Sluta blogga?

Hej! Har ett tag nu funderat på att sluta blogga. Fast det beror ju på om ni vill det eller inte. Snart så kommer bloggen ligga nere ett par dar eftersom jag åker till stockholm om några dar. Men ni får kommentera om ni vill att jag ska fortsätta blogga. Kramar.

Colours

Tjatja! Vi åkte hem från Vita Sand idag och ska vara hemma i ett par dar. Väldigt skönt. Har väldigt ont i nacken  för jag satt upp och sov halva natten typ så ja, och fråga mig inte varför. Men har nyss ätit lite och ska nog sova en stund eftersom jag typ somnar snart. Asså detta kanske bara är jag som tänker såhär.. men tycker inte ni att det är lite kallt för att vara sommar? Det tycker jag iallafall. Har inget mer att skriva om nu, så ha en bra dag! Ses! :*

Snälla pappa, nej

Hej! Denna boken skulle jag tipsa om. Det är en sann historia om en pojke som heter Stuart som har skrivit denna boken själv om hans liv. Han spenderade hans första 30 år i ett helvete. Man får läsa om hans liv från liten till vuxen modig man. Han bor med sin mamma, pappa och sina 2 syskon som är fattiga, men lite senare i historien får han ett till syskon. Han ena syster Shirley är handikappad. Hans pappa är vålsam mot stuart, slår honom och allt man kan tänka sig. Även om hans pappa är så elak och dum mot Stuart så älskar han sin pappa och försöker göra allt för att hans pappa ska älska honom. Men han säger alltid att Stuart är för stygg för att vara älskad. Senare i boken när Stuart är i 32 års åldern fick han nog av all misshandel och alla fräcka grejer hans pappa gör mot honom så tog han ett beslut. Det beslutet ändrade allt. ALLT.
 
Ni måste läsa denna bok, den är så himla bra men hemsk på samma gång. Det är den bästa boken jag någonsin läst och som jag kommer någonsin att ha läst. LÄS DEN. Iallafall så kommer vi snart åka till Vita Sand så måste packa det sista. Hoppas ni vill läsa denna boken, eller iallafall bli sugen. Ha en bra dag! :*

15 facts

  1. Jag har aldrig kollat på PLL eller OTH
  2. Jag vaknar tyå aldrig före 11 när jag har sovmorgon
  3. Jag använder inte cykelhjälm
  4. Jag har tinituss ( stavning ) i mitt högra öra.
  5. Jag har dom finaste och bästaste vännerna i världen
  6. Om bara 11 dagar åker jag till stockholm igen.
  7. Mitt liv är nutella
  8. Jag är typ förälskad i Vin Diesel, <3
  9. Jag vill att Hans och Greta ska finnas i verkligheten, för dom verkar vara så snälla och coola
  10. Hörlurarna som man får när man köper en iphone kan jag  inte använda dom för dom är för stora så det gör ont om jag har dom i. 
  11. Enligt mig så finns det nästan bara äldre killar som är snygga
  12. Jag sover alltid med mjukis-shorts och linne
  13. Jag blir arg hur lätt som helst
  14. Det fulaste ordet jag vet är Bajs, även om jag säger det ganska många gånger per dag! + att jag har det som svordom för jag försöker sluta svära.. :p
  15. Jag tror på kärlek vid första ögonkastet, men tror inte på gud.
 

Mys

 

strawberrys and milk

Lowas och mina goda jordgubbar som vi åt. Vi gjorde faktiskt inte bilden med mening, utan hon hällde mjölken vid sidan och jag mitt på alla och så tyckte vi det blev lite coolt så ja, haha! Vet ni vad? Den 9 juli, då jag åker till stockholm så ska Håkan Hellström vara på Gröna Lund, fast som tur väl är skulle inte vi till GL den dagen för det kommer ju vara kaos där då. Menmen. Har satt in isglass i frysen som är klara om en stund så ska smaska på dom senare medans jag kollar på TV. Hoppas ni har en bra dag, ses!

I never fear death or dying, i only fear never trying

Tjena, hallå, hej!  Haha, vet inte riktigt vad jag ska skriva i detta inlägg men hittar på något. Är lite små sur faktiskt över en väldigt töntig sak. Men som några av er kanske vet så finns det en karusell på Gröna Lund, eller ah "fanns" som heter " Extreme ". Nu när dom har byggt en ny där som heter " Eclipse " så har dom flyttat den. Den vart ju bland dom roligaste där, och nu är den flyttad till Furuvik Zoo. Suck that. Men, den nya är väl säkert minst lika kul som den. Men har iallafall plockat och städat i mitt rum idag. Eftersom jag är expert på att stöka ner. Men nu är det hyffsat iallafall. Imorgon vet inte jag vad som ska ske. Vi kanske ska åka till Vita Sand, om inte så ska jag kanske vara med Jennifer. Vet iallafall att när jag vaknar imorgon ska jag hoppa in i duschen, skulle gjort det idag igentligen men klockan är nästan 12 nu och nästan alla sover så ska nog inte det. Ska snart bädda mig ner i sängen tillsammans med en sjukt bra bok som jag kommer tipsa om i ett inlägg någon gång. Har läst den innan men kan inte motstå att läsa den igen. Har oxå redan börjat skriva upp vad jag ska ha med mig till sthlm. Vet att det är lite tidigt ännu, men har endå inte haft något att göra idag. Ska oxå fråga mormor om jag kan låna hennes resväska, eftersom det är smidigast att släpa med sig sina grejer i.  Men nu ska jag göra mig iordning innan jag ska bädda ner mig i sängen, och vi ses imorgon. Ha en bra *natt*? :) Kram.
 
 
DU? Följ mig på instagram; kkajzaandersson , then you are a star. 

We own it

Hejhej! Har inte orkat att blogga idag, för har vart så otroligt trött. Vaknade runt 20 över 11 av att min lillebror satt på väldigt hög musik så jag vart arg och gick upp. Sedan låg jag bara i sängen och kollade på film. Åt pannkakor till frukost och kollade på TV samtidigt. Sen vid typ 5 åkte vi in till Nybro och åt på Nybro-Kebaben, mums! Sen har jag laddat ner musik till stockholm på min fula lilla mp3 som jag måste ha med mig. Med tanke på att jag inte kan ha hörlurar i min mobil för att jag har råkat trycka i en "kula" i hörlurehålet så det går inte att trycka i hörlurar där i. Men det funkat ju oxå bra med min mp3.
 

Don't try to be someone you don't want to be

Hejhej! Idag har vi åkt hem från Vita Sand för att det ska tydligen bli regn imorgon, väldigt mycket. Så vi ska vara hemma i några dagar nu. Ska strax äta pannkakor och kolla på 4 filmer till. Det kommer min dag bestå av så vi ses mer imorgon.
 

I go La La La

Såg att det var någon som trodde det var ett linne på mina 2 senaste porträtt bilder, haha! Det kan man tro men igentligen är det en jumpsuit. Sorry för dålig kvalla.
Kom nyss hem från min överraskning. Det har vart jättekul och så himla snällt att dom fixade allt detta för mig. Såhär gick det till: Först så gick jag ut för att Alva skulle komma och hämta upp mig med bilen. Så dom stannade en bit bort och så kom Alva fram till mig med ögonbindel och sånt så jag inte skulle se något. Sedan så fick jag ha hörlurar med hög musik så jag inte skulle höra. Så satte dom mig i bilen och så åkte vi. Jag hade ingenaning om vart vi skulle, men sen så stannade vi och alva ledde mig till dit vi skulle. Och sen när jag fick av mig ögonbindeln och allt det så satt Nadine, Linnea, Nelly och Alva då på en filt med vid kalmar slott på en fin plats vid ån. Vi åt god sallad med massa gott i och sedan åt vi chokladdoppade jordgubbar. Sen satt vi där och pratade en stund till Alvas mamma kom och skulle hämta oss. Jag fick ta på mig ögonbindeln och hörlurarna igen och sen så när jag fick av den igen så var vi framme vid Baronen för att kolla bio. Vi köpte massa gott att äta och sen kollade vi på en väldigt bra film som jag tyckte var väldigt bra. Den vart så himla cool för dom kör bilarna så himla fort och ah allt var hur bra som helst. Ska nog kolla på den sen igen. Sedan åkte vi hem till Alva och skulle sova över där. Vi åt chips och massa gott och kollade på film och hade mysigt. Sen somnade vi alla och sen idag körde vi " Just Dance 4 " och hade väldigt kul. Juste, fick även massa fina presenter och choklad av dom oxå. Det har vart så kul oh tack igen för allt. 

Gladie

 

SUPRISE

2 bilder sen jag vart med lowa.
Dags för min överraskning! Vet ingening, så detta kommer bli så spännande.

~ Mobilblogg ~


She wolf

Kommer åka till Vita Sand imorgon och vara där ett tag, så kommer nog inte blogga. Men hallå, det är sommarlov? Har massor med annat skoj för mig framöver. Seya!

Let's go

En jättegod muffins jag fick en Nelly när jag slutade på deras skola. Men hinner inte skriva mer nu, för ska åka in till Nybro. Ses senare!

Plättar

Tog för mycket sylt, jag vet.
Hejsvejs! Har vart med Alva idag från klockan typ halv 11. Vi gjorde rabarberpaj som blev lite misslyckad.. Men den vart god endå. Just nu unnar jag mig med att sms:a med Albin, Victor, Nadine och fler. Är lite svårt att svara på allt för man håller inte reda på vilken app dom skrev på, så ah. Fast jag är så dooolig för man får ju notiser på varje app..  På fredag ska jag sova över med Lowa, och vi kommer fota, bada och massor med mysigt. Kommer bli superkul. Längtar redan, <3
 

50 saker ni kanske inte visste om mig

  1. Jag vet ärligt talat inte om det heter " favorit " eller " faborit "
  2. Jag chansar på favorit.
  3. Min favorit mat är Kebab
  4. Min favorit låt är " Beam Me Up " med Cazzette
  5. Att sluta 6:an var bland det jobbigaste ever.
  6. Väldigt många brukar säga att jag svara på tex. sms hur fort som helst
  7.  Och det beror på att jag har med mig min mobil vart jag än går.
  8. Vi är bara 7 stycken i min klass men nu i 7:an kommer vi bli 16
  9. Jag och Timothy blev tsm den 10 november 2012. Och hans födelsedag är den 11 november.
  10. Jag använder inget skal till min mobil
  1. Jag sms alltid med någon
  2. Det var visst jävligt svårt att komma på 50 saker..
  3. Om 23 dagar åker jag till stockholm med bästis igen
  4. Jag säger alltid " jag vene " när jag inte orkar prata
  5. Jag har tappat min mobil i golvet minst 20 gånger
  6. Varav 1 gång fick den en spricka
  7. Jag är bara 158 cm lång, vilket gör mig väldigt kort.
  8. Mitt liv består just nu bara av mobilen, datorn och sova.
  9. Om jag hittar en bra låt lyssnar jag sönder den tills jag tycker den är dålig
  10. Jag har alltid velat ha en lillasyster, men kommer aldrig få en.
  1. Jag är INTE höjdrädd
  2. Jag har åkt helikopter 1 gång, och vill mer än gärna göra det igen
  3. Jag vill ha en Canon EOS 5D Mark
  4. Enda sen jag började min nya skola har jag inte haft ett enda prov
  5. observera att jag inte räknade md ämnesproven.
  6. Jag älskar att lyssna på när någon ljuger när jag vet sanningen
  7. Jag stör mig på så himla mycket småsaker
  8. Tex. som om man råkar missa pyyyttteee lite på en whiteboard tavla när man suddar
  9. Har ungefär 2000 bilder och 80 videos på min mobil, men ska nu sitta och radera massor
  10. Jag valde Franska som språk till högstadiet, men kommer inte få det eftersom jag var typ den enda som tog det.
  1. När jag inte ens var 1 år så råkade min syster klippa min underläpp i 2 delar
  2. Så väldigt många undrar varför jag har ett vitt sträck på läppen.
  3. Att byta skola vart det jobbigaste som finns. Lämna mina vänner, usch.
  4. Men trivs sjukt bra på min nya, och kommer nog göra det på min nya nu i höst igen.
  5. Jag är bäst på att slösa pengar
  6. Jag har kännt jennifer i 12 år
  7. Jag gillar julafton bara för att man får presenter då!
  8. Jag har åkt allt som går på GL förutom den nya som kom detta året, men ska åka den i sommar!
  9. Favoriten är Insane, eftersom man åker upponer i den.
  10. Är nästan aldrig rädd
  1. Jag älskar den underbara känslan i magen när man åker ner från en hög höjd.
  2. Har storlek 36 i skor.
  3. Det mysigaste som finns är att sitta i en husvagn och spela kort när det regnar
  4. Jag har svårt att erkänna vad jag tycker om folk.
  5. Jag målar mina naglar varje dag, förutom nu när jag har tippar.
  6. Jag skrattar heeeela tiden.
  7. Jag är både starkare och snabbare än min syster som är 16 år.
  8. När jag blir riktigt arg så blir jag verkligen sjukt arg!
  9. Kan inte gå till skolan utan maskara
  10. Det jag är minst nöjd med på min kropp är mitt hår

Diamond clouds, higher than a supernova

Naglarna som min mamma gjorde på mig.
Hejhej! Kom nyss hem från Vita Sand efter att jag sov där inatt. Ska nog mest bara sitta vid datorn idag och plocka lite i mitt rum. Nu i veckan kommer jag byta rum. Så måste ha det lätt att flytta mina grejer. På torsdag är det midsommar och då kommer jag träffa Lowa. Så längtar dit. Sedan på fredag så ska vi åka till min moster på Öland för hon har sommarstuga där. På söndag så ska jag åka någonstans och har ingen aning vart. Alva har någon överraskning för mig som är i 3 dagar. Vet ingenting mer, men hoppas jag kommer få träffa Nadine iallafall. Vill såklart träffa dom andra tjejerna oxå, men tror inte jag kommer göra det. Men ni får ha det gutt, ses!

Beam me up

 
Hejsan! Är hemma nu från min systers skolavslutning som slutade 9:an. Hon fick mycket fina blommor och några av dom är med på bilderna ovan. Mår bättre idag, men när jag lyssnar på vissa låtar så påminner det mig om mina kompisar så försöker att inte tänka på det så mycket. Kan inte prata om den utan att jag börjar lipa ens. Men  Träffade även dom i min klass idag, pratade lite sen så gick jag och då kom Lowa och Alma och det var jättekul att träffa dom! Vi måste ses snart asså. Nu ska jag nog kolla på lite film och hämta dricka. Hoppas ni haft en bra skolavslutning idag, kramis! <3

Sommarlov

Fick en skiva med mig hem som Nelly gjort till mig, så tog printscreen på 2 bilder. Gråter super mycket just nu, så har ingen lust att blogga nu igentligen. Men här har ni iallafall 2 bilder.
Världens bästa vän. Saknar dig redan. <3
Jag, Alva och Nadine. Ser muppad ut, men jag blir glad när jag ser dessa bilder. Nadine kommer j börja i 6:an nu, så vi kommer inte ses alls mycket, :( Asså måste gå nu, dör snart. 

I see that sexy look in your eyes

Tjena! Idag har jag ganska mycket att göra. Ska packa till imorgon och sen så ska jag plocka blommor för vi ska ha med oss det till avslutningen. Vart nyss i affären för skulle köpa saker till tårtan som vi ska göra imorgon. Eller ah, mamma ska göra den. Men nu så ska snart min mammi göra mina naglar, seeya!

Under the sun, there we belong

Hejsvejs! Idag har jag gått ca. 2 mil. Hade lite olämpliga kläder ( jeans + converse ) men så farligt var det inte. Alla svettades ihjäl typ, medans jag småfrös. Hade bland dom bästa i min grupp. Karl och Elin i 9:an och linnea , hampus, ludwig och massa roliga. Det vart ju väldigt jobbigt att gå så långt, men man får ju bättre kondis vaaa.  När jag kom hem från skolan idag så somnade jag i min säng vid datorn för jag var så himla trött. Sen vaknade jag och åkte med mamma och pappa till nybro och sen till min kusin och hämtade något. Imorgon efter skolan så ska mamma göra mina naglar. Eftersom hon har jobbat som nagel-grejsimojs så kunde hon sätta på tippar och sånna grejer, så jag hoppas det kommer bli fint till skolavslutningen. Slutar skolan på torsdag medans dom i nybro slutar på fredag. Men alla ni i min gamla klass som läser detta, jag vill jättegärna träffa er på fredag. Ge er en stor kram för jag saknar er jättemycket. Kommer ju sitta i kyrkan och se er, men efter det så kanske jag kan gå till er utanför klassrummet om ni vill träffa mig. Vill ni det?  Vet att jag kommer träffa några under sommaren som tex. Lowa väldigt mycket. Kommer bli den bästa sommaren på länge. Ska vara med kompisar, åka till Stockholm med bästis igen och kaaaaaaanske åka till Gbg med pappa och liza. För vi brukar alltid åka någonstans med pappa varje sommar och då vill vi åka till Gbg. Hoppas det. Fresten så va vattenkriget i skolan igår superkul. Skrattade väldigt mycket, och nästan alla killarna gick på mig samtiidigt! :p Men nu ska jag fixa lite saker inför imorgon. Seeya!

Browniiie

 
Tjolla kottbollah!  Idag har jag solat och haft den hr skönt som helst. Låg och solade i bagaget på bilen på vitasand. Det var så varmt där inne så solade där, hihi. Precis duschat i 30 minuter ungefär. Ska snart packa oxå eftersom det är vattenkrig i skolan imorgon. Mamma köpte en as stor vattenpistol till mig som det får plats väldigt mycket vatten i. Så det kommer bli superkul. Fick ganska mycket färg på mina ben idag, eftersom att jag bara solade dom då jag inte hade någon bikini med mig. Som ni ser på bilden blev jag väldigt brun. Ska bli änn brunare nu i sommar så det kommer bli kul. 

The other side

Tjobre! Idag har jag hjälpt mamma med olika saker så har vart borta ganska länge idag. Vart ju uppe redan vid halv 7 för att vi skulle åka. Har dock bränt mig lite i fejset men hoppas det lägger sig tills på måndag. Imorgon ska jag oxå vara borta. Ska åka till vita sand imorgon och när vi även åker iväg imorgon ska mamma köpa en vattenpistol till mig, hihi. Kom nyss in efter att Jag, Liza och Ludde vart ute och sprungit i vattenspridaren. Så himla kallt, men endå skönt. Men nu ska jag mysa i min säng och glo på skräckfilm, ses!

Känner mig som rena rama legenden

Detta inlägget blir långt..
hej på er! Har inte haft ork till att blogga, känner inte lusten så mkt längre. Imorgon ska jag iväg, så kommer inte blogga då heller. Kanske på kvällen, får se. På torsdag slutar jag skolan, vilket jag INTE längtar till. Denna veckan som kommer kommer vara väldigt stressig. Fast med bra saker. På måndag ska vi ha vattenkrig i skolan ( ALLA MOT ALLA ) så kommer bli superkul. Sen ska jag hinna baka 2 tårtor tills på torsdag då, sen ska även vi 6:or köra brännboll mot lärarna medans alla andra kollar på. Jag suger på att skjuta, men är helt okej på att springa och det är inte våra lärare så kommer inte bli så himla många bränningar för min del iallfall, men man vet ju aldrig? Det viktigaste är ju att vi har kul, ellerhur? På söndag ska mamma och jag försöka hitta någon vattenpistol som vi ska köpa, måste ju ha en på måndag. Sen så ska jag hinna skriva klart min berättelse jag håller på med, eftersom den påverkar mitt betyg i svenska. Fast är redan väldigt nöjd med mina betyg och hoppas att jag det förblir. Men asså.. kan inte fatta att jag slutar 6:an på torsdag, kommer börja lipa på avslutningen och kommer sakna mina kompisar så otroligt mycket. Vissa står jag verkligen otroligt nära och kommer sakna dom mer än allt. Verkligen. Det tråkiga är att nästan alla går i 5:an och dom kommer jag inte se fönns om 1 helt år. Svider lite, men hoppas vi kommer hålla kontakten. Börjar redan 7:an. Nyss känndes det som jag började 4:an och var så himla stolt över mig själv. Men dessa 3 åren har gått på 2 röda sekunder och börjar redan 7:an. Tycker att alla ska vara stolta över sig själva. För vi som har vart 6:or nu har haft det tuffast av alla andra. Vi har ju lixom vart dom första som får betyg i 6:an, och det är inte lätt att ha bra betyg kan jag ju säga. Det finns så himla mycket krav och allt. Lärarna har till och med koll på en på rasterna då man får göra vad man vill. Men dom har krav även då. Fast alla har ju klarat sig och tacka alla för det. 

Student

Sista bilden är tagen med min mobil.
Hejsan! Idag har jag vart på student för min bror Emil tog studenten. Började små lipa, fråga mig inte varför men jag kan börja gråta väldigt lätt och när sin bror tar studenten är det tillåtet. Men istället för att åka hem från åsa igår själv så hängde hon med o sov här så hon kunde hänga med på studenten idag. Vi åkte runt 11 och kom nyss hem. Har vart en rolig dag, och om 3 år så är vi där igen. Även om 6 år tar jag själv studenten. Börjar redan att längta.. Tar studenten om 2191 dagar, inte så länge. Eller?
 Grattis till alla andra som tar studenten, ha en super bra dag! <3

Even if you do not see it on my outside, always check my inside

Hejsan! Idag har jag solat nästan hela dagen, fotograferade oxå lite som ni ser på bilderna. Denna veckan så går jag bara imorgon i skolan, för på onsdag är jag ledig eftersom min bror Emil tar studenten. Alla är oxå lediga på torsdag och fredag efter det är det helg sen på måndag så ska vi ha vattenkrig med skolan. Sen på tisdag så har vi sjönrunt. Då ska vi gå runt en stoooor sjö i olika lag/grupper och göra massa roliga saker på vägen. Asså.. kan ni fatta att jag slutar 6:an på torsdag nästa vecka? helt mållös. Kommer sakna alla kompisarna så otroligt men dom flesta kommer jag träffa om 1 år igen då dom börjar 7:an och JAG 8:AN! Ska iallafall försöka få tag i en vattenpistol till måndag. NÅGON AV ER SOM HAR EN GANSKA STOR VATTENPISTOL JAG KAN FÅ LÅNA? skulle vart superschysst av någon av er om jag kunde låna. Kramis BTWW, imorgon ska jag med Åsa hem så bloggar inte fönns på kvällen, hejdå!

Fotografera & sola

Fina lowa.<3
Hejsan! Idag är det måndag som ni nog redan visste. Men det är sjuuukt varmt idag, så har vart väldigt väldigt varm idag. Har dessutom haft svarta jeans så det vart ju mer varmt då. Ska snart gå ut och sola, tar med mig kameran ut samtidigt. Min dag kommer endast bestå av solning och fotografering. Ha en skön måndag, ceya!
 

Drops

old pic.
Hej! Idag är det söndag, och jag ska inte göra någonting idag. Vaknade runt 8 idag, men ville inte gå upp så tidigt så somnade om igen till klockan ungefär 20 i 10. Hade världens bästa dröm oxå, så himla bra var den. Senare ska jag ta en dusch, måste sedan platta mitt hår till imorgon. Har ju igentligen väldigt lockigt hår ( NI SKA SE NU ) och det gillar inte jag, så plattar det ganska ofta. Ska hitta nån rolig film att kolla på nu, ceeya!

Finns på instagram

Tog bort bilderna på klänningen oh de, eftersom jag hade ångest för hur dåliga dom var. Fast har lagt ut en liten bild på klänningen på min instagram, så sök på kkajzaandersson , så ser du den på min instagram. Hoppas det inte blev allt för besvärligt, men det får duga. Har vart en väldigt bra lördag idag. Träffade Oscar Zia och Isak danielsson, vilket var väldigt kul. Spelade fresten oxå på ett chokladhjul och vann. Så ska äta lite av vinsten senare, ha en bra dag! 

Happpiii


RSS 2.0