333333
HAHAHAH! :D <3333333333333333
omg omg omg omg! :D <333333333333333333333333333333333333333
yoo
aww







LOVE LOVE LOVE <33333333333333333333333333333333333333
 
är dom inte snygga? :D <3

I wanna stay up all night and tell her she's the one.

Inatt har lowa sovit över hos mig! Vi kollade på film och massa mer, har gjor en video på vad jag vill köpa i ullared! Får se om den kommer upp på bloggen sen, men nu ska jag se på FM med 1D ! 
Hejdå alla söta  :*

It's gotta be you, only YOU.

Fredag.
Idag är det fredag och då ska jag inte göra någonting typ..skönt med sovmorgon imorgon!
Men ah.. kollat på 1D saker , vill köpa MASSOR, men allt de finns typ på ULLARED fasst typ halva av det priset så det blir i Ullared ist! :D aa, men nu ska jag chilla och kolla på FM med one direction! ;)
aw ^^

Klassfoto

Jag ser ut som en jävla bitch o fjortis, HAHAH

MOT skolan

Nu drar jag till skolan dåe.

Tjao för idag!

Idag kommer jag inte blogga mer, men imån väntas LÅNG-dag till 40 i 4! Ses vid 4! :)
Haha, "whats happenin"?
 

LYCKLIG

Om du är en ÄKTA Directioner så vet du vad som händer ikväll klockan 8! :D
aww! ^^

Födelsedag

Längtar tills de blir min födelsedag, för då ska jag önska mig VIP-biljetter till 1D ! Då får man ta kort osv, och jag vill ha Harrys autograf på min arm^^ Men sen får man massa sakr av dom oxå, typ 1D böcker osv, som dom signerar! :D Sen så det bästa av allt... DOM PUSSAR EN PÅ KINDEN! Hoppas att Harry kan pussa på min kind! (a' :D
Puss på dig Harry! :D



And we go NA NA NA

Snygg bild asså! ;D <333333333333333333

Skolfoto

Mina foton har jag sett för typ 2-3 dar sen, men nu tänkte jag ba visa dom!
Dom blev altså asfula men aja..
litet, men aja!
 

Haha, har ni hört?

Haha, har ni hört Harry sjunga fel på en konsert?
 
"HO'S THAT SHOOOOOOOOOOOOOOE?"
 fasst igentligen:
"IT GOTTA BE YOOOOOOOOOOOOOU!"
Håller med, haha! ;) <3333333333333333333333333333333333333

light shine, it's getting HOT on my shoulders


DISCO

Vi i min klass ska snart ha disco, så KOM KOM KOM!
Önskade att Harry kunde komma så skulle vi dansa osv.! :D
Asså föreställ er hur DAMPIG jag skulle bli, dom som känner mig fattar hur dampig jag skulle bli! Jag skulle typ DÖ! Alvarligt han är så bäst, snygg och sjunger som en aja skit bra sjunger han iaf! :D  <33333333333333
Harry, du är MIN! <333

Nu är jag hemma!

Är hemma från skolan nu, eller ah för typ 10-15 minuter sen! (: Men vi ses, hejdå!
Älskar dig, SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ mycket så du kan inte fatta! <333

Söta







waiting for a girl like YOU

Nu har jag ätit Pizza, och nu sitter jag och lyssnar på BÄSTA 1D! Fast..... Harry ärrju bäst! Bara älskar han sså OTRLIGT MYCKET!!!!!!!!!!!! Mene.. ja ska nog beställa hem 1D linnet, så GRYMT snyggt!
150 kr ba! ;) Deras autografer på med! ^^ Kan inte bli bättre! I äm in löve in thääät linne
 

Aj äm in löve





Äta

Nu ska jag gå ner och äta, ses sen !
 
puss 

nytt

Klicka F5 så fårru se! (:







OOOOHHH MYYY GAAAACHHHH

Jag dör ennu mer nu? Kolla detta linnet elle? Så jävla snyggt, asså guuuuuuuuuuud!
http://cdon.com <----------- kolla sidan!!! 149 kr! :D
Hetaste 1D linnet, JUST NU!

1D LINNE

Hejsan!
 
Vill besälla hem ett 1D linne från http://cdon.com , det är så snyggt så jag tror jag dör? o.o
Kolla själva! :D på sidan 8 !
Men nu ska jag kolla film och äta choklad! :D



Skolfoto

Ja har fått se mina skolfoton idag, blev inte sådär super nöjd, men bara för att så ska jag rama in ett såant STORT foto och hänga det på min vägg när vi flyttat, jag kanske ska ha båda fotn , altså förra skolfotot och detta som jag fick se nu! Men klassfotot fick jag inte se? Men aja, fick sitta ner iaf! :)

Skola imån

Imorgon är det skola.:(  Ja vill inte gå till skolan, men ahja.. längtar fortfarande till ullared, venne varför.. men det är så kul att vara där! Har bara varit där 1 gång.. men nu kommer det bli ennu mer kul! :D

Sorry

Vet att jag inte bloggat på ett tag, men jag hinner inte! Jag har varit i huset nu i 2 dar från morgon till eftermiddag!
Nu sitter jag i sängen och har det gutt med datorn! Men ni får ha det bra, seeyaa!

OMG


Mig på pricken

Det är jag, alla kan ng intyga det! ;)

DOP

Nu klockan 9 halv 10 ska vi åka till Kalmar för vi ska på DOP där, har även skrivit till MASSA mer saker på min ullared lista, kommer nog ta kort på listan så ni får se hur mycket jag ska köpa, kommer säkert inte köpa recis allt, men man får ju hoppas? :D  OBS. om det står x2 eller något så betyder ju dte hur månda sådana ja vill ha, men jag skriver lite konstigt så vissa saker är bara jag som förstår! ..

RSS 2.0