smått irriterad

Hej! Tänkte bara göra detta inlägget, för jag stör mig så otroligt på det. FOLK SOM HAR BLOGGAR MEN ALDRIG BLOGGAR!!! Man har en blogg för att blogga, 1 inlägg om dagen iallafall. Men om man aldrig bloggar är bloggen ingen mening? Helt meningslöst att ha en blogg om man aldrig bloggar. Jag tycker jag uppdaterar ganska bra, typ 3-4 inlägg om dagen. Men inte ens 1? Sluta blogga förfan. Bloggen är inte bra då, så ett tips till er som aldrig bloggar.. Ha en bloggpaus, ni kan ju åtminstone berätta för oss som läser att ni inte kommer blogga? Blir så irriterad på sånt, så nu vet ni. Hejdå!

Kommentarer
Postat av: Lowa

SVAR: haha, ja :)

Jepp, Max har flyttar hemifrån. Det gjorde han i vintras nån gång.
Får väl se om Jag gör en video, dålig på det! Menmen vi får se!

KrAm <3

2013-03-30 @ 22:54:55
URL: http://Http://lowaek.blogg.se
Postat av: Ida

Samma här.. Eller de som skriver att de inte orkar. Det låter bara så dumt, jag tycker man ska ha en riktig förklaring till det om man inte bloggar :)

Kram

2013-03-31 @ 11:01:16
URL: http://idamatildapetersson.blogg.se/
Postat av: bella

fin bild :D

2013-03-31 @ 11:39:18
URL: http://ciaobellaaa.blogg.se
Postat av: Julie

Kan hålla med, men ibland kan det har hänt saker, tex att någon har gått bort eller så, och då har man inte lust att blogga alls. Jag vet hur det känns när allt är piss och man bara vill sova och glömma allt annat, så det finns oftast anledningar! Eller att man kanske ska resa bort, och inte hinner blogga innan man är iväg, och utomlands har man oftast inget wifi. Så ja, det finns anledningar :)
Men jag förstår vad du menar!

2013-03-31 @ 12:42:30
URL: http://julieanderssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0